Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sahra Tanıtım Göz Dolduruyor

Davetiye sezonu açılıyor ve 8000 çeşit davetiye seçeneği sunan Sahra Tanıtım’ı yakından tanıyalım…

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sahra Tanıtım Göz Dolduruyor

HABER VE FOTOĞRAF:ERDEM BERK

 

20 yıldır sektörün içerisinde olduğunu belirten Sahra tanıtım yetkilisi Süleyman Ayhan bu kadar zaman sektörde kalmasını dürüst ve kaliteden ödün vermeyen iş anlayışına bağladığını vurgularken biz referans ticareti yapıyoruz yani Bize gelen müşteriler mutlaka bir tanıdığın daha bize yönlendiriyor diye ifade etti.


KENDİ MATBAAMIZ VAR

Bizim sektörde zaman çok önemli bir anlayıştır özellikle kartvizit uygulamalarında kısa sürede teslim edilmesi çok önemlidir fakat pek çok firma kartvizitleri İstanbul'dan basıldığı için üç dört günlük bir süre geçiriyorlar Biz kendi matbaamızda basım yaptığımız için bu süreyi çok daha kısa tutabiliyoruz ve bu yüzden Bursa'nın bilinen bir firması haline geldik diyen Süleyman Ayhan müşterinin memnuniyeti benim için çok önemli ve bugüne kadar hep Bu doğrultuda çalıştım ve bu çalışmalarıma da bu vizyonla devam edeceğim diye belirtti.


TARİHÇEMİZ

2004 yılında Erayhan ofset matbaa adı altında her türlü matbaa hizmetini vermek amacıyla Bursada kurulan işletmemiz 2013 yılında isim değişikliğine giderek SAHRA TANITIM ünvanı almıştır, her geçen gün artan güveninizin vermiş olduğu gururla ve titizlikle hizmetlerine ara vermeden devam etmekteyiz. Matbaa sektöründe kaliteli ve kaliteli hizmet anlayışıyla hizmetlerine devam ederek geniş ürün yelpazemizle müşterilerimizin ihtiyaçlarına en kısa sürede çözümler sunmaktayız. Firmamız, kurulduğu günden beri edinmiş olduğumuz bilgi birikimi tecrübe ve deneyimli kadromuzla müşteri portföyümüzü sürekli genişletmekteyiz. Firmamızda, her türlü vergi mükelleflerince kullanılan evraklar (fatura ,irsaliye) gibi, kartvizit, broşür, afiş gibi tanıtım materyalleriniz, antetli kağıt, dosya, zarf, davetiye, takvim, sticker, gibi işletme ihtiyaçlarınız, her türlü baskı işlemlerinizin dışında firma kimliğiniz olan (amblem, logo v.s.) gibi grafik tasarım ihtiyaçlarınızı' da karşılamaktayız. Müşteri memnuniyeti ve kalitenin devamlılığının sağlanması işletmemizin en önemli ilkelerindendir. Sizleri de referanslarımız arasında görmekten onur duyarız.


ÜRÜNLERİMİZ

Kartvzit
Broşür
Katalog
Sürekli Form
Fatura
Davetiye
Diplomat Zarf
Dosya
Bloknot


MİSYONUMUZ 
- Biz dayanışma içinde çalışıp çağdaş, girişimci ve mükemmeli hedefleyenlerdeniz.
– Büyük işler başarmak için, insanüstü değil birlikte ve yan yana olmak gerekir. Biz buna dayanışma diyoruz.
– Yaşama bir şeyler katmak sorumluluk duymak demektir. Biz buna çağdaşlık diyoruz.
– Başarılı insanlar genellikle, en küçük işleri bile titizlikle yapabilme yeteneğine sahip olanlardır. Biz buna mükemmeli hedeflemek diyoruz.
– Ve her zaman başarının BEN değil BİZ ile geldiğine inanıyoruz. Biz buna takım çalışması diyoruz.

Vizyonumuz 
- Müşterilerimiz ile ve çalışanlarımız ile karşılıklı saygıyı, itibarı ve hoşgörüyü, her zaman ve her şartta muhafaza etmek.
– Yapacağımız ticari planlamalar ile yeni müşteriler kazanıp, onlara daima ürün ve hizmet kalitemizi sunarak, pazarın lider markası olmak.
– Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, hizmet ve ürünler sunarak kalite anlayışımızı devam ettirmek.


ADRES

Uluyol Sakarya Mah. Yıldız Sk. No: 16/B Osmangazi / Bursa

Gsm: 0536 496 19 38
grafik@sahratanitim.com

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.