Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Yıkama Sektöründe Ezber Bozuyoruz!”

ErhanHalı Yıkama sahibi Erhan Kurtaran Bursa’da geniş bir portföylerinin olduğunu ve 8 kişilik uzman kadroyla müşterilerine hizmet verdiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“Yıkama Sektöründe Ezber Bozuyoruz!”

 

Profesyonel Halı Yıkama Derneği’ne üye olduklarını vurgulayan Erhan Kurtaran, “Bizim için 2 konu çok önemli. Kesinlikle hijyene verdiğimiz değer tartışılmaz ve kullandığımız ürünler doğaya ve ürünlere zarar vermeyen ekolojik ürünlerdir. Ayrıca biz tek tek yıkama yapıyoruz, bu önemli bir konu” dedi.

Erhan Halı Yıkama sahibi Erhan Kurtaran, işletmesini anlatırken, hizmet kalitesi konusundaki iddiasını, “Bu sektörde halıları yere serip, makinayla hepsini beraber yıkayanlar çoğunlukta. Biz ise 70.000 TL civarında yatırım yaparak aldığımız makina ile tek tek halıları yere değmeden, hijyenik koşullarda yıkıyoruz. Aradaki fark tartışılmaz” diyerek özetledi.

Ayrıca işyerinde ustalık belgesi sahibi olduklarını da vurgulayan Çimen, müşterileri merdiven altı firmalara kesinlikle güvenmemeleri gerektiği konusunda uyardı.

Erhan Kurtaran halı yıkama sektörüne ilişkin şunları anlattı:

 

hizmetlerimiz

Halı Yıkama Şirketimiz Bursa’ da en iyi hizmeti sunmak için kurulmuştur.
Halılarınızı yıkarken dikkat ettiğimiz en büyük kriter halının temiz ve hijyenik olmasıdır. Bu kriteri dikkate alarak kurduğumuz şirketimizde son teknolojik makineleri kullanıyoruz. Halılarınızın tertemiz olması için sadece telefondan bizim ile irtibata geçmeniz yeterli olacaktır. Koltuk Takımı Yıkama

Şirketimiz Bursa’ da en iyi hizmeti sunmak için kurulmuştur.
Koltuklarınızı yıkarken dikkat ettiğimiz en büyük kriter Koltuk Takımlarınızın temiz ve hijyenik olmasıdır. Bu kriteri dikkate alarak kurduğumuz şirketimizde son teknolojik makineleri kullanıyoruz. Koltuklarınızın tertemiz olması için sadece telefondan bizim ile irtibata geçmeniz yeterli olacaktır.

Tül Perde ve Nevresim Yıkama
Şirketimiz Bursa’ da en iyi hizmeti sunmak için kurulmuştur.
Tül Perde ve Nevresim Takımlarınızı yıkarken dikkat ettiğimiz en büyük kriter Tül Perde ve Nevresim Takımlarınızın temiz ve hijyenik olmasıdır. Bu kriteri dikkate alarak kurduğumuz şirketimizde son teknolojik makineleri kullanıyoruz. Nevresim Takımlarınızın ve Tül Perdelerinizin tertemiz olması için sadece telefondan bizim ile irtibata geçmeniz yeterli olacaktır.

 

HAKKIMIZDA

Erhan Halı ve Koltuk yıkama 2009 yılında Bursa’da faaliyete başlamış olup, %100 müşteri memnuniyetini kendisine amaç edinmiştir. Bu amaçla halı ve koltuk yıkama konusunda yıllardır süren çalışmalarımız ve siz değerli müşterilerimizden gelen olumlu ve olumsuz her görüş kaliteli halı yıkama konusunda bize yol göstermiştir.

Erhan Halı Yıkama olarak, siz değerli müşterilerimizin temizlik konusundaki hassasiyetini düşündüğümüz için, Halılarınız son teknoloji ile yıkıyoruz. Halılarınız dokusuna hiç bir zarar verici madde kullanmayarak halınıza en uygun Halı Şampuanını kullanmayı tercih ediyoruz.

Sağlıklı ve temiz günler dileriz..

 

 

MİSYONUMUZ

Müşterinin bugünkü beklentileri ve gereksinimleri tam ve zamanında karşılayıp, onlara gelecekte beklentilerini aşan ürün ve hizmetler sunmaktır.

Müşterilerimize güvenilir ve rekabetçi işleme hizmeti, hızlı cevap veren bir işletme olmaktır.

Sürekli gelişim felsefesini ilke edinmek, bu yolla hizmet ve ürünlerin kalitesini sürekli olarak arttırmaktır…

Vizyonumuz

Uluslararası vizyon, misyon ve değerleri doğrultusunda çalışmak, Müşteri isteklerinin daima ön planda tutulması, Çevreye, doğaya ve topluma saygı, İnsan kaynaklarına değer veren, yaratıcılığı destekleyen ve gelişmesine yardımcı olan açık iletişime dayalı çağdaş yönetim anlayışı, Tüm kaynakların verimli kullanımı, Müşterilerimiz, ortaklarımız, tedarikçilerimiz ve çalışanlarımızla bütünlük duygusu, Ticari ve sosyal ilişkilerimizde karşılıklı güven, üstün iş ahlakı ve dürüst davranış ilkesinden vazgeçmemek olacaktır.

 

İletişim
Servis Bölgelerimiz: Osmangazi – Yıldırım – Nilüfer

Adres: Küçükbalıklı Mahallesi Dokümhane Sokak No:15 Osmangazi/BURSA

Telefon: 0224-215-15-02 & 0533-549-96-50

 

 

HABER VE FOTOĞRAF:ERDEM BERK


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.