Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sektörde Marka Reel Halı Yıkama

Reel Halı Yıkama Sahibi Nuri Keçeli, sektörü ve hizmet anlayışını anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 00:37
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 00:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sektörde Marka Reel Halı Yıkama

 

Hijyenin yaşantımızdaki öneminin altını çizan Keçeli, “Hayatta hiçbir şeye değişemeyeceğimiz çocuklarımız bütün gününü bu halı ve koltuklarımızın üzerinde geçirmektedirler. Bu halı ve koltukların hijyeninin çok iyi olması gerekir. Biz çocuklarımızın ve anne-babalarının böyle hijyenik bir ortamda yaşamalarını sağlıyoruz” dedi.

 

İrfan Bilek: Sayın Nuri Keçeli, kısaca sizi tanıyabilir miyiz?

Nuri Keçeli: 1973 Samsun Alaçam İlçesi doğumluyum. Bursa’ya 1974 yılında göç etmişiz. İyi bir Bursasporluyum.

İrfan Bilek: Sayın Nuri Keçeli, halı yıkama işine nereden başladınız?

Nuri Keçeli: İrfan Bey, kendi işimi kurma düşüncem vardı. Tekstilin de yabancısı değildim. Uzun yıllarım tekstilde geçti. Dolayısıyla halı onarımını da yapabiliyoruz. Halı yıkama ve onarım işine gelince bu işi seviyorum. İnsan sevdiği ve anladığı işi yapmalı. Bu işi onun için seçtim ve kendi işimi kurdum. Çok şükür işimizde başarılıyız. Halı yıkama ile ilgili çok firma var. Reel Halı Yıkama sektörde bir fark yaratmıştır. Sektörde marka olmuştur. Biz işimizi profesyonelce yapıyoruz. Çalışma sistemimizde geri dönüşü mümkün olmayan hatalara kesinlikle fırsat vermiyoruz. Dedim ya, işimizi profesyonelce yapıyoruz.

HANIMLARIN AĞIR YÜKÜNÜ BİZ ÜSTLENDİK…

İrfan Bey, evlerde her zaman temizliğe ihtiyaç var. Bu temizliği hanımefendiler yapıyor. Camını, çerçevesini, masasını, sandalyesini, vitrini gibi çok yeri temizliyorlar. Ama bir evin en çok kirlenen alanı halı ve koltuklardır. Bu iki grup sağlığımızı olumsuz yönde en çok etkileyen bölümlerdir. Evde çocuk varsa ki hemen hemen her evde çocuk vardır, işte halı ve koltuklar sağlık bakımından çok daha önem taşımaktadır. Bu materyallerin mutlaka sık sık detaylı temizliklerinin yapılması gerekir. Hayatta hiçbir şeye değişemeyeceğimiz çocuklarımız bütün gününü bu halı ve koltuklarımızın üzerinde geçirmektedirler. Bu halı ve koltukların hijyeninin çok iyi olması gerekir. Biz çocuklarımızın ve anne-babalarının böyle hijyenik bir ortamda yaşamalarını sağlıyoruz.


TEMİZLİKTE MARKA VE BELGELİ ÜRÜNLER KULLANIYORUZ…

Temizlikten, hijyenden bahsediyoruz ama kullandığımız temizlik malzemeleri eğer sertifikalı ve belgeli değilse o zaman yaptığınız işte yani ortamı daha çok kirletirsiniz. İşte Reel Halı Yıkama da bu hassasiyet üzerinde titizlikle durmakta ve bu konuda sıfır toleransla çalışmaktadır. Bu iş ihmale gelmez. Kurumsal ve marka olma söylemimizi, bu hassasiyetlerimizi kalite politikamızın en önemli kısmı olarak görüyoruz.

KOLTUK TEMİZLİĞİNİ YERİNDE YAPIYORUZ…

Koltuk taşınması zor ve zahmetli bir iştir. Onun için koltuk temizleme işini evde ve yerinde yapıyoruz. Profesyonel ve bu işin eğitimini almış personelimiz ile modern araç ve ekipmanlarımız ile müşterilerimizin evine giderek, yerinde müdahale ederek, etrafa hiçbir zarar vermeden koltuk temizleme işini gerçekleştiriyoruz.


HALI YIKAMA MAKİNALARIMIZ SON SİSTEM MAKİNALARDIR…

İrfan Bey, bizim makinalarımız halı yıkamada son sistem makinalardır. El ile bu şekilde yıkama imkanı yok. Makinalarımız çift taraflı yıkama yapıyor yani halının her santimetrekare noktasında temizlik yapan aparatlar dolaşıyor. Dolayısıyla elle bu işi yapma imkanı yok. Bir diğer önemli olan şey de ilaçla yıkandıktan sonra kullandığınız ilacın tekrar halıdan temizlenip arındırılması çok önemlidir. Ayrıyeten kurutma makinalarımız da son sistem makinalardır. Halıya herhangi bir zarar vermeden suyunu alır ve hafif nemli bir şekilde havalandırma bölümlerine gitmesini sağlar. Bunların hepsi insan gözetiminde ama otomatik olarak yapılmaktadır.

İrfan Bilek: Sayın Nuri Keçeli, fiyat politikanızdan da bahseder misiniz?

Nuri Keçeli: İrfan Bey, fiyatlarımız ile ilgili şunu söyleyebilirim. Bir hanımefendi evde yıkayacağı bir halıya harcadığı su parasını bize verdiğinde biz o halıyı temizlenmiş ve hijyenik bir şekilde geri teslim edebiliriz diyebilirim.

KALİTE POLİTİKAMIZ…

Kalite politikamızda önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Müşteri memnuniyeti sadece halısının veya koltuğunun temizlenmesi bizim için yeterli değildir. Telefonla siparişini verdikten itibaren başlar, malın teslim edilmesine kadar devam eder. Personelimize verdiğimiz eğitimlerde vatandaşımızın evlerine giriş, çıkış, muhatap oluş şekli, malzemenin etiketlenmesi durumu daha sonra temizleme işi ve müşterinin malını teslim etmeden önce ne zaman teslim edilmesi ile ilgili müşteriye bilgi verilmesi ve malın müşterilerimizin bilgisi dahilinde teslim edilmesi, bunları yaparken hep güler yüz ve belli bir saygı çerçevesinde hareket edilmesi bizim için çok büyük bir önem arz etmektedir. Kısacası koşulsuz müşteri memnuniyeti bizim kalite politikamızın temelini oluşturmaktadır.

İrfan Bilek: Sayın Nuri Keçeli, Reel Halı Yıkama tesisinizde bir günde kaç metrekare halı yıkanabiliyor?

Nuri Keçeli: İrfan Bey, Reel Halı Yıkama tesisimizde şu an için günde 2000 metrekare halı yıkaması yapıyoruz. Bu kapasitemizi 8-10 saatlik bir çalışma ile yapmaktayız. İhtiyaç duyulduğunda bu kapasitemizi her an 3000 metrekareye çıkararak arttırabiliriz.


İrfan Bilek: Sayın Nuri Keçeli, halkımız Reel Halı Yıkama’YI niçin tercih etsin?

Nuri Keçeli: İrfan Bey, halkımız bizi kaliteli hizmet, zamanında teslimat ve uygulanabilir en uygun fiyat, aynı zamanda güven duyulan bir firma olduğumuz için halkımız bizi tercih etmeli. Bunu da şuradan anlıyoruz, yeni bir müşterimiz bizi aradığında “Beni filan komşumuz size yönlendirdi.” Diyor, bu da bize güven veriyor. Halkımızın bu güvenini sarsmaya hakkımız yok ve bu güveni daha çok arttırmaya gayret ediyoruz.

İrfan Bilek: Sayın Nuri Keçeli, son olarak ne söylemek istersiniz?

Nuri Keçeli: Biz bu işe gönül vermiş bir firma olarak halkımızın hizmetindeyiz. Geniş servis ağımız, eğitimli ve deneyimli personelimiz, son sistem makinalarımız ile hizmet vermekteyiz. 5 Adet Servis aracımız ile aynı gün içerisinde adreslerde mal teslimi yapıyoruz. Alt yapısı çok güçlü olan firmamızı (Reel Halı Yıkama’yı) halkımızın tercih etmesini arzu ediyoruz. Tüm Bursa halkımızı en içten dileklerimle selamlıyorum. Bursa Haber’e ve size de bize geniş yer verdiğinizi için teşekkür ederim.

 

HABER- FOTOĞRAF: İRFAN BİLEK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.