Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ADIYLA, TADIYLA HUZURLARINIZDA “PAK EV YEMEKLERİ.”

Birbirinden lezzetli ev yemekleri ile kentimizin Doğu yakasının en nadide Lezzet durakları arasında kendine yer edinmiş olan “Pak Ev Yemekleri” nin kurucusu ve işletmecisi Sayın Osman GÜNGÖRMEZ ile güzel, kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2019 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2019 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ADIYLA, TADIYLA HUZURLARINIZDA “PAK EV YEMEKLERİ.”
Osman Bey öncelikle sizi tanıyarak istersenizröportajımızabaşlayalım.

  ---Elbette,  bana böylesine güzel  bir  fırsat  tanıdığı için Bursa Haber Gazetesi’ne ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Ben Osman Güngörmez  ,1975 doğumluyum. Gençlik yıllarımdan itibaren aşçılıkla uğraştım. Bursa’mızın değerli işadamlarından Celal Sönmez’in  aşçılığını yaptım ,valiliğin aşevinde çalıştım. Bir süre Yemek Sanayi işlettikten sonra edinmiş olduğum tecrübe ve birikimler  neticesinde 10 sene kadar önce Pak Ev Yemekleri ’ni açtım. Evliyim bir erkek, bir kız çocuğu babasıyım.

Peki Osman Bey bizlere güzel lezzetlerinizden bahseder misiniz?Menünüzü tanıtır mısınız?

     ---Öncelikle çorbalarımızdan başlayayım isterseniz; tavuk suyu, ezogelin, kelle paça, işkembe  ve sebze çorbamız bulunmakta. Bulgur pilavı ,pirinç pilavı ve makarnamızın yanı sıra,  her gün değişen  15-20 çeşit  ana yemeğimiz var .  Biz de çeşit çok. Ayrıca , üç çeşit lezzetimizi  12 liradan sunmuş olduğumuz tabildot yemeğimiz de büyük rağbet görmekte. Tabildot sisteminde müşterilerimiz Ana yemek ve ara sıcağın yanına  meşrubat ,cacık vesaire de  alabiliyorlar .  Kesinlikle işyerimizde hazır tatlı kullanmıyoruz  , genelde kendi üretmiş olduğumuz tatlılarımızı  vatandaşlarımıza sunuyoruz, bilhassa süt  helvamız meşhurdur . O da vatandaşlarımızdan büyük rağbet görmekte. Şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki; A la Carte kalitesinde  tabildotumuz mevcuttur.

Osman Bey toplam kaç kişi hizmet veriyorsunuz?İşletmenizingelecek hedefleri ileilgili bizlere neler söylemek istersiniz?

  ---Şu an 6 personel çalışıyor yaz sezonunda bu biraz daha artıyor . Gelecek hedeflerimizle ilgili,  elbette işletme olarak planlarımız var ama biraz ülke olarak da ekonomik sıkıntılar yaşandığından şu an mevcudu koruma çabasındayız ,  ama inşallah ilerleyen süreçte ilerleyen yıllarda daha başka çalışmalarımız olacak.

Osman Bey gelmiş olduğumuz saat itibarıyla gelen giden gerçekten de eksik olmuyor, insanlarımız vatandaşlar büyük rağbet gösteriyor,peki bu kadar yoğun bir şekilde rağbetgörmenizi neye bağlıyorsunuz?Bu lezzetin sırrı nereden geliyor?

   --Özellikle kullandığımız  malzemeler  diyebilirim, sebzelerimiz, beyaz  etimiz, kırmızı etimiz, kullanmış olduğumuz yağın kalitesi , salçalarımız  hepsi  özenle seçtiğimiz ürünler . Elbette kaliteli ve taze ürünlerden de güzel ve kaliteli lezzetler ortaya çıkmakta. Bu yüzden de halkımız tarafından  güzel teveccüh  görüyoruz.  10 yıldan beri buradayız genelde sabit müşterilerimiz var biri gelince sonrasında bizi bırakamıyor . Tabii bunda  lezzet kalitemizi  her zaman aynı seviyede tutmamızın da etkisi yadsınamaz.

Gerçekten çok güzel lezzetlerlehalkımızıbuluşturuyorsunuz. Peki son olarakbilhassayakın mahallelerde yaşayan insanlarımızaDuaçınarı Mahallesinde, Yavuzselim Mahallesi'nde ve Yıldırım’da yaşayan insanlarımıza ne tür mesajlar vermek istersiniz ?Neler söylemek istersiniz?

  

  --- Şunu söylemek isterim; bütün halkımızı bu güzel lezzetlerimizden  tatmaya davet ediyorum .  Uygun fiyatımız , birbirinden güzel lezzetlerimizle ,  birbirinden güzel çorbalarımız, yemeklerimiz, tatlılarımızla  herkesi işyerimize bekliyoruz .   Duaçınarı Mahallesi  ,Samanlı Caddesi üzerinde ulaşım açısından da kolay bulunabilecek bir noktadayız . Son olarak, buradan bütün mahalle sakinlerimize, çevre mahallerdeki insanlarımıza Yıldırım'da ve Bursa'da yaşayan bütün insanlarımızı işyerimize “Pak Ev Yemekleri”ne b ekliyor  bu güzel lezzetlerimizden   tatmalarını  bir kere tatlıları durumunda müdavimlerimiz  arasına gireceklerini de eklemek  istiyorum . Diyerek sözlerini tamamladı.


 

   Birbirinden güzel lezzetleri ile şehrin Doğu Yakası'nda güzel bir sinerji ortaya koymuş olan Pak Ev Yemekleri’ nin kurucusu ve işletmecisi Sayın Osman Güngörmez’e bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerin de başarılar diliyor , başta Yıldırım ve  Bursa’da yaşayan insanlarımızın  mutlaka bu lezzetlerden tatmaları ile  ilgili bir kez de ben tavsiyede bulunmak istiyorum. Kesinlikle ama kesinlikle pişman olmayacaksınız , aksine güzel bir lezzet durağı kazanmış olacaksınız... .


AdresDuaçınarı Mahallesi, Samanlı Cd. No:43, 16270 Yıldırım/Bursa

Telefon0537 568 17 91

HABER VE FOTORAF ÖZKAN YILDIRM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.