Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1.AMATÖR KÜME 5. GRUP ŞAMPİYONU HÜRRİYETSPOR

Başkan İhsan Dağlı; “Şampiyonluk anamızın ak sütü gibi helaldir, geçen sene averajla kaybettiğimiz Şampiyonluğu bu sene 6 puan farkla yakaladık” dedi.  

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2017 00:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2017 00:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
1.AMATÖR KÜME 5. GRUP ŞAMPİYONU HÜRRİYETSPOR

“BİZİMKİSİ BİR ŞAMPİYONLUK HİKÂYESİ”
Bursa 1. Amatör Küme 5. Grupta bu sezon Hürriyetspor fırtınası esti, ligin bitimine iki hafta kala en yakın rakibi Yavuzselimspor’la arasındaki 6 puanlık farkı koruyarak Şampiyonluğunu ilan eden Hürriyetspor’da camia adeta bayram yapıyor. Pazar günü oynadıkları Umurspor karşısında ilk yarım saatte 4-0 gibi ezici bir skor yakalayan Yeşil Turunculular ilerleyen dakikalarda rakip takımdan bir oyuncunun müsabakanın hakemine fiziki darbesi nedeniyle müsabaka tatil edildi. Karşılaşmanın kesin kararı federasyon tarafından açıklanacak.
Güzel başlayan bir günde müsabakanın bu şekilde sonuçlanması yönetimi ve camiayı üzerken, BASKF Başkanı Osman Kılıç tarafından verilen Şampiyonluk kupasıyla teselli buldular. Çok sayıda misafir ve taraftarların katıldıkları şampiyonluk maçı öncesi taraftarların oluşturdukları görsel şölenden çok mutlu olduklarını ifade eden Başkan İhsan Dağlı yaptığı açıklamada;

ANANIZIN AK SÜTÜ GİBİ HELAL OLSUN!     
“Bugün bizleri yalnız bırakmayan başta BASKF Başkanımız sayın Osman Kılıç, Bursa Yıldızı Kulübü Başkanı sayın Remzi Cinoğlu olmak üzere tüm yönetici, teknik heyet, sporcularımız, taraftarlarımız ve misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Geçen sene averajla kaçırdığımız Şampiyonluğu bu sene 6 puanlık bir farkla kazandık, emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ederim, bu emekleri karşılıksız kalmayacak. Bu şampiyonluk ananızın ak sütü gibi helaldir”   

MUSTAFA AKGÜN’ÜN DAMGASI!
“Ayrıca bu şampiyonluğa en ciddi katkıyı koyanlardan biriside değerli yöneticimiz ve transfer komitesi başkanımız Mustafa Akgün’dür. Sezon başında hocamızın istekleri ve kendi tecrübelerinin ışığında oluşturduğu bu kadro ile şampiyonluğumuza damga vurmuş oldu”

HÜSEYİN ALTINDİŞ ve EKİBİ
“Değerli hocamız Hüseyin Altındiş, Antrenörlerimiz Adnan Tunalı ve Mustafa Aksu sezon boyunca hiçbir zaman disiplini elden bırakmadan yaptıkları çalışmalar bizleri mutlu sona ulaştırdı. Amatör kümelerde bizim gibi yönetim – teknik heyet ve teknik heyet – sporcu ilişkilerinin mükemmel olduğu takım sayısı çok azdır” dedi.

***********************************************************************************
KUPAYI BASKF BAŞKANI OSMAN KILIÇ VERDİ
Yarıda kalan Hürriyetspor – Umurspor karşılaşmasının ardından matematiksel olarak da Şampiyonluğu garantileyen Hürriyetspor’un kupasını BASKF Başkanı Osman Kılıç verdi. Başkan Kılıç’ın elinden kupayı alan takım kaptanı Hakan Onbaşı, koca bir sezonda akıttıkları alın teri için tüm arkadaşlarına teşekkür ederek; “Şüphesiz bu çok farklı bir duygu özellikle takımdaki genç arkadaşlarımızın bu duyguyu şimdi yaşamaları çok önemli, kariyerlerine mutlaka katkısı olacaktır. Başkanımıza, yönetimimize, teknik heyetimize ve taraftarlarımıza katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

***********************************************************************************
SIRADA SÜPER AMATÖR KUPASI VAR!
Hürriyetspor’un Şampiyonluğunda hiçbir fedakârlıktan kaçmayan yönetim ve başarılı teknik heyet Şampiyonluk kupasının ardından şimdide gözünü Süper Amatör şampiyonluk kupasına diktiler. Önümüzdeki sezon Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Hürriyetspor Kulüp Başkanı İhsan Dağlı; “Yakaladığımız bu başarının mimarları olan yönetici arkadaşım Mustafa Akgün, teknik direktörümüz Hüseyin Altındiş, antrenörlerimiz Adnan Tunalı ve Mustafa Aksu ile birlikte çıtayı yükseltmeyi planlıyoruz”

BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUZ
“Planlı ve programlı olarak başladığımız sezonu başarıyla noktaladık ama biz çıtayı daha yukarı taşımak için önümüzdeki sezona yine aynı ciddiyetle hazırlanarak bu kez gözümüzü Süper Amatör Küme şampiyonluğuna çevirdik. Kolay olmayacağını biliyoruz ama bizler bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.
Teknik Direktör Hüseyin Altındiş ise; “Bu kupayı ve Şampiyonluğu yönetimimizle birlikte taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Ben ve arkadaşlarım sezon başında tüm hesaplarımızı Şampiyonluk üzerine yaptık ama en önemlisi sporcu kardeşlerimizin alın terleridir. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.   

***********************************************************************************

AMATÖR CAMİADAN ŞAMPİYONA DESTEK
Karşılaşma öncesinde müsabakanın hakemlerine çiçek vererek başarı dileklerini ileten yönetim ve misafirler centilmenlik dileklerinde de bulundular. BASKF Başkanı Osman Kılıç ve Bursa Yıldızı Spor Kulüp Başkanı Remzi Cinoğlu destek ve başarı için geldikleri müsabaka öncesinde Başkan İhsan DAĞLI, İkinci Başkan Mümin Akgün ile birlikte keyifli spor sohbetine ortak oldular.

***********************************************************************************

SAMET ER’e DUYGUSAL JEST! 
Hürriyetspor’un başarılı futbolcusu Samet Er’in geçtiğimiz günlerde aniden vefat eden babası Adnan Er için acısını paylaşan takım arkadaşları karşılaşmada attıkları ilk golün ardından hep birlikte yedek kulübesindeki Samet Er’e koştular. Formalarının altına giydikleri özel tişörtlerine yazdırdıkları “BAŞIMIZ SAĞOLSUN SAMET’İM” mesajıyla attıkları golü kendisine armağan ettiler. 
Moralsiz olduğu gözlenen genç futbolcu arkadaşlarının bu jesti üzerine duygusal anlar yaşadı. Bursa Haber Gazetesi olarak bizlerde genç futbolcunun babası Adnan Er’e rahmet ve üzüntülü ailesine başsağlığı diliyoruz.


***********************************************************************************

TARAFTARLARDAN ŞÖLEN
Şampiyonluk maçına çıkan Hürriyetsporlu futbolculara çıkış tünelinde görsel şölen hazırlayan taraftarlar, sporcuları sahaya davul zurna eşliğinde gönderdiler. Maç öncesinde takımlarına son derece güvenen Hürriyetsporlu taraftarlar ayrıca maçın oynandığı süre içinde yaptıkları tezahüratlarla destek verdiler. Bu güzel atmosferden dolayı Hürriyetsporlu futbolcular müsabakanın ilk yarım saatinde skoru 4-0’a getirdiler.

***********************************************************************************


HABER ve FOTOĞRAFLAR: Adnan ALP
    

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.