Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyondan Ticaret Atağı

Türkiye ağır sıklet boks şampiyonu Kurban Günebakan panayırda bulunan Şımga mağazasının ikinci ayağını Demirtaş'ta açmayı planlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 01:18
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 01:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şampiyondan Ticaret Atağı

A'dan z' ye bütün ev ürünlerinin bulunduğu Şımga panayırda özellikle çeyiz almak isteyen müşteriler Şımga’yı tercih ediyor

 

HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM BERK

2. ŞUBE YOLDA

2008 yılında panayır Mahallesi’nde Şımga ile ticaret hayatına atılan artı 91 kiloda Hem Türkiye'de hem de uluslararası Arena'da yüzümüzü pek çok defa güldüren milli boksörümüz Kurban Günebakan Spordaki başarıları ticarette de devam ettirmektedir. A'dan Z'ye ev ürünleri sattığını ifade eden kurban Günebakan yoğun ilgiden oldukça memnun olduğunu ifade ederken pek çok bilinen firmalarında ana bayileri olduklarını, eviniz için Şımgayı seçin sloganıyla Yola çıktıklarını belirtirken müşteri memnuniyetinin kendisi için birinci sırada olduğunu belirtti.


22 TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

1978 yılında Kars' ın Arpaçay ilçesinde dünyaya gelen Kurban Günebakan tam 22 defa Türkiye Şampiyonu oldu. 2008 yılında olimpiyatlarla birlikte spor hayatına nokta koyarken bu tarz uluslararası arenalarda pek çok Türk sporcunun olduğu gibi benim de hakkımı yediler ifadesini kullanırken Türk'ün Türk'ten başka dostu yok diye belirtti.

ÇEYİZİNİZİ ŞIMGA’DAN PARASIZ ALIN

A'dan z' ye bütün ev ürünlerinin bulunduğu Şımga panayırda özellikle çeyiz almak isteyen müşteriler Şımga’yı tercih ediyor. Bunun nedeni ise hiç peşinat vermeden 10 ila 25 taksit arasında ödeme seçeneklerinden bulunması ve aradıkları her şeyi tek bir mağazada bulabilmeleridir.

İNSANLAR NEDEN SİZİ TERCİH EDİYORLAR?

Aslına bakarsanız bunun nedeni çok basit diyen Günebakan kesinlikle dürüstlük bizim için ön planda ve bunun yanı sıra ürünlerin arkasında olmamızın çok büyük bir etkisi var tabii ki ve gelen müşterimize saygınlık göstererek işimizi yapmaktayız. İfadesini kullanırken bize güvendikleri için müşterilerimizin çoğu telefonda bile bize siparişler vermektedir. Bu bağlamda işimizi yaptığımız için gurur duymaktayız diye belirtti.


HİZMET ANLAYIŞIMIZ

Şımga panayır şubesi olarak tüm hizmet ve çalışmalarımızı müşteri memnuniyeti üzerine kurmaktayız. Kalite, güven, sağlık ve sağlamlık ilkesine bağlı kalarak ürünlerimizi müşterilerimize en iyi şekilde sunabilmek için çalışmaktayız.

Hayatınıza önemli dokunuşlar yapacak tasarım ve dekoratif çekicilikleri ile bulundukları ortama estetik görüntü getirecek ürünlerimizin işlevselliği, kullanacağınız alanlara güç kazandıracaktır. Sunduğumuz ürün ve hizmetlerin işlevsel olabilmesi için müşterilerimizi asla hayal kırıklığına uğratmayacak çözümler sunarak, her tür soru ve sorunlarınızla yakından ilgilenmekteyiz.

MİSYONUMUZ: 
Müşterilerimizin her birine özel çözümler sunarak, hem güven duyabilecekleri hem de bütçelerinden tasarruf edebilecekleri ürün hizmeti alabilmelerini sağlamaktır. Müşteri ihtiyaç ve beklentilerinin doğru algılanarak uygulanması ve müşterilerimizin memnuniyetinin sağlanması bizler için en önemli unsurdur.


VİZYONUMUZ: 
Teknolojik gelişmelerle birlikte ülkemizde her geçen gün büyümekte olan Elektronik ve diğer sektöründe çıtamızı en yüksek noktaya taşımak, koşulsuz müşteri memnuniyetini esas alarak müşterilerimizin daima en doğru hizmeti alabilmelerini sağlamaktır. Sunduğumuz her ürün ve hizmet sonrasında müşterilerimizin kar ve faydalarını garanti altına alarak sektörde kalıcı hale gelmektir. 

Adres: 2. Derman Cad. No:102 Panayır Mah. Osmangazi/Bursa
Tel: 0 224 211 00 92

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.