Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4 YILDA, 40 YILLIK HİZMET !!!

Gökçeköy Mahallesi'nin adeta 4 yılda çehresini değiştirmiş olan Muhtar Fehmi Aslan ile güzel, keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2018 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
4 YILDA, 40 YILLIK HİZMET !!!

Öncelikle Fehmi Muhtarım sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise Gökçeköy Mahallesi'nde yapmış olduğunuz çalışmalar ve düzenlemeler ile ilgili bizleri ve okuyucularımızı bilgilendirir misiniz?

Röportajımıza başlamadan evvel bana böylesine güzel bir fırsat tanıdığı için Bursa Haber Gazetesi'ne ve değerli yöneticilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum.1968 yılında Bursa, Nilüfer-Gökçeköy Mahallesi'nde doğdum.

Mahallemizde 1991 yılından beri Market işletmeciliği aynı zamanda yine 2005 yılından beri de emlak işleri yapmaktayım. Tabi çiftçilik ve hayvancılıkla da uğraştığımızı ayrıca belirtmek istiyorum. Evliyim ve iki çocuk babasıyım. 2014 yılında gerçekleştirilmiş olan yerel seçimlerde Gökçeköy Mahallesi'nde 3 adayın yarıştığı seçimler neticesinde Muhtar olmaya hak kazandım.

Mahallemizde yapmış olduğumuz çalışmalarla ilgili bilgi verecek olursam daha 15-20 günlük muhtarken eski camiyi yıkıp, Gökçeköy'lü hayırsever vatandaşlarımızın da desteğiyle 2 yılda yeni camimizi tamamlayarak, çevre düzenlemeleriyle birlikte köyümüze kazandırmış olduk. Aynı yıl içerisinde altyapı, su, kanalizasyon ve asfaltlama işlemlerini de tamamladık. 2016 yılında köyümüzü doğalgazla tanıştırdık. Halı sahamızı da yine 2015'te tamamlayarak gençlerimize ve çocuklarımıza armağan ettik. Okulumuzun tadilatını yaparak güzelleştirdik, 10 öğrenciye kadar düşmüş olan mevcudu 30'a çıkarttık, şu an 2 sınıf ve bir Anaokulu ile toplam 3 öğretmenimizle eğitim-öğretim çalışmalarını sürdürmektedir.

İrfaniye-Gökçeköy ve Büyükbalıklı-Gökçeköy bağlantı yolları ile birlikte kadastro yollarımız da açılmıştır. Bu konuyla ilgili bir eksikliğimizden de sırası gelmişken bahsetmek istiyorum.  Buski'nin kanalizasyon çalışmalarından ötürü İzmir Yoluyla bağlantımızı sağlayan ana yolumuz 5 aydır kapalı bulunmaktadır.  Daha da en az 3-4 ay süreceği ile ilgili bilgi almaktayız. Gökçeköy Mahallesi'nin direk İzmir yolu ile bağlantısını sağlayan bu yol Mahalle halkımıza sıkıntı yaşatmaktadır. Bu yol kapalı olduğu için şuan kadastro yolundan maalesef mahalle halkımız mecburen İzmir yolu ile ulaşımını sağlamaktadır. Toz, toprak içerisindeki bu yol yaz aylarının yaklaşmış olduğu bugünlerde büyük sıkıntı artarak devam edecektir. En azından geçici süreyle hizmet vermesi planlanan bu yolun asfalt stabilize yada ham asfalt olarak düzenlenmesi geçici süreyle de olsa halkımızı şehir merkezi ile ulaşım konusunda rahatlatacaktır.

4 yılda gerçekten de Gökçeköy'ü adeta yeni bir çehreye büründürmüşsünüz.  Sayın muhtarım Peki halihazırda mahallenizde ne gibi eksiklikler var bunlarla ilgili bizlere neler söylemek istersiniz?

Şu an yetersiz olan hizmet binamızın eski kahve yerine yapılması ve 2018'de hayata geçmesini beklemekteyiz.  Zemin etüdü ve projeleri halihazırda devam etmekte olan bu projemiz de muhtarlık binamızın yanı sıra kahvehanemiz ve kadın derneklerinin projelerini de kapsayacak olduğunu ayrıca belirtmek istiyorum.

Son olarak yeni camimizin yapımı, okulumuzun yenilenmesi süreçlerinde, ayrıca temizlik işleri ve diğer hizmetler de her zaman bizlerin yanında olan Nilüfer Belediyemize ve Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey'e buradan teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

4 yılda Gökçeköy Mahallesine gerçek anlamda büyük hizmetler getirmiş olan Sayın Muhtar Fehmi Aslan'a bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve gelecek hedeflerin de başarılar diliyoruz.

İletişim Bilgileri:

Gökçeköy  Mahalle Muhtarlığı

GSM:  0 536 429 61 51

Nilüfer/ Bursa

HABER VE FOTORAF: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.