Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saklı Bahçe Fethiye'de Çay Keyfi Bambaşka!

Hamitler-Fethiye BursaRay istasyonu yanında bulunan Saklıbahçe Fethiye Çay Bahçesi, yemyeşil ortamıyla konuklarına güzel bir mola imkanı sağlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Saklı Bahçe Fethiye'de  Çay Keyfi Bambaşka!

HABER- FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM


Saklıbahçe Fethiye Çay Bahçesi işletmecisi Fahrettin Duran, işletmeyi şöyle anlattı:

“Saklıbahçe Fethiye Çay Bahçesi uzun yıllar çalıştıktan sonra benim için huzur ve dinlenme yeri oldu. Sonralarda gelen müşterilerimizin de aynı stresli hayat şartlarından kaçarak burayı adeta dinlenme yeri olarak gördüklerinde bu beni fazlasıyla mutlu etmişti. Aslında yaklaşık 35 yıl deri halı imalatçılığı yaptığım. Soğanlı'daki İmalathaneyi kapattıktan sonra benim için huzurlu bir durak oldu. Saklıbahçe Çay Bahçesi'nin etrafında çeşitli düzenlemeler yaptık ve hala yapmaktayız.”


İNSANLAR İÇİN TAM BİR HUZUR MEKÂNI

Konuklarımızı güzel bir şekilde karşılayarak, büyükler çay ve kahvelerini yudumlarken, çocuklarımız bahçede oyun oynayıp aynı zamanda bahçemizde bulunan tavşanlarımızla da iyi vakit geçirebilmektedirler Ayrıca bahçemizde bulunan köy tavuklarından günlük taze doğal yumurtalarımızı da karşılamaktayız.

YEMYEŞİL ORTAMDA, FERAH MEKAN

Bahçemizde erik, incir, ayva, nar, zeytin, yenidünya, üzüm asması bulunmaktadır .Etrafında da sayısız çiçeklerle çevrili olup etraf mis gibi kokmaktadır.  Konuklarımız için çay, kahve, meşrubatlarımız mevcut olup, yiyecek olarak tost, sandviç, poğaça, simit, açma, kurabiye gibi sıcak aperatiflerimiz mevcuttur.


ULAŞIM AÇISINDAN AVANTAJLI POZİSYONDAYIZ

Hamitler –Fethiye İstasyonuna çok yakın olduğundan insanların metroya giderken, ya da gelirken mola verecekleri nezih bir dinlenme yeri yemyeşil ağaçlar arasında gerçekten saklı bir bahçe. Medicabil Hastanesinin hemen altında, aynı zamanda kavram kolejinin hemen yanında.

Güzel kaliteli bir çay için kaliteli malzeme çok önemli olduğu gibi tabi ki çayın içildiği ortamda önemlidir. Stresten uzak yemyeşil bir ortamda dinlenerek çaylarını yudumlayacakları ender mekânlardan biridir.

ÇAYIN TADINI ETKİLEYEN UNSURLAR

Öncelikle çay suyunuzun dağ ya da kaynak suyu olması en idealidir. Canım nerden bulacağız şimdi dağ suyunu diyorsanız ki haklısınız, o zaman temiz içme suyunu kullanmaktan başka çareniz yok.  Kireçli, klorlu çeşme suyu kullanmamaya özen gösterin.

Porselen demlikte çayın tadı daha güzel olur. Ancak illaki porselen demlik şart değil. Cam ya da çelik çaydanlıkta da güzel çay demleyebilirsiniz. Ancak bunun da kuralları var.

Çay seçimi size kalmış. Geleneksel Karadeniz çayını tercih edenler olduğu gibi, siyah çayı, çay çiçeğini, tomurcuklusunu, bergamotlusunu vs. tercih edenler de olabilir. Burası sizin damak zevkinize kalmış.

 

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

FEHTİYE MAHALLESİ

MUDANYA CADDESİ

KAVRAM KOLEJİ YANI

GSM:0 535 771 38 90


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.