Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saklı kalmış manzara 'Çekirge Manzara Cafe'

Mükemmel Bursa manzarasıyla ve eşsiz lezzetleriyle hafızalara kazınan Manzara Cafe müdürü Selma Ahmetoğlu ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Saklı kalmış manzara 'Çekirge Manzara Cafe'

İşletme sahibi Serter Cesur beyin işletmiş olduğu çekirge Manzara Cafe her geçen gün yenileniyor.

TAM BİR AİLE ORTAMI

Geniş bir personele sahip bu yaz sıcaklarında püfür,  püfür esen serin rüzgarıyla meraklılarını bekliyor. Temiz havayı solurken aynı zamanda ev yapımı portakal suyunuzu ve limonatanızı yudumlayıp Bursa manzarasını seyre dalıp adeta müptelası olacağınız Manzara Cafe tam bir aile ortamı oluşturuyor.

Sabahları kahvaltı keyfinden, beş çaylarında tercih edilen küçük organizasyonlarınız aynı zamanda tam bir eğlence mekanına dönüşen sevimli sempatik tadına doyum olmayan enfes menüsüyle sizleri bekliyor. Sabah kahvaltısını sevdikleriniz ve kuş sesleriyle sınırsız çay eşliğinde yapabileceğiniz muhteşem bir mekân.

LEZİZ APERATİF ÇEŞİTLERİ

Ara sıcak olarak öğle saatlerinde tercih leziz aperatif çeşitlerin tadına bakmanızı tavsiye ediyorum. Ayrıca Manzara Cafe ’ye has Manzara ekmek içi göz yumurta ve Manzara Steak, Burger uygun fiyatlarıyla ve muhteşem tadıyla sizlere hitap ediyor. Ürünlerde birinci kaliteden ödün vermeyen zengin menüsüyle müptelası olacağınız makarna ve salata çeşitlerinden göz dolduran ızgara çeşitlerine kadar geniş bir yelpazeye sahip. Manzara Cafe’ nin tatlı çeşitlerinden özellikle triliçenin tadına bakmanızı tavsiye ediyorum.

Manzara Cafe olarak gerek çocukların gerekse gençlerimizin güzel ve kaliteli zaman geçirmeleri için yeşil bir alanda tavla, okey, langırt oynadığı keyifli bir mekan aynı zamanda ailelerin huzurlu sakin bir ortamda çekirdek yiyerek çay, kahve sefası yapabileceği keyifli bir atmosfere sahip.

‘ TÜM BURSA HALKINI BEKLİYORUZ’

Aynı zamanda ünlü isimlerinde uğrak yeri olduğunu belirten Manzara Cafe Müdürü Selma Ahmetoğlu tüm Bursa halkını beklediğini belirtti.

MANZARA CAFE SABAH 8.30 GECE 02.00’ye KADAR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İÇİN HİZMETTE.

 

İRTİBAT: (0224)236 99 99

ADRES: ÇEKİRGE MAH.

1.MURAT CAD.

NO:6 OSMANGAZİ / BURSA


HABER FOTOĞRAF: SEVİM PALA


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.