Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

40 YILLIK TECRÜBE ARTIK "MİNİX COOL" BÜNYESİNDE

Uzun yıllar Tekstil sektöründe Hizmet verdikten sonra son olarak "Minix Cool Kids" adıyla çalışmalarını yürütmekte olan işletmenin ikinci kuşaktan Firma yetkilisi Sayın Anıl San ve Satış Sorumlusu Sayın Serdar Altınsoy ile keyifli bir o kadar da bilgilendirici güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2017 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2017 02:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
40 YILLIK TECRÜBE ARTIK "MİNİX COOL" BÜNYESİNDE

Minix Cool Kids" adıyla çalışmalarını yürütmekte olan  işletmenin ikinci kuşaktan  Firma yetkilisi Sayın Anıl San ve Satış Sorumlusu Sayın Serdar Altınsoy ‘müşterilerimizi memnun etmek adına onların istediği ürünleri, onların istediği kalitede ve onların istediği koşullarla sunmak için çabalamaktayız’ dedi.

Öncelikle Anıl Bey ilk başta "Baransan Tekstil" sonrasında "Cool Sport" ve şimdi de "Minix Cool Kids" ,  bu  başarılı serüveni bizlere ve okuyucularımıza  anlatır mısınız?

Elbette ,memnuniyetle .Öncelikle bize  böyle  güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa Haber Gazetesine teşekkür etmek isterim.

Minix Cool Kids dünden bugüne değişmeyen  , kalite ve hizmet anlayışı ile her an değişebilen moda trendlerini bir araya getiren "Minix Cool Tekstil" kurulduğu günden bugüne modanın takipçisi ve belirleyicisi olmuştur.  İlk olarak 80'li yılların başında babam Ali Rıza San tarafından kurulmuş olan "Baransan Tekstil"  eşofman, mont, yelek sektöründe İmalat ve toptan satış ile başlayan serüvenimiz, sonrasında Cool Sport ve son olarak  Minix  Cool markasıyla çocuk ve bebe giyim sektöründe devam etmektedir.

Bebe ve çocuk giyiminde erkek takım, kız takım, tulum ,yağmurluk, mont, pijama takımları, iki ip ve üç ip eşofman takımları üretimini sürdürmektedir.

Peki Serdar Bey sizden de Minix Cool'un  gelecek hedefleri ile ilgili bilgiler alabilir miyiz?

Her zaman ve daima yapmış olduğumuz gibi kaliteli üretim hizmetlerimizi gelecek yıllara taşımak öncelikli hedefimiz olmaya devam edecek diyebilirim.

Minix  Cool'un  kurumsal   ilkeleri ile ilgili neler söyleyebilirsiniz?

Müşterilerimizin ve kullanıcılarımızın memnuniyeti esastır; Minix Cool Tekstil müşterilerinin ve  kullanıcılarının memnuniyetini esas alır, ürünlerimizin tasarımından tüketiciye ulaşmasına kadar tüm süreçlerde bizim için esas olan maksimum memnuniyetin yakalanmasıdır. Bu düşünceden hareketle müşterilerimizi memnun etmek adına onların istediği ürünleri, onların istediği kalitede ve onların istediği koşullarla sunmak için çabalamaktayız.

Şimdi de  size sormak istiyorum Anıl Bey, Ürünlerinizi yurt dışına da gönderiyorsunuz değil mi?

Elbette , yurt dışından gelmiş olan müşterilerimizin  işyerimizde beğendikleri ürün gruplarını bizlerde anlaşmalı kargolar ile  yaşadıkları  Ortadoğu  ülkeleri , eski Bağımsız Devletler Topluluğu  ülkeleri ve diğer ülkelere  göndermekteyiz. Böylelikle güzel kaliteli ürünlerimizi yurtiçinde tanınırlığı ve bilinirliğini arttırdığımız gibi yurt dışından  da yüksek oranda rağbet  gördüğümüzü söyleyebilirim.

Peki ya Sektörel sorunlar sektörünüzde bu tür sıkıntılar yaşanıyor mu?

Olmaz mı, yabancı ülkelerden gelmiş olan müşteriler sektördeki diğer bazı kuruluşlarda beğenmiş oldukları ve istemiş oldukları ürünlerin yerine  başka değişik ürünlerin  gönderildiğini  duyuyoruz ,zaten bizim farkımız kesinlikle böyle bir duruma yol açmadan müşterilerimizin istediği beğendi ürünleri tamamen onların istekleri doğrultusunda ülkelerindeki adreslerine göndermemizdir .

40 yılı aşkın zamandır güzel hizmetler sunarak Bursa'da sektörüne yön veren işletmeler arasına girmeyi başarmış olan "Minix Cool Kids'in  ikinci kuşaktan firma yetkilisi  Sayın Anıl San'a ve Satış Sorumlusu Sayın Serdar Altınsoy'a bizlerde röportajımıza vermiş oldukları  desteklerden ötürü Bursa Haber Gazetesi  olarak teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ayrıca bu iki güzel kardeşimizin  yetişmesinde ve bugünlere gelmesinde olduğu gibi en başta da seksenli yıllarda Baransan Tekstil'i kurarak günümüzdeki kuruluşun temellerini ta o yıllarda  atan  Kurucu  Sayın Ali Rıza San'a da Ayriyeten  Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak Bursa ve Türkiye ekonomisine vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkürlerimizi iletmek istiyorum.

İLETİŞİM

DUAÇINARI MAH.VİŞNE CD. NO 202

YILDIRIM , BURSA

Telefon:0 224 361 34 34

Gsm:0536 791 38 65

0 535 791 68 16

bilgi@minixcool.com

Haber ve Fotoğraf : ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.