Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

30 yıllık tecrübe

Bursa Efsane 2.El Hurda Pazarı Başkanından Sayın Recep Altepe ve Sayın Mustafa Dündar'a Bursa Haber aracılığıyla sonsuz teşekkürlerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2017 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2017 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
30 yıllık tecrübe

Bursa 2. El Hurda Pazarı Derneği Başkanı Sayın Dursun Tan ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Öncelikle Dursun Başkanım sizi tanıyabilir miyiz? Sonrasında derneğinizle ilgili okuyucularımızı bilgilendirirseniz sevinirim.

Elbette, 35 yaşındayım. Yaklaşık 30 yıldır kuruluyor olan "Efsane Pazarımız"  yaklaşık bir yıl önce derneğe kavuştu. Kuruculuğunu da yaptığım derneğimizin başkanlığını da bir yıldır yürütmekteyim. Pazarımız resmen Bursa ile özdeşleşmiştir. Ve hatta şehir dışından İstanbul, Balıkesir, İzmit, Yalova, Bilecik gibi komşu illerden de birçok esnaf arkadaşımız pazarımızda bulunmaktadır.

Başkanım, Dile kolay 30 yıllık bir pazar, Bu günlere nasıl gelindi bu konular hakkında bizlere neler söylersiniz?

Eskiden başına buyruk bir pazar olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bütün satıcıların rahat rahat girip çıkabildiği, bu yüzden çalıntı malların yoğunlukla uğradığı bir pazardı, içki, uyuşturucu ve diğer sağlığa zararlı maddelerin bulunduğu, hurdacıların genellikle elektrikli aletlerin kablolarını yakıp bakır alışımlarını alıp gittikleri bir pazarken geçen sene kurmuş olduğumuz dernekle birlikte yeni düzenlemeler ve kurallardan ve en önemlisi pazar esnafının kayıt alınmasıyla birlikte, insanların aileleriyle birlikte gelip gezdikleri, alış-veriş yaptıkları güzel, düzenli bir pazar haline getirdik. Bu düzenlemeleri Tabiki tek başımıza yapmadık.

       Başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep Altepe'ye ve Osmangazi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Dündar'a ve personellerine bizlere verdikleri desteklerinden ötürü teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Ayrıca yine Küçük balıklı Mahallesi Muhtarı Sayın Cemil Aksu'ya da yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

   30 yıllık hurda ve 2. el pazarını derneğin kurulmasıyla birlikte tabiri caizse "adam eden " Bursa 2.El Hurda Pazarı Derneği Başkanı Sayın Dursun Tan'a güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür eder,  Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılarının devamını dileriz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

KÜÇÜKBALIKLI MAHALLESİ

İNÖNÜ CADDESİ

GSM: 0541 810 77 44

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.