Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Yeni hedefleri başarmanız için varız'

NTmedya İnternet Reklamcılığı ve Dijital Medya Hizmetleri gelişen internet teknolojilerine yönelik olarak firmalara çözümler üretmek danışmanlık hizmetleri vermek için kurulmuştur.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Yeni hedefleri başarmanız için varız'
Faaliyete başladığı 2007 yılından günümüze dek farklı düzeylerde Web Tasarım, Grafik, İnternet Reklamcılığı, Sosyal Medya ve Tanıtım Reklam hizmetleri üretmekte ve firmaların gelişiminde çözüm ortağı olmaktadır.

Hedefimiz;

Güven ve İtibarımızı geliştirerek, Müşterilerimizin vazgeçilmez bir çözüm ortağı olmak, Tasarım Grafik, Sosyal Medya Hizmetleri işinde Bursa ve Bölgesinde bir numara olarak için; yenilikçi, yüksek kaliteli, profesyonel hizmetler üretmektir. Bu Hedefi gerçekleştirme maksadıyla gelişmeleri takip etmekte sektörel yenilikleri Müşterilerimizin kullanımına sunmaktayız.

Kendinize Neden NTmedya’yı Seçmeliyim diye sorabilirsiniz, Buna kısaca şöyle cevap verebiliriz;

NTmedya olarak 9 yılı aşkın bir süredir İstanbul ve Bursa’daki İşletmelere hizmet sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. Diğer ajansların aksine, bizler sizin internet alanındaki kurumsal ihtiyaçlarınıza tam ve nitelikli bir çözüm sunabiliriz. İnternet alanına odaklanması ve uzmanlaşmış bir ajans olarak bu sahadaki ihtiyaçlarınızı doğru tespit ederek başarılı çözümler sunmamız bizi diğer ajanslardan ayıran en büyük farkımızdır.

Bursa’da özellikle İnternet Hizmetleri, Reklamcılığı, Sosyal Medya Hizmetlerine profesyonel düzeyde sunan birkaç işletmeden biriyiz. Tüm bu hizmetleri de sizlere astronomik fiyatlara değil küçük makul bütçelerle sunabilmekteyiz. Bizle çalışarak İnternetin küçük bütçelerle işletmenize sunduğu geniş tanıtım reklam pazarlama imkânlarından faydalanabilirsiniz. Hakeza internet sizlere verimli ve ölçülebilir araçlar sağlamaktadır. Sunduğumuz ayrıntılı raporlarla her kuruşunuzun nereye gittiğini görebilir, sayfalarınızla ilgili ayrıntılı istatistikleri inceleyebilirsiniz.

Edindiğimiz tüm deneyimin ışığında Müşterilerimizin ihtiyaçlarını giderirken hangi hassasiyetlerinin olduğunu, beklentilerinin neler olduğunu iyi analiz edebilir ve çözüme kavuşturabiliriz. Bu da yıllara dayalı tecrübe ve birikimlerimizi işimize katmamızla mümkün olmaktadır. Ayrıca, Kendimize Güvenilirliği, Dürüstlüğü şiar edindik. NTmedya olarak Bursa’da belli bilinirliği olan kuruluş ve organizasyonlara üye olmakla birlikte desteklediğimiz sosyal çalışmalarla topluma katkıda bulunmaya devam etmekteyiz.

Çalışmalarımız;
Web Tasarım ve Site Güncelleme, Görsel ve Banner Hazırlama, Google Adwords, Sosyal Medya Çalışmaları ve Reklamları, Tanıtım Kampanyaları, Video Kurgu, Basılı Görseller Hazırlama başlıca çalışmalarımızı oluşturur.

Ağırlıklı olarak Hizmet Sektöründen müşterilerimiz vardır. Eğitim Kurumları, Hizmet üreten Firmalar, Siyasiler, Emlak Sektörü, İnternet Girişimleri, E-ticaret firmaları başlıca müşteri grubumuzu oluşturur.

Genelde küçük yada büyüme yolundaki firmaları hedeflemekteyiz. Bu firmalar için İnternet Dünyası büyük fırsatlar barındırmaktadır. İşinizin özellik ve ihtiyaçlarına göre, internet sitenizin hazırlanmasından, Google’da ilk sıralara çıkmasını sağlama, Sosyal Medya’daki Reklam ve Kampanya Yönetiminize, Tanıtıcı Görsel veya Videolarınızın Hazırlanmasına kadarki aralıkta işletmenizin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri kolaylıkla sağlayabiliriz. Birkaç Yüz TL’lik bütçelerle sizde kolaylıkla İnternette yerinizi alabilir, Sosyal Medya ve Google’da işinizi tanıtıp, Binlerce müşteriye hemen ulaşabilirsiniz. Bu avantajlardan faydalanmak için hemen bizimle iletişime geçiniz.

NTMEDYA İnternet Reklamcılığı ve Dijital Medya Hizmetleri;
Tel: 0224 254 6275 / www.ntmedya.com / iletisim@ntmedya.com
Facebook: /ntmedyareklamajansi



HABER- FOTOĞRAF: ERDEM BERK
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.