Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakin Ve Nezih Bir Ortam ‘Aktüel Kafe Ve Restaurant’

Altınşehir' in belki de en sakin bölgesinde hizmete açılmış olan "Aktüel Kafe Ve Restaurant “ın sahibi Fatma Doğru ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2016 02:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2016 02:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakin Ve Nezih Bir Ortam ‘Aktüel Kafe Ve Restaurant’

Damak tadına uygun birden fazla çeşidiyle Bursalıların dikkatini çeken Aktüel Kafe Ve Restaurant uygun fiyat aralığında kaliteli hizmet sunuyor.

 

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

 

Fatma Hanım öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?

 Tabi ki, 1974 yılında Bursa, Mustafa Kemal Paşa'da doğdum.1991 yılında M.K.Paşa Lisesi'ni bitirdikten sonra, bir dönem Bursa'nın önde gelen firmasında yöneticilik yaptıktan sonra iş hayatıma ara verdim. İkinci çocuğumda olduktan sonra 8 yıl boyunca evde olmamdan dolayı sıkıntılı bir dönem geçirdim. Ev hanımlığı en zor meslek gerçekten, çocuklarımın da büyümesini göz önünde bulundurarak, iş hayatına dönüş yapmayı planladım. Eşime de destek amaçlı olarak 2016 'nın başlarında "Aktüel Kafe Ve Restaurant’ı devraldım. Büyük yenileme ve çevre düzenlemelerinden sonra kafe ve restoranımızı müşterilerimize açtık.

Fatma Hanım diğer işletmelere nispeten farklılığınız nedir acaba?

Kafe ve Restoranımızın bulunduğu bölge çok sakin bir yer, güler yüz ve sunumumuz çok önemli, hem kafe olarak, hem Restaurant olarak her zaman kalite ve güleryüzlü hizmetin sözünü veriyoruz.


Fatma Hanım çay ve kahve çeşitleriniz hakkında bizleri bilgilendirir misiniz?

  Her zaman taze olarak çayımızı kafemizde sunuyoruz, ayrıca fincan çayımız ve bitki çayları çeşitlerimizde bulunmaktadır. Kahvelerimizdeki çeşitliliğimize gelince;

Türk Kahvesi

Damla Sakızlı Kahve

Yunan Kahvesi

Karamelli Kahve

Dibek Kahvesi

Espresso

Americano

Cafe Latte

Nescafe

Ayrıca Sahlep ve Sıcak Çikolata seçeneklerimizde mevcuttur.

Soğuk içeceklerinizden bize önerecekleriniz var mı acaba?

Ev yapımı Limonatamızla gerçekten çok çok iddialıyız, Churchill adlı içeceğimizi de değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.

Fatma Hanım gördüğüm kadarıyla Kafe kısmının haricinde Restaurant tarafında da güzel hamur işleriniz ve ikramlıklarınız var bunları bize biraz açabilir misiniz?

 

Çiğ börek, mantı ve ciğerde oldukça iddialıyız. Tatar Şevket'in Ustası olan Azize Hanım'ında gelmesiyle Çiğ Börek, Mantı ve Ciğerde oldukça iddialı duruma geldik. Ayrıca Gözleme, İçli Köfte, Arnavut Böreği de diğer hamur  işi çeşitlerimiz.

UYGUN FİYAT ARALIĞINDA, KALİTELİ HİZMET

Güveçte Soslu Köfte, Sucuklu yumurta, Kaşarlı Yumurta, Sucuk + Kaşarlı Yumurta ve Menemen'de diğer lezzetlerimiz. Söylemeden geçemeyeceğim bir unsurda unlu helvamız, herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum. Ayrıca Salatalarımızda da, Ton Balıklı Salata, Hellim Salata ve Tavuklu Salatalarımız müşterilerimizden beklediğimiz ilgiyi görüyorlar.

Kahvaltı menüleriniz de var gördüğüm kadarıyla

 3 çeşit kahvaltı seçeneğimiz mevcut bunlar;

Hanımeli Tabağı: Çabuk ve Aperatif bir kahvaltı seçeneğimiz.

Kahvaltı Tabağı: Aşağı yukarı 15 değişik kahvaltı lezzetiyle, geniş bir kahvaltı tabağı seçeneğimiz.

Serpme Kahvaltımız:25 kahvaltılık çeşidimizle en zengin kahvaltı seçeneğimiz. Ayrıca Serpme kahvaltımızın yanında Güveçte Yumurta ve Lokmada ikram etmekteyiz.


 

- Tostlarınız da kısa zamanda kendinden bahsettirmiş Fatma Hanım.

   Evet, Ayvalık Tostu, Sucuklu Tost, Kaşarlı Tost, Beyaz Peynirli Tost seçeneklerimiz mevcut,

Burada yeri gelmişken Waffle'larımızdan, Dondurmalarımızdan, Tremisu, Cheesecake'lerimizle de iddialıyız.

Fatma Hanım gelecek planlamalarınızdan da bahsedebilir misiniz?

Mekanımızdaki güzel çalışmalardan sonra, orta vadede hem çocuklara, hem büyüklere herkese hitap edecek bir mekan açma planlarımız mevcut.

İlave etmek istedikleriniz var mı acaba?

 Anlatmış olduğumuz çalışmalarımızın haricinde, Doğum günü kutlamalarında, hanımlarımız için altın gün toplantıları, iş toplantıları gibi sosyal etkinliklerde konuklarımızı ağırlamaktan mutluyuz. Ayrıca çocuklarımız için özel bir bölümümüz var.  Anne ve babaları kafemizde zaman geçirirken, çocuklarının da eğlenmeleri için bir alanımız mevcut.

Yakın bölgelere dağıtımlarımız olduğu gibi, Pazar günleri Arnavut Böreği siparişlerini sabah istenilen saatte hazır ediyoruz. Börek siparişlerini mutlaka bir gün önceden sipariş edilmesi gerektiğini de hatırlatmış olalım. Diyerek tamamladı.

Bu güzel sohbet tadındaki söyleşi için başta Fatma Hanım'a, Mutfakta harika lezzetler ortaya çıkaran Azize Hanım'a ve diğer güleryüzlü personeline Bursa Haber Gazetesi olarak teşekkürü bir borç biliriz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

ALTINŞEHİR MAHALLESİ

UĞUR MUMCU BULVARI

ATALAYKENT SİTESİ

NO:18/A NİLÜFER /BURSA

 TEL:0 224 413 24 61

GSM:  0 533  554 56 58

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.