Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘SEVGİ İLE ÖĞRETİYORUZ’

Mental Aritmetik Etüt Merkezi yetkilisi Fatma Küçük Bursa Haber’e konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2016 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2016 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘SEVGİ İLE ÖĞRETİYORUZ’

Nitelikli eğitim sağlayan ve öğrenmeyi eğlenceli hale getiren Mental Aritmetik Etüt Merkezi’nin çocuklara sağladığı faydalardan belki de en önemlisi, siz değerli anne-babaları ile gönüllerince geçirecekleri zamanlara imkân yaratmasıdır. 

 

Neden Etüt? 


EV ÖDEVLERİNİ EĞLENCEYE, EĞLENCEYİ KALICI BİLGİYE DÖNÜŞTÜRÜR: 

Etüt öğretmenleri gözetiminde yapılan ev ödevleri, öğrencilerde çalışma alışkanlığı yaratır. Etüt faaliyetlerinin en önemli amaçlarından biri de nitelikli öğrenme ve sonuç odaklı ders çalışma alışkanlığını öğrencilere kazandırmaktır. 

 

KİTAPLARIN KAPAĞI SIKILARAK DEĞİL, TEBESSÜM EDİLEREK AÇILIR: 

Etüt faaliyetleri öğrencinin okuma isteğinin ve yeteneğinin artmasına yardımcı olur. 

 

EN İYİ ARKADAŞIM TELEVİZYON!!! 

Etüt faaliyetlerine katılan çocuklar, şiddetin ve agresif davranışların kaynağı olan televizyon izleme alışkanlığından hızla uzaklaşır. Okuldan sonraki vaktini evde televizyon karşısında değil, evinin rahatlığındaki etüt eğitim Merkezinde, etüt öğretmenlerinin rehberliğinde geçirir. 

 

‘’YAPABİLİRİM, YAPABİLİRİZ’’

Çocukların yeni beceriler kazanmasına yardımcı olur ve onlara farklı ilgi alanları sunar. Etüt programı içinde sunulan aktiviteler ve etkinlikler özel ve özenle hazırlanmış olduğundan, aynı ortamı okulda ya da evde çocuklarımıza sunmak mümkün olmamaktadır. 

Okuldaki öğretmenleri, etüt eğitim merkezlerine devam eden öğrencilerin ev ödevlerinde ve derslerinde daha başarılı ve yaşıtlarına göre daha dışa dönük olduklarını belirtmektedir. 

Ders çalışma zamanları dışında öğrenciler, hızlı okuma, ebru, güzel Türkçe, satranç, spor gibi pek çok farklı konuda faaliyette bulunur. Birlikte çalışma alışkanlığını burada kazanır, zamanı etkin kullanmayı da yine burada, etüt eğitim merkezinde öğrenmeye başlar. 

Etüt programı çerçevesinde öğrencilere güzel ve hızlı okuma yeteneği kazandırmak için özel çalışmalar yapılır. 

 

‘’OKULUMU ÇOK SEVİYORUM’’

Etüt eğitim merkezleri, çocukların okula devamlılığına önemli katkıda bulunur. Etüt programlarının çocuğa verdiği özgüven ve başarabilirim duygusu, okuluna severek ve isteyerek devam etmesinde büyük rol oynar. 

 

”BİZ BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ ” 

Çocuklarımız çevrelerinde, kendileriyle diyalog kuran onları dinleyen ve saygı duyan yetişkinler isterler. Bu diyaloğu sunan etüt öğretmenleri, çocuğun özgüvenini sağlamlaştırır. Bununla birlikte, ev sıcaklığındaki etüt eğitim merkezinde paylaşmayı ve arkadaşlarına saygılı davranmayı öğrenen çocuk, hem kendi haklarını savunmayı, hem de başkalarının haklarını yok saymamayı en iyi şekilde öğrenir.  Etüt eğitim merkezlerine devam eden çocukların, yaşıtlarına göre daha olumlu ve daha olgun davranışlar sergilediği, sınıf öğretmenleriyle ve okul yöneticileriyle daha rahat iletişim kurabildiği gözlemlenmiş; yeniliklere, değişimlere çok daha çabuk uyum sağladıkları tespit edilmiştir. 

Nitelikli eğitim sağlayan ve öğrenmeyi eğlenceli hale getiren etüt eğitim merkezlerinin çocuklarımıza sağladığı faydalardan belki de en önemlisi, siz değerli anne-babaları ile gönüllerince geçirecekleri zamanlara imkân yaratmasıdır. 

Unutulmamalıdır ki, her mutlu çocuk eğitim hayatında da başarılıdır, ancak başarılı her çocuk mutlu demek değildir… 

SİZ SADECE SEVGİYE ZAMAN AYIRIN, 

ÇOCUKLARINIZI İLKÖĞRETİMİN GERÇEK UZMANLARINA, ETÜT EĞİTİM MERKEZİMİZE EMANET EDİN. 

 

İLETİŞİM

ADRES: 152 EVLER MAH. 1. DUMLUPINAR SK. NO: 42 (BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YANI) YILDIRIM/ BURSA

GSM: 0545 737 49 50

TEL: (0224) 360 60 56

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ERDEM BERK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.