Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AKADEMİK ‘GÜZELLİĞİN’ MERKEZİ

Ülkemizin önde gelen güzellik merkezlerinden olan" ESSPLUS Güzellik Merkezi "nin değerli yöneticilerinden Sayın Gülin Çifçi ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AKADEMİK ‘GÜZELLİĞİN’ MERKEZİ

" ESSPLUS Güzellik Merkezi "nin değerli yöneticilerinden Sayın Gülin Çifçi ‘Bünyemizde sizin ihtiyacınız olan bütün güzellik birimlerini bir arada bulunduran uzman kadrosu ve son teknoloji cihazları ile sizi davet etmektedir’ dedi.

Öncelikle Gülin Hanım sizi tanıyabilir miyiz?   Sonrasında ise ESSPLUS Güzellik Merkezi'nin hizmet ilkelerini bizlerle ve okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Elbette, 16 yıldır güzellik sektörünün içerisindeyim, bunun son 2 yılında ESSPLUS Güzellik Merkezi'nin kurucu ortaklarındanım. Essplus Güzellik Merkezi'mizin temel aldığı ilke, mükemmelliğe ulaşma çabası ve sizlerin memnuniyetini kazanma isteğidir. Bünyemizde sizin ihtiyacınız olan bütün güzellik birimlerini bir arada bulunduran uzman kadrosu ve son teknoloji cihazları ile sizi davet etmektedir.

Gülin Hanım bizlere Güzellik Merkezi'nizin  vermiş olduğu  hizmetlerden kısa açıklamalarla bahsedebilir misiniz?

Elbette, vermiş olduğumuz hizmetler;

KALICI EPİLASYON

Epilasyon; vücuttaki istenemeyen tüylerin hijyen veya kozmetik amaçlı yok edilmesi işlemidir.Bu işlem ile uygulama alanında %80-90 oranında kalıcı dökülme sağlanır. Aynı zamanda güvenli ve acısızdır. Günümüzde hem kadınların, hem de erkeklerin sıklıkla başvurduğu bir yöntem olup kısa sürede sonuç verir ve sağlıklıdır.

KALICI MAKYAJ

Özellikle kaş, eyeliner ve dudak bölgelerinde tercih edilen bir uygulamadır. Kişinin isteği ve yüz şekline göre uygun tasarımın yapılmasıyla doğal bir görünüme sahip olması sağlanır.

CİLT BAKIMI

Dermokozmetik ürünlerle ciltte biriken yağı,Siyah nokta ve makyaj artıklarını temizlemek, Stresten ve kirli Havadan dolayı oluşan ulaşmayı engellemek, sağlıklı parlak bir cilde sahip olabilmek için ayda bir defa Cilt bakımı Uzmanlar tarafından tavsiye edilmektedir.

ANTİ -AGİNG (CİLT GENÇLEŞTİRME)

Kirli hava, sigara, beslenme şekli, alkol tüketimi, gibi dış faktörlerin yanı sıra doğal yaşlanma sürecinin de etkisi ile ciltte oluşan kırışıklarından ve renk farklılıklarından ameliyatsız olarak son teknoloji cihazlarla uygulanabilmektedir.

SELÜLİT ve BÖLGESEL İNCELME

Fazla kilolar sağlığımızı tehdit etmektedir ve özellikle bel, karın, basen gibi bölgelerde depolanmaktadırlar. Kilo verseniz dahi bölgesel olarak yerleşmiş olan inatçı yağlardan kurtulmak için farklı yöntemler kullanılmaktadır.

CİLT PROBLEMLERİ ve LEKE TEDAVİSİ

Cilt problemlerinin ve lekelerin oluşumu pek çok farklı nedenden kaynaklanıyor olsa da genel olarak güneşin zararlı ışınları, ağda-sir uygulamaları, yanlış uygulanan kimyasal işlemler, hormonal faktörler başlıca sebepleridir. Zamanla daha belirgin hale gelen lekelerden ve cilt problemlerinizden kişiye özel oluşturulmuş programlar ile kısa sürede iyileşme sağlanmaktadır.

Bu hizmetlerimizin yanı sıra Merkezimizde;

El ve Ayak Bakımı,

Batık ve Mantar Tedavi  Uygulamaları,

Protez Tırnak,

Kalıcı Oje,

Masaj,

Ağda alışkanlığından vazgeçemeyenler için depilasyon,

İpek Kirpik,

Kirpik Perması,

Kaş, Bıyık alımı ve

Ayak Detoksu uygulamaları mevcuttur.

Gülin Hanım şimdi de isterseniz ESSPLUS Akademi ile ilgili değerli okuyucularımıza bilgiler verelim.

ESSPLUS Akademi Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı özel bir eğitim kurumudur. Hem kurum sertifikası hem de MEB sertifikasıyla belgelendirdiğimiz eğitimlerimiz mevcuttur. Bu eğitimler sonucunda kursiyerlerimiz kendilerine özel iş yerleri açabildikleri gibi daha başka profesyonel hizmet veren kurumlarda da çalışabilmektedirler.

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı kurslarımızdan örnekler verecek olursam;

Estetisyenlik (Güzellik Uzmanlığı Kursu)

Estetik ve güzellik kadınların geçmişten günümüze vazgeçemediği unsurlardan biri olmuştur. Modern çağda Estetik ve Güzellik sadece bayanların değil erkeklerinde talep gösterdikleri bir sektör haline gelmiştir. Bu sebeple Estetik ve Güzellik merkezlerinde nitelikli eleman arayışı giderek çoğalmaktadır. Es Akademi olarak hedefimiz güzellik sektöründe profesyonel ve nitelikli kursiyerler yetiştirmektedir.Kursiyerlerimiz kurs bitiminde Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı sınavda başarı göstererek MEB onaylı belge almaya hak kazanırlar. Sonrasında çok geniş  ve alternatifli bir çalışma alanlarının olduğunu da ayrıca eklemek isterim.

Kalıcı Makyaj Kursu

Kalıcı Makyaj doğallığı bozmadan ve kişiliğin önüne geçmeden yüzün kusurlu yanlarını kapatıp, güzel yanlarını ortaya çıkaran kişiliği ve yaşam stilini yansıtan sanattır. Bilinçli yapılan bir kalıcı makyaj kadının bireysel güzelliğini en doğal şekilde ortaya çıkardığı gibi, küçük kusurlarıda sihirli bir şekilde yok eder.

Profesyonel Makyaj Kursu

Kozmetik ürünlerinin tüm imkânlarından faydalanarak var olan doğal görüntüyü Daha çekici ve cazip hale getirmek veya yüzdeki bazı kusurları  kapatmak amacıyla yapılan bir uygulamadır.

Akademimiz de ayrıca ;

Protez Tırnak Eğitimi,

Manikür Pedikür Eğitimi,

İpek Kirpik Eğitimi,

Saç Simülasyonu   ve

Ağda depilasyon eğitimi de verilmektedir.

Gülin Hanım ,şimdi de   kurumunuzun gelecek hedeflerini  bizlerle paylaşmanızı istiyorum?

Biz güzellik sektörü dendiğinde ülkemizde akla gelen ilk kurumlardan biri olma hedefindeyiz.  Akademimize yurt içinden Van dahil   birçok ilden kursiyerlerimiz  geldiği gibi  yurt dışından da Hollanda başta olmak üzere birçok ülkeden kursiyerlerimiz bulunmaktadır . Hedefimiz bu katılımları daha da arttırmaktır. İlk zamanlarda 2 öğrenci ile başlayan eğitimlerimiz de şu an 50 öğrencimiz bulunmaktadır. Ayrıca, onlarca mezun verdiğimizi de yeri gelmişken eklemek isterim.

Peki ya sektörel sıkıntılar, sizde sektörünüzde sorunlarla karşılaşıyor musunuz?

Maalesef bu işi profesyonel anlamda yapan çok az yer var, fiyat politikaları çok değişken, cihaz ve ekipman uygulamaları yerine göre değişebiliyor, Ayrıca hizmet veren estetisyenlerin  iyi eğitim alamadıklarında sıkıntılı vakalarla da karşılaşılıyor. Bunu basında da yoğun bir şekilde görebilmekteyiz. Bu  yüzden mutlaka vatandaşlarımızın, insanlarımızın profesyonel hizmet veren kurumlardan hizmet  almalarını şiddetle önermek istiyorum.

Gülin  Hanım  gerçekten de her iki konu üzerine, çok kapsamlı güzel bir röportaj gerçekleştirdik. Son olarak vatandaşlarımıza ne tür mesajlar vermek istersiniz?   Neler söylemek istersiniz?

Türkiye Kalite Derneği (KALDER)’e üye olan ilk ve tek Güzellik Merkezi olduğumuzu  üstüne basarak belirtmek istiyorum. Ayrıca marka tescil belgesine de sahip olduğumuzu  ilaveten eklemek istiyorum.  Son olarak, gönül rahatlığıyla hizmet almak Isteyen bütün vatandaşlarımızı güzellik merkezimize beklediğimizi iletmek isterim.

Gerçekten de ülkemizin önde gelen güzellik merkezlerinden olan , ayrıca  Milli Eğitim Bakanlığı onaylı kursları ve  Akademi  Eğitimleri ile  sektörünün  iş gücü ihtiyacını da önemli ölçüde sağlayan bu güzel ve fonksiyonel kurumun yöneticilerinden olan Sayın Hanımefendi Gülin Çifçi'ye  Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak  güzel hizmetlerinden dolayı ayrıca teşekkürlerimizi iletmek istiyorum.

İletişim Kanalları

İhsaniye Mah. İnce Sk. Alpina Evleri 2 C1 Nilüfer / Bursa

Essplus: 0224 246 66 04

Es Akademi: 0224 246 66 05

bilgi@essplus.com.tr

akademi@essplus.com.tr

Facebook:essplusbursa

Instagram:essplusbursa

Hazırlayan ve Fotoğraf : ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.