Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1986'DAN GÜNÜMÜZE "KEBAPÇI KASIM USTA"

Bursa'da kebap dendiğinde akla gelen ilk işletmelerden biri olan "KEBAPÇI KASIM USTA “nın ikinci kuşak işletmecisi Sayın Fatih Güner ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2017 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2017 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
1986'DAN GÜNÜMÜZE  "KEBAPÇI KASIM USTA"

KEBAPÇI KASIM USTA “nın işletmecisi Fatih Güner’ Biz zırhla yaptığımızdan lezzetlimizin kat ve kat fazla olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca tabii ki 31 yıllık tecrübe birikiminin de lezzetlere yansıdığı kanaatindeyim’ dedi.

Öncelikle Fatih Bey sizi tanıyabilir miyiz?  Sonrasında ise Kebapçı Kasım Usta'nın kuruluşundan günümüze geçen süreci okuyucularımız ile paylaşırsanız sevinirim?

Elbette, 1993 yılında Bursa'da doğdum. Bursa Ticaret Sanayi Odası Meslek Lisesi mezunuyum. Baba mesleği olduğundan dolayı çocukluğumdan beri işyerimize gidip gelmeler ile meslekle tanışmış oldum İlk olarak babam Kasım Güner tarafından 1986 yılında itme el arabasıyla başladığı meslek hayatında ben ikinci kuşak olarak 2008 yılından itibaren işleri yoğunluklu olarak yürütmekteyim. Her zaman kaliteli malzemelerden, kaliteli ürünler çıkar düsturuyla çalışmalarımıza 31 yıldır kalite esaslı devam etmekteyiz. 3 kat üzerine dizayn edilmiş olan işyerimizde yaklaşık 60 kişiye aynı anda hizmet verilebilmekteyiz. Değerli Bursalılara güzel lezzetlerimizi sevdirdiğimizden dolayı oldukça mutluyuz.

Peki, Fatih Bey bizlere menünüz ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

Tabii ki, Menümüzde;

Adana- Urfa,

Tavuk,

Kuzu Şiş,

Ciğer,

Kanat

Dürüm çeşitlerimiz ve porsiyon servislerimiz bulunmaktadır.

Ayrıca;

Patlıcan Kebap,

Domates Kebap,

Karışık Kebabımız porsiyon olarak servis edilmektedir.

Tatlılarımız;

Künefe ve

Burma Kadayıftır.

Söylemeden geçemeyeceğim özel yayık ayranımız ve meşhur çiğköftemiz de değerli müşterilerimiz tarafından çok beğenilmektedir. Ayrıca pazar günleri de açık olduğumuzu sırası gelmişken eklemek isterim.

Peki, Kebapçı Kasım Ustanın gelecek hedefleri neler bizlere bu konularla ilgili neler söyleyebilirsiniz?

İnsanlara daha iyi hizmet vermek ve lezzetlerimiz ile tanıştırmak diyebilirim. Ayrıca şu andaki şubemize ilaveten şehrimizin gözde semtlerinde bir şube açma planlarımızın da olduğunu söylemek isterim.

Sektörde birçok kebapçı, birçok işletme bulunmakta. Fatih Bey Sizce sizin farklılığınız ne,   bununla ilgili neler söylersiniz?

Biz zırhla yaptığımızdan lezzetlimizin kat ve kat fazla olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca tabii ki 31 yıllık tecrübe birikiminin de lezzetlere yansıdığı kanaatindeyim.25 yıldır et ihtiyacımızı Bursa’nın köklü bir  kasabından tedarik ediyor olmamızın, Tahtakale gibi her gün pazarın olduğu yerden bütün sebze ve diğer ihtiyaçlarımızı günlük olarak karşılıyor olmamızın da kurumsal kimliğimize değer kattığı gibi, lezzetlerimizin de her zaman aynı kalitede olmasını sağladığı inancındayım.

Çok genç ikinci kuşak bir işletmeci olarak Fatih Bey, son yıllarda bilindiği üzere işsizlik oranları, bilhassa gençler üzerindeki işsizlik oranları yüksek çıkmakta. Bu konuyla ilgili gençlere ne tavsiyelerde bulunabilirsiniz?

Okullarını mutlaka bitirmelerini, ilaveten meslek sahibi olmalarını öneririm. Ama maalesef ülkemizde gençler rahata çok düşkün. Girmiş oldukları, işlerde mutlaka istikrarlı bir şekilde çalışarak kendilerini geliştirmeleri gerektiği inancındayım. Böylelikle de basamakları hızla çıkacakları ve istedikleri seviyelere ulaşabileceklerini temenni etmekteyim.

Fatih Bey birçok sektörde sorunlarla karşılaşabiliyoruz, sizin de karşılaştığınız sorunlar oluyor mu? Bu konu ile ilgili okuyucularımıza neler söyleyebilirsiniz?

Her işin bir zorluğu olduğu gibi bizim sektörde de zorluklar, sıkıntılar olabilmekte. İnsanların son zamanlarda büyük avm’lerdeki yoğunlukla yabancı sermayeli şirketlere yönelmesi bizleri kötü etkilemekte. Bizde lezzetlerimizi daha da ileriye taşıyarak bu sıkıntılardan kurtulma çabasındayız.

Kebapçı Kasım Usta sabah kaçta açılır paket servisleriniz kaçta başlar ve nerelere servis yapabilmektesiniz?

Sabah 08:00'de açılan işletmemiz gece saat 03:00’e kadar hizmet vermektedir. Paket Servislerimiz öğlen 12:00 itibari ile başlayıp gece 02:00'ye kadar sürmekte. Genelde yakınlara, yakın bölgelere paket servisi verebilmekteyiz. Diyerek sözlerini tamamladı.

Bursa'da kebap dendiğinde akla gelen ilk işletmelerden olan Kebapçı Kasım Usta'nın ikinci kuşak işletmecisi Sayın Fatih Güner'e Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak çalışmaların da başarılar diliyoruz. Ayrıca halaoğluna destek olan, yardımlarını esirgemeyen değerli Kasım Güner Ustamıza da Allah’tan uzun ömürler ihsan etmesini diliyoruz. Ben de bu güzel lezzetlerin,  mutlaka daha üçüncü kuşaklara, dördüncü kuşaklara da aktarımının olmasını temenni etmekteyim.

İletişim Bilgileri:

Tahtakale,

Çelebiler Caddesi

No:18/A

Paket servis telefon: 0224 222 17 12

Gsm: 0 539 713 23 03

Osmangazi /Bursa

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.