Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TARİHTEN GELEN LEZZET ‘Tarihi Uludağ Köftecisi 1963’

Çekirge Meydanındaki "Tarihi Uludağ Köftecisi" ve "Gıt Gıt Kömür Ateşinde Çevirme" nin sahip ve yöneticileri olan üç kardeş Ayhan Bol, Erhan Bol ve Hakan Bol ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2016 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2016 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TARİHTEN GELEN LEZZET ‘Tarihi Uludağ Köftecisi 1963’
Tarihi bir lezzet haline gelen ‘Tarihi Uludağ Köftecisi 1963’ Bursa'nın en güzel meydanı Çekirge ‘de 1963 yılından beri Bursalılara müthiş lezzetler hazırlıyor.

 

 

Öncelikle Erhan Bey, her iki işletmede "Balkar Gıda San. İnş. Turizm Tekstil. Ltd. Şti" iştiraki değil mi? Bize çalışma ve hizmetlerinizi anlatabilir misiniz?

 Evet, aynen öyle. Bu iki işletmenin yanı sıra, şirketimizin Bursa Beşevler ve İnegöl ilçesinde ve ilaveten Ankara, İzmit, Bandırma'da francaising işletmelerimiz bulunmaktadır.   1963 yılında kurulmuş olan Tarihi Uludağ Köftecisi'nin 2006 yılında şirket bünyemize katılmıştır.

 

Bursa'ya getirmiş olduğunuz ilklerden bahsetmeden geçmeyelim ne dersiniz?

   Babamız 1982 yılında Bursa'nın ilk pizzacısı olan "Duman Pizza" yı Ünlü Cadde'de açtı ve yıllarca işletti. Bizde ona çalışmalarında yardım ederek sektöre girmiş olduk. Sonrasında 2. bölümde geniş olarak bahsedeceğimiz "Gıt Gıt Kömür Ateşinde Piliç Çevirme" konseptiyle 1991 yılında yine sektörde bir ilki gerçekleştirdik. Şirketimiz bir aile şirketidir, ağabeyimiz Ayhan Bal'ın öncülüğünde çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

 

Bu güzel anlatımlardan sonra, "Tarihi Uludağ Köftecisi" nin menüleriyle ilgili bilgi verir misiniz?

 

ÖNCELİKLE ÇORBALARIMIZ;

Süzme Mercimek Çorbamız

Tavuk Suyu Çorbamız

Etli Düğün Çorbamız (Çorbalarımızı tamamen kemik suyu ile imal etmekteyiz.)

 

IZGARALARIMIZ;

Uludağ Köfte

Kasap Köfte

Pideli Köfte

Piliç Şiş Menü

Külbastı Piliç Menü

Kanat Menü

Kuzu Şiş Menü

Kuzu Pirzola Menü

Karışık Et Izgara

Sucuk

Arnavut Ciğeri' ni sayabiliriz,

Ayrıca işletmemizde ekmek arası servis ve dürümlerimizde mevcuttur.

 

Peki, Erhan Bey size gelecek planlamalarınız neler diye sorsam neler söylersiniz? İlaveten çalışma prensiplerinizde olmazsa olmazınız nelerdir?

 53 yıllık hizmetlerimiz sonrasında, francaising ya da doğrudan şubeleşme yollarıyla uzun vadede mevcut şubelerimizi arttırma planlamalarımız bulunmaktadır.

Kendi yemediğimiz hiçbir ürünü, kesinlikle müşterilerimize servis etmemekteyiz. Bu bizim olmazsa olmazımızdır. Babamız çok eski bir gıdacı olduğundan ondan edindiğimiz öğreti ve iş ahlakıyla çalışmalarımıza yön verme çabasındayız.

Paket Servis Telefonlarımız; 236 90 99-234 97 71'dir. Diyerek sözlerini tamamladı.

Tarih kokan mekânda, enfes tatlar Bursa'nın en güzel meydanı Çekirge ‘de. 1963 yılından beri Bursalılara müthiş lezzetler hazırlayan "Tarihi Uludağ Köftecisi" ne mutlaka uğranıp, lezzetlerinden tadılması gereken bir mekân.

    Kaliteli servisi, güler yüzlü personeli ve ortamın size evinizi aratmayacak sıcaklığı, bu şirin mekânda kaliteli saatler geçirmenize olanak sağlayacaktır.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

ADRES: ÇEKİRGE MEYDANI NO:1 OSMANGAZİ/ BURSA

TEL: (0224) 236 90 99 - (0224) 234 97 71

GSM: 0532 465 31 70


HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.