Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEKTÖRDE 28 YILLIK TECRÜBE ‘’METRO SÜRÜCÜ KURSU’

28 Yıllık meslek hayatında birçok ilklere imza atmış olan "Özel Metro Sürücü Kursu" nun kurucusu, yöneticisi aynı zamanda trafik, çevre eğiticisi ve direksiyon usta öğreticisi olan Sayın Suat Uğur ile güzel ve keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SEKTÖRDE 28 YILLIK TECRÜBE ‘’METRO SÜRÜCÜ KURSU’

Birden fazla ilke imza atmış olan Özel Metro Sürücü Kursu kaliteli eğitimiyle göz dolduruyor. 

Öncelikle, Suat Bey sizi tanıyabilir miyiz?

Elbette, 1966 yılında Batman'da doğdum. İlk ve Ortaokulu Batman'da okudum. 2 Erkek ve 2 Kız çocuk babasıyım. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden ve yine Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret Yüksek Okulu mezunuyum. Halen Anadolu Üniversitesi, Sosyal Bilimler bölümünde ve Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler 2. sınıfta eğitimime devam etmekteyim.

Uzun yıllar birçok sürücü kursu kurup, işlettikten sonra eski bütün birikim ve tecrübelerimi katarak 2014 yılında Özel Metro Sürücü Kursunu kurdum ve halen hizmetlerimize devam etmekteyiz.

1988'den beri kesintisiz eğitim vererek, tecrübeli eğitmenlerle siz değerli halkımıza kaliteli hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. 13. sürücü kursu açma deneyimine sahip olan yönetim kadromuz ve 28 yıllık tecrübemizle zorlaşan direksiyon sınavlarını kolaylaştırmak için tecrübelerimizi siz değerli halkımıza aktararak güvenin adresi olmaya devam ediyoruz. Bursa'da 50 binin üzerinde sürücüye, ehliyetlerini almalarında yardımcı olduk.

 

Genel olarak hizmetleriniz hakkında bilgi verebilir misiniz?

 

A1, A2, B  ( ve Otomatik Vites), D Sınıfı ehliyetlerin alımlarında kursiyerlerimize hizmet vermekteyiz.

Teori Derslerimiz  (İki Hafta )sürmektedir.

Trafik, Çevre ve Adap dersleri.

İlk Yardım Dersi

Araç tekniği Dersi

 

Teori dersleri bittikten ve direksiyon eğitimleri başlamadan önce en az iki saat similatör eğitimi verilmektedir. Yine iki haftalık eğitimden sonra esas sınav öncesi, kursiyerlerimizi kendimizin hazırladığı özel deneme sınavlarına tabii tutarak hem heyecanlarını azaltmaya, hem de en son durumlarını görmelerini sağlamaya çalışıyoruz.

 

Suat Bey, bu güzel çalışmalarınızdan sonra haber manşetinde de bahsettiğimiz Türkiye'de ilk kez uyguladığınız bu çalışmayı açar mısınız?

Türkiye'de ilk kez uygulanan "Sanal Gerçeklilik Direksiyon Eğitimi" ne başlamış bulunmaktayız.

 

Bu yeni sistem neye yarıyor acaba Suat Bey?

 

Eğitimde kolaylık sağlıyor, direksiyon stresini azaltıyor, tehlikeleri de azaltıyor, aynı zamanda sınavda neler oluyor neler yapılıyor onları da görmüş olduklarından, tecrübeleri artıyor, bu durum onların sınav başarılarını da önemli oranda arttırıyor.

 

Sınavlarda başarıları önemli oranda artıyor dediniz. Peki, bu artan oranları rakamlarla ifade edebilir misiniz?

Örneğin;

Son sınavlarda başarı oranımız ortalama % 85'dir. Bu oran Türkiye Genelinde % 50-55 civarı olduğunu söyleyebilirim. Türkiye ortalamalarını gördüğümüzde yapmış olduğumuz yenilikçi uygulamaların işe yaradığını kesinlikle söyleyebilirim.

Suat Bey, Türkiye'de daha birçok ilke imza attım diyorsunuz. Birazda onlardan bahseder misiniz?

1992 yılının sonlarında, kendi postanemizi 200 metrekarelik kapalı alanda kurduk, PTT haricinde, haberleşme sağlayarak o dönemlerde gündeme bomba gibi düşmüştük. O zamanın gazetelerinde Türkiye'de ilk kez PTT'nin "T" sini sattılar diye günlerce yayınlanmıştı.

     Yine 2000'li yılların başlarında açmış olduğum sürücü kursuna 6 adet çift fren, debriyaj ve gazı olan aynı zamanda ışıklı ve sesli cihazları olan sıfır vaziyette araçlar getirdim. O kalitede ve teşekküllü araçlar Türkiye'de bir ilkti.

  Türkiye'de daima ilkleri yaşatmış olan Suat Uğur'a gelecekteki yaşatacağı ilklerde de Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılar diliyoruz. Ayrıca, Müdüre Hanım Seda Arda’ya, Direksiyon Hocası Maksudiye Elgül'e ve Bilim ve Teknoloji Uzmanı ve aynı zamanda Eğitici Murat Uğur'a röportajımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz.

 

 

İLETİŞİM

ADRES: ANKARA CADDESİ NO:273/A ARABA YATAĞI METRO İSTASYONU YANI YILDIRIM /BURSA /TÜRKİYE

TEL: 0224 369 1 369

GSM: 0507 168 1 678

GSM: 0532 374 6 760

WEB: bursametrosurucukursu.com

MAİL: metromtsk@gmail.com

GMAİL: metromtsk@gmail.com

FACEBOOK: Bursametro mtsk

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.