Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk İcadı ‘İmparator Temizlik Makinası’

Cami halıları temizleme makinasının Türk mucidi olan Nail Aydın başarı hikayesini Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 03:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 03:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk İcadı ‘İmparator Temizlik Makinası’

Yurt dışına ihracat yapmak en büyük hedeflerimiz arasında diyen Nail Aydın ‘ Bizim en büyük referansımız şu ana kadar satmış olduğumuz ürünlerimizdir ve çok yakında da bu projemizi gerçekleştireceğiz’ dedi.

 

HABER- FOTOĞRAF: ERDEM BERK

 

Öncelikle sizi daha sonra icadınızı tanıyabilir miyiz?

Erdem Bey,  öncelikle Hoşgeldiniz. Ben 1952 Samsun doğumluyum, aslen Rizeliyim. 1995 yılında Bursa'ya geldim. Bakkalcılık yaparak ticarete atıldım. 1998 yılında patentini aldığım kendi icadım olan İmparator temizlik makinasını yaptım ve tüm Türkiye'ye karış karış gezerek bu makinalardan verdim. Şu an Türkiye'nin dört bir tarafında ve dünyanın pek çok ülkesinde cami halısı yıkama makinası kullanılmaktadır.

Bu makineyi nasıl yaptınız ve diğer ürünlerden farkı nedir?

Bu enteresan bir hikâye bir gün bir arkadaşımı ziyarete gittiğimde bu projeden bana bahsetti ve o zaman Kafamda bir ışık oluştu. Daha sonra bu arkadaşım projeyi hayata getirmeyeceğini söylediğinde o zaman ben yapayım dedim ve üzerinde uzun zaman çalışarak Makina son halini aldı, satışlara başladık. Neden İmparator diye soracak olursanız bizim ecdadımız Osmanlı. Osmanlı’ya yakışan en güzel isimde İmparator diye düşündüm ve bu ismi koydum. Makinanın en büyük özelliği ise suyla değil kuru çalışması ve halı da kendi kendine yürümesidir. Suyla yıkanan halılar da mutlaka çamurlaşma olur ama göze gözükmez, fakat kuru yıkandığında içerisindeki bütün tozu çıkartıp alır. 15 16 yıldır halen daha kullanılan ürünlerin var. Yaptığımız ürünlerimizin arkasındayız.


Peki Hedefiniz nedir?

Ben ve beraber çalıştığım oğlum Cihan Aydın ile beraber yurt dışına ihracat yapmak en büyük hedeflerimiz arasında ve bununla alakalı çalışmalarımız devam etmektedir. Bizim en büyük referansımız şu ana kadar satmış olduğumuz ürünlerimizdir ve çok yakında da bu projemizi gerçekleştireceğiz.

HAKKIMIZDA

Biz İmparator Makina olarak 1995 yılında imalatına başladığımız cami ve tüm iş yerleri için özel olarak geliştirdiğimiz kuru halı temizleme süpürgesi makinasını fabrikamızda 2 yıl garantili olarak imal etmekteyiz.

 HER TÜRLÜ ALANLARDA KULLANIM

Yüksek emiş gücü gerektiren halı kaplı zeminlerde, her türlü materyallerin toplanıp temizlenmesinde, oteller, okullar, camiler, fabrikalar, bankalar, zemini halı kaplı tüm işyerleri için özel olarak tasarlanıp, imal edilmiştir.

VİZYONUMUZ

Kaliteden ödün vermeden müşteri beklentilerinin üstüne çıkmak, müşterilerimizin koşulsuz memnuniyetini sağlamak ve çalışanlarımızın tatmin ve memnuniyetini sağlayarak sektörümüze öncülük etmektir.
 

 

 

MİSYONUMUZ

Yüksek standartlı, kaliteli hizmet, kaliteli malzeme kullanarak müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak, Müşterilerimizin zamanına ve haklarına saygı duymak, İnsanlığa, çevreye ve evrensel değerlere olan sorumluluklarımızı yerine getirmektir.
 

FİRMA POLİTİKAMIZ

Müşteri beklentilerini her defasında, zamanında ve tam olarak karşılamak; çevreye saygılı, estetik ve fonksiyonel açıdan müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlayacak hizmeti sunmaktır.

Hizmette güven, müşteri memnuniyeti, kalite, hız ve stabilite prensiplerine bağlı, etik değerleri olan, müşteri odaklı çözümlere önem veren, sosyal sorumluluk sahibi bir firma olmak ve %100 müşteri memnuniyeti sağlamaktır.

Adres: Zekai Gümüşdiş Mahallesi Çağlayan Sokak No:7 Emek / BURSA

Telefon:0-224-242 07 69    0-224-241 79 70 Fax:0-224-242 07 69

www.imparatormakina.com.tr

 

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.