Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜM EĞİTİMLERİNİZ TEK ADRESTE

Anaokulu- kreş branşlarında faaliyet gösteren Özel Kutlu Eğitim Kurumları ezber bozmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2017 20:25
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2017 23:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TÜM EĞİTİMLERİNİZ TEK ADRESTE

‘Eğitimde paranın değil, kalitenin pazarlığını yapıyoruz.’ Sloganı ile yola çıkan Özel Kutlu Eğitim Kurumlarının çalışmalarına bir göz atalım. 

PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME MERKEZİ

Tüm ticari araç şoförlerinin ve sürücü belgesine el konulan sürücülerin almaları gereken psikoteknik değerlendirme raporu kurumumuzda alanında uzman psikoloğumuz ve psikiyatri uzmanımız tarafından uygulanmaktadır. 1 saat 15 dk. süren psikoteknik testi için müşterilerimize uygun randevu programı oluşturmaktayız. 

Kutlu SRC & ODY & ÜDY mesleki yeterlilik eğitim merkezi

Kurumumuzda SRC 1-2-3-4, ODY & ÜDY 1-2-3-4 (Orta ve üst düzey yöneticilik) belgeleri verilmektedir. Tüm ticari araç sürücülerinin SRC Belgesini, taşımacılık sektöründe yöneticilik yapan ya da bu sektörde faaliyet göstermek isteyen herkesin ODY & ÜDY belgelerini almaları gerekmektedir. Kurumumuza kayıt olan tüm adaylarımıza akademisyenlerimiz tarafından hazırlanmış olan sınava hazırlık kitabı ve soru bankası ücretsiz olarak verilmektedir. Eğitim günleri belirlenirken mümkün olduğu kadar kayıtlı adayların mesai saatleri göz önünde bulundurulmaktadır. Yapılan denetimlerde sürücüde SRC belgesinin olmaması durumunda, sürücünün kullanmış olduğu aracın sahibine 616 TL, sürücüye ise 245 TL, 26/k bendine göre cezai müeyyide uygulanır.

KUTLU SRC 5 / ADR MESLEKİ YETERLİLİK EĞİTİM MERKEZİ

Ülkemizin Uluslararası ADR Sözleşmesine taraf olması ile birlikte tehlikeli maddelerin karayolu ile taşınması hakkındaki yönetmelik ile tehlikeli maddelerin taşınmasında kullanılan araçların sürücüleri ve tehlikeli madde taşımacılığı sahasında sürücü olmak isteyenlerin tehlikeli madde taşımacılığı sürücü eğitimlerine katılmaları ve SRC 5 Belgesini (ADR Belgesi) almaları gerekmektedir.

KUTLU TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİM MERKEZİ

2010 yılında ADR ’ye taraf olan Türkiye 2014 yılı itibariyle tehlikeli maddelerin karayolunda taşınması hakkında yönetmelik kapsamında ADR hükümlerini uygulamaya başlamıştır. Bu hükümlerden bir tanesi de tehlikeli madde güvenlik danışmanı zorunluluğu  ile ilgilidir. Tehlikeli maddelerin karayoluyla taşınması hakkında yönetmelik kapsamında tehlikeli madde taşımacılığı ile ilgili gönderen, paketleyen, dolduran, taşımacı vs. faaliyetleri gerçekleştiren işletmelerin tehlikeli madde güvenlik danışmanı istihdam etmesi veya tehlikeli madde güvenlik danışmanından hizmet alması zorunludur.

Kariyer planlaması yapan her adayın, özelliklede üniversiteden yeni mezun olmuş bireylerin, tehlikeli madde güvenlik danışmanı eğitimi veren kuruluşlardan iyi bir eğitim alarak kendini yetiştirmesi ve farklılığını ortaya koyması çok büyük bir avantaj olacaktır.  Kurumumuzda gerçekleştirdiğimiz tehlikeli madde güvenlik danışmanı eğitimlerimiz ve danışmanlık hizmetlerimiz ile hem bu sektörün gelişimine katkı sağlamak hem de ADR yönetmeliğinin faydalı bir şekilde uygulanmasını temin etmek amacıyla tehlikeli madde güvenlik danışmanı adaylarını yetiştirmeyi temel hedef görmekteyiz. Bu nedenle farklı iş alanlarına geçmek isteyen tüm lisans mezunlarını kurumumuza bekliyoruz.

KUTLU SÜRÜCÜ KURSU

Kurumumuzun bir diğer faaliyet alanı olan sürücü kursumuzda A1, A2, B, B (Otomatik), B (Engelli), C, CE ve D sınıfı sürücü belgesi verilmektedir. Alanında uzman usta öğreticilerimiz ile teorik eğitimlerimiz modern eğitim sistemi ile dizayn edilmiş sınıflarımızda verilmektedir.

X-VEHİCLE trafik simülatörü ile her türlü yol şartlarına göre sınırsız sanal trafik eğitimi uygulanmaktadır. Sürücülerin trafiğe çıkmadan önce stresten uzak bir ortamda eğitim almasını sağlamaktadır. Kurumumuzda kursiyerlerimizin tercihlerine göre bay veya bayan öğretmenlerimiz eşliğinde birebir direksiyon eğitimi ve güvenli sürüş teknikleri eğitimi verilmektedir. Direksiyon dersleri tamamen adayların kişisel programlarına göre belirlenmektedir. Tüm Bursalıları ayrıcalıklı bir eğitim almak için kursumuza bekliyoruz.

KUTLU İŞ MAKİNESİ OPERATÖRLÜĞÜ KURSLARI

Şirketimiz bünyesinde yer alan iş makinesi operatörlüğü kursu mesleki yeterlilik kapsamında değerlendirilen en önemli birimdir. İş makinesi operatörlüğü sertifikası M.E. B. tarafından yetkilendirilmiş iş makinesi operatörlüğü kursumuz tarafından verilmektedir. Bu sertifikayı almadan iş makinesi kullanan sürücülerin herhangi bir iş kazasında yasal haklarını kullanmayacaklardır. Bu nedenle iş güvenliği ve sağlığı açısından bu sektörde çalışan herkesin kullanmış oldukları iş makinesi türüne göre iş makinesi kullanma yetki belgelerini almaları gerekmektedir. Ayrıca ülkemizde her geçen gün gelişen inşaat sektöründe ve çeşitli resmi kuruluşlarda yine bu alanda ihtiyaç duyulan operatörlük mesleğini seçmek isteyen 18 yaşını doldurmuş, en az ilkokul mezunu bireyler kurumumuzun iş makinesi operatörlüğü kurslarına katılarak bu belgeyi alabilirler. Kurumumuzda verilen iş makinesi türlerinden bazıları; forklift, bekoloder, greyder, dozer,  ekskavatör, katı atık (çöp kamyonu), kaya kamyonu, zemin delgi-sondaj, biçerdöver, silindir, beton mikseri, beton pompası, sabit beton santrali, mobil vinç, tavan vinci, kule vinç, yük yükseltici, manlift vb.

KUTLU ANAOKULU VE KREŞ

Şirketimiz bünyesinde yer alan adeta göz bebeğimiz Kutlu Kreş ve Anaokulu, çocuklarımızın kendilerini ait hissettikleri sonsuz güven duygusu ile oyun oynadıkları, yemek yedikleri, uyudukları, koşup eğlendikleri yuvalarıdır. Kurumumuz okul öncesi eğitiminin çocuklarımızın eğitim hayatlarının ilk basamağını oluşturduğunun farkındalığı ile gömleğin ilk düğmesi gibi doğru iliklenmesi gerektiği anlayışı ile hareket etmektedir.

Hedefimiz, okul öncesi ilke ve yöntemlerine uygun, çocuğun psikomotor, sosyal duygusal dil öz bakım becerilerini geliştirerek, kendine güvenen, üretici, problem çözebilen, kendini ifade eden, merak eden, sorgulayan, araştıran, sahip olduğumuz kültürün değer yargılarını bilen, ahlaklı, saygılı ve dürüst bireyler yetiştirmektir. 

Kreşimiz iki katlı binası ile 630 m2’lik bahçe içerisinde yer almaktadır. Bahçemiz, oyun parkları ve doğa irtibat eğitimlerinin yapıldığı alanları ile donatılmıştır.

Eğitim kadromuzu anaokulu öğretmeni, okul öncesi öğretmenleri, psikolog, resim iş ve teknik öğretmeni, müzik öğretmeni, İngilizce öğretmeni oluşturmaktadır.

Çocuklarımız her ay yapılan farklı programlar ile ücretsiz olarak kültürel gezi, tiyatro, el sanatları etkinlikleri, yüzme, binicilik, meslek tanıtımı gibi faaliyetlere katılmaktadır.

Tam ve yarım gün uygulamalarımız bulunmaktadır.

Çocuklarımızın beslenmeleri günde sabah, öğle ve ikindi olmak üzere üç öğün ile sağlanmaktadır. Yemeklerimiz kurumumuzda çalışan aşçımız tarafından yapılmaktadır. Aylık menümüz her ay velilere gönderilmektedir. Menü belirlenirken çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlayacak şekilde faydalı sebze, meyve, et ve süt ürünleri kullanılarak hazırlanan yemekler tercih edilmektedir.

İLETİŞİM

KUTLU PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME MERKEZİ

ADRES: ANKARA ASFALTI YENİDOĞAN MAH. NO:24/D GÜRSU/BURSA

TELE- FAKS: (0224) 250 88 66

MAİL: kutlupsikoteknik@hotmail.com

KUTLU MESLEKİ YETERLİLİK EĞİTİM MERKEZİ SRC-ODY-ÜDY

ADRES: ANKARA ASFALTI YENİDOĞAN MAH. NO:24 GÜRSU/BURSA

MAİL: kutlumtsk@windowslive.com

TEL: (0224)371 31 16

KUTLU TEHLİKELİ MADDE TAŞIMACILIĞI EĞİTİM MERKEZİ

ADRES: ANKARA ASFALTI DAVUTDEDE MAH. NO:110 YILDIRIM/BURSA

TEL- FAKS: (0224)364 96 50

KUTLU TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI

ADRES: ANKARA ASFALTI DAVUTDEDE MAH. NO:110 YILDIRIM/BURSA

TEL- FAKS: (0224)364 96 50

KUTLU SÜRÜCÜ KURSU

ADRES: ANKARA ASFALTI DAVUTDEDE MAH. NO:110 YILDIRIM/BURSA

TEL-FAKS : (0224) 364 96 50

MAİL: kutlumtsk@hotmail.com

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ERDEM BERK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.