Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

5 PARMAĞINDA 4 MARİFET

Bursa'da faaliyet göstermiş olduğu 4 sektörde de büyük başarılara imza atmış olan Ali Kaplan ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2017 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2017 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
5 PARMAĞINDA 4 MARİFET

Silahlarınızla ilgili parça ve tamiratı ile ilgili sorunlarınızın da güvenilir adresiyiz diye ifade eden Ali Kaplan ‘Ayrıca ihtiyacınıza uygun altın kaplama, krom kaplama, siyah krom kaplama, füme titanyum kaplama, değişik renk seçenekleri ile Diamond kaplama ve ilaveten plastik ve ahşap üzerine de kaplamalar yapabilmekteyiz’ dedi.

Öncelikle Ali Bey sizi tanıyabilir miyiz?   Daha sonrasında ise başta" SİLAHÇI ALİ ÖZKARDEŞLER" olmak üzere diğer bütün sektörlerde de çalışmalarınızla ilgili okuyucularımızın bilgilendirirseniz sevinirim?

1974 yılında Kırıkkale'de doğdum. 1994 Yılında Bursa'ya yerleşerek 1995 yılında ilk resmi silah atölyesini kurdum. Silahlara olan sevdam çocuk yaşlarda Makina Kimyada çalışan dedem vasıtası ile başlamıştır.

22 yıldır Türkiye'nin dört bir yanına hizmet veren köklü bir kuruluşuz. Sıfır ruhsatlı silah satışının yanı sıra silah işlemeleri, kabze yapımı ve kaplamalar konusunda Türkiye'nin lider silahçısı olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim. Diğer çalışma yürüttüğümüz iş kollarından da bahsedecek olursak.

Her türlü Av ve Doğa Sporları malzemelerinin satışını yaptığımız SİLAHÇI ALİ AV MARKET

Otomotiv Yan Sanayiinde yedek parça ve üretimleri yaptığımız ALHAN OTOMOTİV

Bursa'nın çeşitli semtlerinde projeler yürüten ALHAN İNŞAAT.

Bu arada daire satışlarımızın başladığını da burada sırası gelmişken belirtmek isterim.

Silahçı Ali Özkardeşler ‘de ne tür hizmet ve çalışmalar yapıyorsunuz?

Müşterilerimiz, Dünyanın en ünlü ve en kaliteli silahlarını en hızlı ve en güvenli şekilde bizden temin edebilirler. Özel işlemeli bıçaklar, tabanca kutuları, silah kılıfları gibi ürünleri satış sitemizden temin edebilirler.

Faaliyet göstermiş olduğunuz sektörlerde Herhangi bir sıkıntı ya da problemler ile karşılaşıyor musunuz? Bu konu hakkında neler söylemek istersiniz?

Bilhassa Otomativ Yan Sanayii'nde 11.ay  ile 3 .aylar arası yoğunlukla işler yavaşladığından bu sektörde sıkıntılarla karşı karşıya kalmaktayız bu duruma  en kısa zamanda çare  bulunması Bizler ve bütün Otomotiv yan sanayide çalışan firmalara kolaylık sağlayacağı inancındayım.

Röportajımızın sonu yaklaşırken son olarak neler ilave etmek istersiniz?

4 iş kolunda devam ettiğimiz hizmetlere en kısa zamanda Silahçı Ali olarak ateşli silahlar üretimine de geçerek beş parmağında beş marifet özdeyişini de hayata geçireceğimizi şimdiden müjdelemek istiyorum.

Genç yaşına rağmen 4 sektörde çalışmalar yürüten Sayın Ali Kaplan'a Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak hedeflediği beşinci sektör çalışmalarında da başarılar diliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

SİLAHÇI ALİ ÖZKARDEŞLER

BEŞEVLER MAHALLESİ YILDIRIM CADDESİ

MERTOĞLU SOKAK NO:11/B

TEL: 0224 451 46 59

www.silahcıali.com.tr

NİLÜFER/BURSA

SİLAHÇI ALİ AV MARKET

KONAK MAHALLESİ

YILDIRIM CADDESİ

NO:87/A   (PANCAR KOOP KARŞISI)

TEL: 0 224 451 74 71

ALHAN İNŞAAT

ÜÇEVLER MAHALLESİ

ÜÇLER SOKAK  NO:10

GSM:0 535 654 33 96

(Daire satışlarımız başlamıştır)

NİLÜFER/BURSA

ALHAN OTOMOTİV

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ

24.BLOK NO:5

TEL: 0224 443 68 71

NİLÜFER/BURSA

Haber fotoğraf ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.