Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TESTİLDE GÜVENİN ADI RNA TEKSTİL

RNA Tekstil yetkilisi, Nafi Akkaşoğlu ve oğlu Av.Yunus Akkaşoğlu, Bursa Haber Gazetesi’ne konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2016 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2016 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TESTİLDE GÜVENİN ADI RNA TEKSTİL

Uludağ OSB Yönetim Kurulu Üyesi olan Nafi Akkaşoğlu’na hedefini sorduğumuzda, Ar-ge, Ür-ge yatırımları ile birlikte kalite arttırıp, sektörde bilinen ve aranan bir firma olmak diye belirtirken, müşterileriniz neden sizi tercih ediyorlar? Sorumuza ise; Bunun en büyük etkeni kalite ve zamanında üretim ifadesini kullandı.

Nafi Bey, RNA Tekstil ile ilgili bizlere bilgi verir misiniz?

Elbette. Öncelikle hoş geldiniz. RNA Tekstil 1980 yılında Bursa’da kurulmuştur. Sektördeki faaliyetleri ata mesleği olarak çok daha eskilere dayanmaktadır. Kuruluşumuzdan itibaren her zaman daha iyiyi üretme isteğimiz, bizleri daha ileri noktaya taşıyarak üretim faaliyetlerimizi geliştirmiştir.  % 100 pamuk, poly pamuk, keten, jakarlı, ekose, şamre ve gabardin gibi daha birçok çeşit kumaş üretimi ile ürün yelpazemizi geniş tutarak taleplere cevap veriyoruz.  10.000 metrekare kapalı alanda, aylık 500.000 metre üretim kapasitemizi her yıl daha da büyüterek faaliyetlerimize devam etmekteyiz.  Teknolojiyi yakından takip ederek, makinelerimizin son teknolojiye sahip olması, daha uygun fiyatlarla daha kaliteli ürünler üretmenin inancı ile kaliteli ürünleri, uygun fiyat politikası ile sunmaktayız.

Üretim Politikanız nedir?

Üretimlerimizin kaynağı ve kalitemizin temelini oluşturan hammaddeleri 1.sınıf kalite olarak seçilir. Tecrübeli desinatörlerimizin üzerinde titizlikle çalışarak, modern ve yaratıcı desenleri ile bütünleşir.

Bize göre “ İnsanların üzerine giydikleri sadece bir kumaş değil, yaşam tarzını belirleyen, hayatı renkli ve canlı gösteren, kendilerini mutlu hissetmelerini sağlayabilecek, kaliteli ve rahat giysiler” üretmektedir.

Tüm bunların sonucunda;

Her zaman daha kaliteli ve yaratıcı desenleri insanlar ile buluşturmak, kalitenin sadece lüks olmadığı, herkesin sahip olabileceği şekilde, uygun fiyatlar ile üretmek, teknolojiyi yakından takip ederek, üretimlerimizin kusursuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak, kullanılan hammaddelerin insan sağlığına zarar vermeyecek ve uzun süreli kullanmalarını sağlayacak şekilde seçmek, personelimizi üretim konusunda eğitmek, yenilikler konusunda bilgilendirmek ve kaliteli üretim konusunda bilinçlendirmek ile başarabileceğimize inanıyor, bütün bunları üretimde kalite unsurlarımız olarak görüyoruz.

KALİTE POLİTİKAMIZ;

Her zaman daha iyisini yapabileceğimiz inancıyla yola çıkarak, insanlarımızı mutlu edebilecek ürünler üreten, yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren şirketimizin kalite politikası;

Üretmenin sadece bir iş olmadığı anlayışı ile işimizi severek yapmayı,

İşimizin kaynağında her zaman daha iyisini arayarak gelişime açık olmayı,

Teknolojinin tüm imkânlarından faydalanarak, uzun süre kullanılabilecek ürünler tasarlamayı ve üretmeyi,

Sektörü ve modayı yakından takip ederek, insanlarımızı memnun edecek ürünler tasarlamayı,

Kalitenin sadece makinelerin değil, işini seven insanların çalışması ile oluşabileceğini,

Ürettiğimiz ürünleri, insanlara güvenli bir şekilde ulaştırabilmeyi,

Ürettiğimiz ürünleri aynı kalitede muhafaza edebilmeyi,

Esas edinmiş ve benimsemiştir.

İLETİŞİM

ADRES: TURGUT ÖZAL CAD. NO: 20 GÜRSU OSB GÜRSU/ BURSA

TEL: (0224) 371 40 36

FAKS: 0224 371 35 41

WEB: www.rnatextile.com

EMAİL: info@rnatextile.com

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ERDEM BERK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.