Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Sektördeki Kötüler İyilerin Yükselmesini Sağlar’

Gözde Gayrimenkul Yetkilisi Serkan Aslım İle Gayrimenkul Sektörüne dair merak edilenleri Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Sektördeki Kötüler İyilerin Yükselmesini Sağlar’

1996 yılında sektöre başladığını ifade eden Serkan Aslım şu anda üç noktada müşterilerine hizmet verdiğini ifade ederken buraların Nalbantoğlu Görükle ve Osmangazi Ticaret Merkezi olduğunu belirtti.

 

HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM BERK


FİRMANIZI YAKINDAN TANIYABİLİR MİYİZ?

    1996 yılında faaliyetlerine başlayan gayrimenkul firmamız şuan 3 şube ile Bursa’nın her yerinde hizmetlerine “kurumsal olarak” devam etmektedir. Radyo, televizyon ve internet üzerinden yaptığı etkin ve sürekli reklamlar ile kapalı piyasalarda bile pazar payını maksimumda tutan firmamız bunların yanı sıra fiyat tespiti, tadilat, , ekspertiz hizmetleri, tapu işlemleri, veraset işlemleri ve beyan hesaplamaları konusunda sizleri bilgilendirebilecek profesyoneller ile birlikte, gayrimenkul konusunun ne denli ciddi bir iş olduğunu bilerek, gayrimenkulünüze ve yatırımınıza değer katacak şekilde hareket eder

   Tüm bunları 1996 dan beri başarıyla sonuca ulaştıran, sonuç odaklı çalışan, işini iyi bilen pek çok inşaat firması, bireysel yatırımcı ve bireysel kullanıcılara milyonlarca m2 gayrimenkul konusunda danışmanlık hizmeti vermiş olan bir firma sizin adınıza gerçekleştiriyor. 
 Firmamızla tanışmak için istediğiniz herhangi bir şubemize uğrayabilirsiniz. 

Merdiven altı çalışmalar yapan firmaların kendilerine sıkıntı yaşatıp yaşatmadığını sorduğumuzda Serkan Bey; ‘merdiven altı olan firmalar müşteriye zarar verir fakat şöyle bir durum vardır ki sektördeki kötüler iyilerini yükselmesini sağlar’ ifadesini kullandı.

 Müşterinin neden kendilerini tercih ettiğini sorduğumuzda ‘bunun Nedeni çok basit alacak ve  satacakları yerleri  gerçek fiyatlarla alıp satabilmeleri için tercih ediyorlar’ ifadesini kullanırken bizim için güven çok önemli bir olgudur diye belirtti.



 NEDEN GAYRİMENKUL DANIŞMAYLA ÇALIŞMALI VE SÖZLEŞME İMZALANMALIDIR? 
    
Emlak işlemleri, çok fazla detay akla getirmektedir ilk olarak. Özel işlerimizin arasında bir de bunlara zaman ayırıp, kafa karışıklığı yaşamaktansa Gayrimenkul danışmanı hizmetinden faydalanarak, basit bir şekilde emlak satış işlemini gerçekleştirmek daha mantıklı bir harekettir. Üstelik satışın istediğimiz değerde ve şartlarda gerçekleşmesi için gerekeni yapacaktır gayrimenkul danışmanı. Böylece emlak satışı, büyük bir dert olmaktan çıkmaktadır.

Emlak işlemlerinde gayrimenkul danışmanı ile yapılacak anlaşmanın sözleşme ile resmileştirilmesi de son derece önemlidir. Böylece işlemleriniz garanti altında olacaktır. Size işlemleriniz ile ilgili resmi bir güvence verilmiş olacaktır. Ayrıca emlak satış işleminiz ile ilgili başkaları ile paylaşılmasını istemediğiniz tüm bilgiler de kanunlar ile korunmuş olacaktır. Gizli bilgilerin paylaşılması halinde karşılaşılacak yaptırımlar sebebi ile hiçbir danışmanın da böyle bir teşebbüsü olmayacaktır. Görevi mal sahibi ile alıcıyı ya da kiracıyı bir araya getirmek olan gayrimenkul danışmanı, bu görevini kanunlar çerçevesinde koruma altına alarak aynı zaman da kendi emeğini de güvence altına almış olmaktadır. Alıcı ya da kiracılara verilen mülk gösterme hizmetlerinde ise yer gösterme bedelinin garanti altına alınması için yer gösterme formu imzalanmaktadır. Görüldüğü gibi bu tip belgelerin imzalanması, gayrimenkul işlemlerinin sağlıklı ilişkiler ile halledilebilmesi için bir zorunluluktur.

 

 

İletisim                                     
Web :  www.GozdeGayrimenkul.com   

E-mail: GozdeGayrimenkul@hotmail.com

Osmangazi:    Tel: 0224 220 38 50 / 0224 220 03 67                   

Fax 0224: 221 46 86 
Adres: Nalbantoğlu Mh Maksem Cd No:82/ 1- B Osmangazi BURSA

Nilüfer:     Tel: 0224 413 91 51                     Fax:  0224 413 91 51 
Adres: Dumlupınar mah. Kızılırmak cad. No: 22 Nilüfer BURSA

Otimer:     Tel: 0224 413 91 52                     Fax: 0224 413 91 52   
Adres: Küçükbalıklı Mah. Muhittin Kırcal Cad. Kâtip Sok. No:7-A Osmangazi/BURSA               

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.