Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEKTÖRDE 33.YIL GURURU ve GÜVENİ

Bursa'nın köklü kuyumcularından "Ayanlar Kuyumculuk ve Pırlanta" nın kurucusu ve sahibi Sayın Aydın Ayan ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2016 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2016 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SEKTÖRDE 33.YIL GURURU ve GÜVENİ

Kalite ve güven esaslı hizmetin  yanı sıra, pırlanta da kendi özel tasarımlarını haftanın 7 günü müşterilerine sunan Ayanlar Kuyumculuk ve Pırlanta güzel çalışmalara imza atıyor.

Öncelikle,  Aydın Bey sizi tanıyabilir miyiz?

1965 yılında Bursa'nın Gürsu İlçesine bağlı Barakfakih Köyünde doğdum. Uludağ Üniversitesi, Balıkesir Eğitim fakültesinden 1988 yılında mezun oldum. 1984 yılında daha üniversiteye başladığım yıllarda Balıkesir'de Part-Time olarak, toptan alım-satım işleri yaparak sektöre girmiş oldum. Mezuniyet sonrası 1988-90 yılları arasında perakendeciliği de öğrenmek maksadıyla Kapalıçarşı'da Bursa'nın seçkin kuyumcularından birinde çalışmaya başladım. 90-92 yılları arasında askerlik vazifemi de yaptıktan sonra, 14 ayar, muhtelif altın toptancılığına başladım. Yıllar 1994'ü gösterdiğinde yıllarca edinmiş olduğum tecrübe ve birikimlere istinaden Yeşilyayla Mahallesi, T.M. Ali Caddesi üzerinde işyerimizi açtık ve 33 yıl önce ilk giriş yaptığım sektörde, 22 yıldır da aynı noktada hizmete devam etmekteyiz.

Peki, Ayhan Bey  ne tür çalışmalar ve hizmetler vermektesiniz? Vizyon ve misyonunuzla ilgili de neler söylersiniz?

Ayanlar Kuyumculuk ve Pırlanta, yapmış olduğu bütün çalışmalarda ve alışverişlerinde her zaman için müşteri memnuniyeti ve güven ilkelerini temel alması birinci ilkemizdir.

Ayrıca;

Kalite ve güven esaslı hizmetlerimizin yanı sıra, pırlanta da kendi özel tasarımlarımızı haftanın 7 günü müşterilerimize sunmaktan onur duymaktayız. İlaveten Atasay Asgold satış noktasıyız. Slazenger ve Essens saatlerinin de satışını yapmaktayız.

Oğullarınızın da bu yolda gördüğüm kadarıyla size büyük yardımları dokunuyor bu konuda neler söylersiniz?

Evet, doğru söylüyorsunuz. Atakan olsun, Batuhan olsun, Burak olsun benim elim ayağım gibi dükkânımızda güzel bir görev taksimatı yaparak, güzel çalışmalara imza atıyorlar.

Gelecek planlamalarınız da ne tür projeleriniz bulunmakta?

Kendi sektörümüz de büyüyüp, aynı güven ve gururla, daha nice yıllara, öz sermayemizle ürün çeşitliliğimizi daha da arttırarak, daha çok müşteriye hitap etmeyi hedeflemekteyiz.

Baba Aydın Bey'e ve yetiştirmiş olduğu birbirinden pırlanta oğulları Atakan, Batuhan ve Burak'a bundan sonraki çalışmalarında da Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılar diliyoruz.

İLETİŞİM

ADRES: YEŞİLYAYLA MAHALLESİ T.M.ALİ. CADDESİ NO:156/B YILDIRIM/BURSA

TEL: 0224 361 30 30 –363 57 77-364 12 12

FACEBOOK/ INSTAGRAM:  AYANLAR KUYUMCULUK

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.