Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sporda doğru adres: ‘Olympic Spor Merkezi'

Fomara, Altıparmak ve Fevzi Çakmak caddesinde 3 şubesi bulunan Olympic Spor Merkezi' nin sahiplerinden Eğitimci ve Baş antrenör Gültekin Uran, diğer Antrenörler Gökmen Karataş ve Mehmet Özer ile salonda keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sporda doğru adres: ‘Olympic Spor Merkezi'
Spora dair bildiğimiz doğru veya yanlışlardan bahseden Gültekin Uran, Gökmen Karataş ve Mehmet Özer yaptıkları işlerin inceliklerine kadar tüm detayları Bursa Haber’e anlattı.

OLYMPİC SPOR MERKEZİ HAKKINDA BİZE BİLGİ VERİR MİSİNİZ?
Hoş geldiniz Adnan Bey, Olympic Spor Merkezimizi 1994 yılında arkadaşım Eğitimci ve Baş antrenörlerimizden Mehmet Akgün ile birlikte içinde bulunduğumuz salonumuzda açmış olduk. Elbette o tarihlerde gerek alet ve teçhizatların teknolojik kalitesi gerekse sayısal anlamda bu şartlarda değildik. Fakat ortağım ve ben bu spora gerçekten gönül vermiş sporcularız, bu sebeple ilk açtığımız merkezde emeklerimizin karşılığı olarak kazandıklarımızı yine bu tesise yatırdık.

‘SPOR MERKEZİMİZDE BİR AİLE ORTAMINDAYIZ’
Spor Merkezimiz halkımızın her yaş grubu ve her kademesinden bay ve bayan sporcuların teveccüh gösterdikleri ciddi bir işletmedir. Ciddi derken disiplin anlamında katı kuralları olan bir spor merkezi demek istemedim, bizi tercih edenlere duyduğumuz saygıdan dolayı anların çalışacağı şartları iyileştirme anlamında söyledim. Yoksa sağlıklı bir vücuda sahip olmak için spor yapmak isteyen sporcularımızın sahip oldukları iş veya okul yaşamlarından esnek bir çalışma zamanlarına sahipler.

‘SALON ALETLERİMİZ TAMAMI CYBEX ve LIFE FITNESS' DIR’
Tüm şubelerimizde sporcularımızın kullanımına sunduğumuz alet ve teçhizatlarımız tamamı ithal CYBEX ve LIFE FITNESS gibi kendi konularında dünyada en iyi markalardır. Üç şubemizde de yerli bir alete rastlayamazsınız, az önce ifade ettiğim gibi kazandığımızı sektörümüzdeki teknolojik gelişmeleri takip ederek yine kendi sektörümüze yatırıyoruz. Her konuda olduğu gibi bu konuda da gerçekten iddialıyız çünkü salonlarımızda sporcularımızın hizmetine sunduğumuz aletler hem sayısal anlamda hem de kalite anlamında Bursa'nın en iyilerindeniz. Bizim elimizdeki aletlerimizden en az 2 salon daha açabilirsiniz. Duyumlarımıza göre bazı spor merkezlerinde yetersiz alet yüzünden sporcular çalışmak için sıraya girmek zorunda kalıyorlarmış ve en olumsuz yönü de beklemeden dolayı oluşan soğumalardan sakatlıklar bile olabilir.

‘SPOR MERKEZLERİMİZ KLİMALI VE HİJYENİKTİR’
Adnan Bey bizim işimizin en önemli noktalarından biriside çalışma ortamlarıdır bu sebeple tüm salonlarımız klimatize ve hijyenin önde geldiği yerlerdir. Çünkü işimiz sağlık olduğuna göre bu konuda da çok hassasız ayrıca çalışma sonrası tüm sporcularımız modern duşlarımızda duşlarını alarak vücutlarının tazelenmesine sahip oluyorlar.

‘TÜM BELGELERE SAHİP BİR SPOR MERKEZİYİZ’
Spor Merkezlerimiz Türkiye Vücut Geliştirme Federasyonundan, Gençlik Spor Genel Müdürlüğünden Spor Merkezi Belgesine sahiptir ayrıca Belediyemizden de alınmış ruhsatımız mevcuttur. Ayrıca bizimle birlikte olan Antrenörlerimiz Gökmen Karataş, Mehmet Özer, Bülent Saraç ve Bekir Güney bağlı bulunduğumuz Federasyon ve GSGM ' den Yetkili Hocalardır.

GÜLTEKİN HOCAM SPOR YAPMAK VEYA VÜCUT ÇALIŞMAK İSTEYEN BİRİ GELDİĞİNDE NE YAPMASI GEREKİYOR?
Bizi tercih eden spor yapmak isteyen birisine önce karşılama ofisimizde mutlaka salonumuz hakkında tüm detaylar hocalarımız veya bizim tarafımızdan anlatılır ve salonumuz kendisine gezdirilir. Ayrıca kendisinden tanımak amaçlı ne çalışmak istediğini, kilo ve boy kayıtlarını yapıyoruz.

‘SPORCU PROGRAM KARTI HOCALARIMIZ TARAFINDAN DÜZENLENİYOR’
Vücut Geliştirme, Zayıflama, Kilo alma ve Fitness branşlarından tercihlerini belirten yeni bir sporcuya Antrenörlerimiz tarafından Sporcu Program Kartı hazırlanmakta. Bu kartta sporcunun Kardiyo çalışmaları, ağırlık çalışmaları ve hangi bölgesine çalışacaksa sıralaması, süresi, tekrarları dahil tüm program kendisine verilmekte. Aynı zamanda çalışmalarını bu kartı hazırlayan antrenörlerimiz nezaretinde yapmaya başlarlar ve çalışma sonrasında beslenme konusunda hocalarımız tavsiyelerini sporcuya söylerler. Hiç bir sporcumuza spor merkezimizde bilinçsiz ve yanlış çalışmalar yapmaması konusu anlatılır ve böyle bir durumda bazı spor sakatlanmaları olacağı hatırlatıyoruz.

‘DOKTORLARIMIZ HASTALARINI TEDAVİ AMAÇLI BİZE YÖNLENDİRİYOR’
Tıp otoriteleri tarafından Vücut Geliştirme Çalışmaları Bilimsel yapıldığında; Psikolojik Stres ve bozuklar, kısmi iktidarsızlık, kanser ve şeker hastalıkları, eklem iltihabı, osteoporeses (kemik erimesi), kan dolaşım sistemi ve kalp rahatsızlıkları, kas ve organ rahatsızlıkları ile duruş ve görüntü bozuklukları rahatsızlarını önlediği kabul ve tavsiye edilmiştir. Bazı dönemlerde doktorlarımız hastalarını bizlere yönlendirmekte.

SAYIN URAN SON OLARAK SPOR YAPMAK VEYA VÜCUT ÇALIŞMAK İSTEYENLERE MESAJLARINIZ NELERDİR?
Öncelikle gittikleri Spor Merkezinin Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu ile Gençlik Spor Genel Müdürlüğünden Ruhsatları olduğunu kontrol etmelerini tavsiye ediyorum. Salon Çalışma şartlarını mutlaka incelemeleri ve sağlıklı, hijyenik olup olmadığına bakmalarını kendi sağlıkları açısından şiddetle tavsiye ediyorum.

‘OLYMPIC SPOR MERKEZİ KAMPANYALARI’
Sağlıksız, yetersiz ve yetkisiz spor salonlarında yapılan çalışmalara hangi miktarda ücret öderseniz ödeyin kesinlikle kendinizi kârda saymayın. Çünkü bilinçsiz ve sağlıksız koşullarda yapılan çalışmaların spor yapanlara çok daha pahalıya patlayan spor sakatlıklarına sebep olurlar. Bu sebep Olympıc Spor Merkezi olarak düzenlediğimiz kampanya spor yapmak isteyenler için gerçekten çok mükemmel bir fırsat. 3 salonumuzda farklı fiyat uygulamamız mevcuttur, 1 aylık ücretimiz 75 - 100 - 125 TL olmakla birlikte; 3 aylık kayıtlarda 1 ay bedava uygulamamız vardır yani 2 aylık ücret alıyoruz. Yıllık kayıtlarımız ise 350 - 400 - 500 TL olarak belirledik, gerçekten bu çok cazip kampanyamıza tüm sporseverleri davet ediyoruz.
Tatil dönemi öncesinde fit bir vücutla sahillerde dolaşmak istiyorsanız, sizlere tereddüt Etmeden Olympıc Spor Merkezlerini tavsiye ediyorum.

İLETİŞİM BİLGİLERİ
OLYMPIC 1 Fomara Kervansaray Hotel arkası Bim Market karşı aralığı Tel: 0 224 223 14 81
OLYMPIC 2 Altıparmak Cad. Çeşmeci Çıkmazı (Koray Spor üstü cami aralığı) Tel: 0 224 220 93 50
OLYMPIC 3 Fomara Fevzi Çakmak Cad. Beyhan İş Hanı (Vergi Dairesi üstü) Tel: 0 224 256 15 89

HABER FOTOĞRAF: ADNAN ALP



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.