Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2.EL'DE 1.KALİTE ÜNAL OTOMOTİV’DE

Ünal 2.El Otomotiv'in sahibi Kutsal Ünal Bey'le keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Ünal 2.El Otomotiv herkesi bütçesine uygun kaliteli ve sorun çıkartmayan bir otomobil sahibi yapmayı amaçlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2017 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2017 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2.EL'DE 1.KALİTE ÜNAL OTOMOTİV’DE

Kutsal Bey sizi tanıyabilir miyiz?

50 yaşındayım. Emeklİ evli ve 3 çocuk babasıyım. İşletme Fakültesi mezunuyum. İkinci üniversite olarak da Halkla ilişkiler bölümünü bitirdim.Renault A.Ş 'de 26 yıl muhtelif bölümlerinde hizmet verdim. İnsanlara hizmet etmekten mutluluk duyduğum için bu sektöre adım attım.

2.EL OTOMOTİVDE ÜNAL OTOMOTİV 1 NUMARA

Amacınız nedir bu sektörde? Kaç kişi çalışıyorsunuz?

Amacımız herkesi bütçesine uygun kaliteli ve sorun çıkartmayan bir otomobil sahibi yapmayı amaçlıyoruz. Bu işi oğlum Deniz Ünal’la birlikte baba-oğul gerçekleştiriyoruz.

Aile Şirketi de diyebiliriz

Kesinlikle. İş paylaşımını da birlikte yapıyoruz. Aracın tanıtımını detaylarıyla birlikte üstleniyor kendisi. Onun haricindeki konularda ben devreye giriyorum.

Şirketinizle ilgili kuramlar var mı?

Elbette. Vizyonumuz; yenilikçiliği sürekli gelişim ve değişimi ilke edinmiş, çevreye güven veren hizmet firması olmak. Misyonumuz; şeffaf dürüst ve güvenilir hizmet sunmak. Çözüm ortağı olmak, beklentilerinin üzerinde müşteri memnuniyeti sağlamak. Topluma fayda sağlayan yenilikçi otomotiv hizmetini sunmak Otomotivi ilke edindiğimiz tecrübeleri müşterilere yaşatmak.

TECRÜBE KONUŞUYOR

Gelecekle ilgili hedefleriniz nedir?

Hedefimiz; alışılagelmiş piyasa anlayışından farklı, araç alım satımına yeni bir bakış açısı ve kalite getirmek aynı zamanda edindiğim tecrübeyi insanlara faydalı olacak şekilde tanıtmak istiyorum.

KALİTELİ HİZMET BİZİM İŞİMİZ

İnsanlar neden sizi seçmeli?

Dürüst şeffaf bir bakış açımız olduğu için süreklilik işimizde hâkim olduğu ve işin devamı geldiği için bizim içinde büyük bir kazanım. Kaliteli ve donanımlı araçları erişilebilir bir fiyat ile müşteriye sunduğumuz için bizi seçmeliler.

Son olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı?

Benim istediğim 2.el otomotiv sektörünü bu konuda uzman olan ya da sertifikalandırılmış kişiler tarafından günlük değil süreklilik arz eden kişilerin yapmasını gerçekten istiyorum.

ÜNAL OTOMOTİV

Kutsal ÜNAL

Gsm: 0535 666 99 05

Tel: 0224 483 48 03

Görükle Dumlupınar Mh.

Manolya(500)Cad.Alagöz Sit.D Blok

1D/A Nilüfer/BURSA

Haber Fotoğraf Gizem Aşık

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.