Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

17 YILLIK ÖZLEM , ŞİMDİ GELİYOR !!!

Bursa'mızın değerli siyasetçilerinden 27. Dönem Bursa AK Parti Milletvekili Aday Adayı Sayın Nail Aydın ile güzel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2018 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2018 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
17 YILLIK ÖZLEM , ŞİMDİ  GELİYOR !!!
Öncelikle Nail Bey sizi tanıyabilir miyiz?Sonrasında ise sizi milletvekilliği adaylığı konusunda karar vermeye iten sebepler ile ilgili bizleri ve okuyucularımızı bilgilendirirseniz sevinirim?

   ---Elbette, memnuniyetle.  1952 Samsun doğumluyum, aslen Rize Kendirli beldesinden olup Kendirli Çay Fabrikasından 1995 yılında emekli oldum. Emekli olduktan 3-5 ay kadar sonra Bursa'ya geldim.  Bursa'da 1,5 yıl süreyle çalışarak tasarladığım buluşum olan İmparator temizlik makinesini hayata geçirdim. O günden beri de Türkiye genelinde halı zeminler için olan bu temizlik makinesinin satışını yapmaktayız. Patenti ve her şeyinin de bana ait olduğunu ayrıca belirtmek istiyorum. Şimdi diğer sorunuza gelelim.

    2002 yılında, yani tam olarak (24. 08. 2002)'de AK Parti'nin kurucu üyelerindenim. O süreçte bulunduğum bölgede Emek Belde Teşkilatını kurarak yönetimde görev aldım. Sonrasında Emek Belde Başkanlığı görevine getirildim, ta ki Emek Belediyesi kapanana kadar belde başkanlığı görevimi sürdürdüm. Ondan sonrasında da davamıza ve partimize hizmetlerim bugüne kadar devam etti ve hala da ediyor. Bir dönem Bursa İl Yönetiminin yedeklerinde görev aldığımı da sırası gelmişken ayrıca belirtmek istiyorum.

     Bugüne kadar milletvekilliği aday adaylığını düşünmemiştim. Şimdi düşünmemde ki neden, davamızın ve partimizin 24 Haziran seçimlerine daha güçlü, daha hareketli girebilmesi için çevremden yoğun olarak gelen   “ Sen zaten bu işin içerisindesin daha çok katkı sağlaman için aktif görev almam gerekir” söylemleri ile birlikte bizde davamızın ve partimizin başarılı olması için aday adayı olduk.

Peki Sayın Nail Aydın milletvekili olmanız durumunda ne tür projeleriniz olacak neleri hedeflemektesiniz?

    ---- Vekil olursam bugüne kadar olduğu gibi vatandaşlarımızın hizmetinde olacağım ve vatandaşlarımızın herhangi bir sebepten dolayı ilçeye,  ile, belediyeye veya bir vekili buralarda taban vatandaşımızın kendisini yabancı hissettirmemek gerekir. Ve bunu da sağlamak için elimden geleni yapacağım. Bir ilçe yönetiminin, il yönetiminin, milletvekilinin yanına makamına giren bir vatandaş bu benim ilçem, bu benim il yönetimim, bu benim vekilim diyebilmesi gerektiği inancındayım. Bunu sağlamak için elimden gelen bütün gayreti göstereceğimi burada söylemek istiyorum.

Peki ittifaklar ile ilgili neler söylemek istersiniz?

    --- Cumhur ittifakında kesinlikle vatandaşın samimiyetine güveniyorum. Cumhurda ittifak yapmamızın tescilli belgesi 15 Temmuz'dur. Gönül ister ki Türkiye'mizdeki tüm partilerin bu ittifaka katılmasıdır.

Sayın vekilim röportajımızında yavaş yavaş sonuna yaklaşmış bulunmaktayız, son olarak vatandaşlarımıza ne tür mesajlar vermek istersiniz?Neler söylemek istersiniz?

    ---- 24 Haziran seçimleri önce vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ayrıca,  bütün vatandaşlarımıza sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

    Emek'de uzun yıllar siyasetin içerisinde yer alarak tecrübeler edinmiş olan ve bu tecrübelerini milletvekilliği ile birlikte TBMM'ye taşımak isteyen 27. Dönem AK PARTİ Bursa Milletvekili Aday Adayı Sayın Nail Aydın Beyefendiye bizlerde Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak çalışmalarında ve hedeflerinde başarılar diliyoruz.


 

HABER VE FOTORAF: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.