Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlikli Yaşam İçin Önce Spor

Değişen ve yenilenen yüzüyle 1 Ocak’ta açılan Sportif Fitness Club daha şimdiden 550 üyeye ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2016 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2016 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlikli Yaşam  İçin Önce Spor

 Hakan Büyükmert ortaklığında açılan sportif Fitness Club sektörde farkını hissettiriyor. “Ezber bozacağız” diye iddialı ifadede bulunan Fatih Acar ve Hakan Büyükmert, “Daha açılalı 6 ay olmasına rağmen 550 üyeye sahibiz ve bunun hızla artmasını bekliyoruz” diyor. Tümü Spor Akademisi öğrencisi ya da Spor Akademisi mezunu eğitmenlerden oluşan 8 kişilik profesyonel kadrosuyla çalışan merkez, isteğe bağlı birebir özel yaşam antrenörleriyle başlangıç programları uygulayarak bursalıların gözdesi haline geldi.

Fatih Acar ve Hakan Büyükmert, Sportif Fitness Club’I şöyle anlattı:

 

HİZMETLERİMİZ

Fitness Bodybuilding cardio pilates reformer Zumba Power Plate personal trainer obezite duruş bozukluğu.

 

ÖZEL EĞİTMEN HİZMETİ

Kişisel antrenman anlamına gelen personal training (P.T.) son 20 yılda gelişmiş ülkelerdeki iş yoğunluğu, sağlıksız beslenme , hareketsizlikten oluşan hastalıklar, postür bozuklukları gibi oluşan rahatsızlıklara karşı önlem alabilmek için konusunda uzman Personal Trainer (Kişisel Antrenör) ile birebir çalışmaya ihtiyaç duyulmuştur. Bu durum Türkiye’de 2000’li yıllarda hızlı bir şekilde yayılmaya başlamış ve bu sistem günümüzde ihtiyacı olan kişilerin vazgeçilmez tercihi haline gelmiştir. Personal training uygulamasında amaç; zaman kaybı olmadan, kişinin eğitmenle özel olarak yapacağı antrenmanlarla, günlük programına ve beslenmesine en uygun egzersiz programının oluşturularak yüksek performansla en iyi neticeyi kişiye en kısa zamanda kazandırmaktır. Bunu yaparken sadece tek bir branşa sadık kalınmadan eğitmeniniz fitness-cardio ağırlıklı bir programın yanında bazen size Tae-bo antrenmanı yaptırırken bir başka gün Pilatesin yardımıyla daha derin kaslara yönelik bir program sunacak, bir diğer gelişinizde sizi zorlu bir hız koşusu beklerken bir diğerinde hafif bir koşu ile yetinebileceksiniz. Personel Training’in en önemli özelliklerinden biri de planlanması ve uygulanması zor olan fonksiyonel egzersizleri, doğru ve güvenli yapabilme olanağı sunmasıdır. Fonksiyonel egzersizler birçok kas grubunuzu aynı anda ve doğru çalıştırabilmenizi sağlar. Bu özellik, hedeflerinize ulaşmanızda en önemli silahlarınızdan biri olacaktır.

 

PLATES’İN FAYDALARI

Sıkı ve kuvvetli karın kasları sağlar.

Kuvvetli ve esnek kaslar oluşturur.

Vücut duruşunu destekler.

Kas kontrolünü sağlar.

Dolaşım sistemini etkileyerek rahatlamayı sağlar.

Fiziksel uygunluk düzeyini arttırır.

Sakatlanma riskini azaltır.

Konsantrasyon gücünü arttırır.

Atletik performansı arttırır.

Kendine güveni geliştirir.

 

HAKKIMIZDA

Hızla gelişmekte olan sektörü yakından takip ederek, etik değerlerden ödün vermeden profesyonel ekibimizle birlikte başarının sürekliliğini kurum kültürü haline dönüştürerek sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.

Bireysel değil "Takım", Sıradan değil "Farklı", önemli değil "Değerli", Statik değil "Dinamik" bir grup olarak önce müşteri memnuniyetini planda tutarak beklentilere mutlak kalite ve güvenle karşılık veren kurumsal bir işletme olmak için çalışıyoruz. Sağlıklı yaşam, sağlıklı spor için sürekli yenilikler ve araştırmalar yaparak hizmet kalitesini en yüksek seviyeye taşıyoruz. Yaşam kalitenizi arttırmak için sizleri de aramızda görmek istiyoruz...

 

MİSYONUMUZ

En Hijyenik Ortamda, Daima Güleryüzlü Ve Olumlu Bakiş Açımızla Misafilerimize Hizmet Vermek, Hep İlgili Ama Bir O Kadar Da Mesafeli Ve Saygili Olarak Onlari Hedeflerine Ulaştirmak, Sporu Yaşamlarina Dahil Etmektir.

 

Adres:
Ataevler Mahallesi Yılmaz Akkılıç Caddesi Basın Kültür Sarayı No 19 Nilüfer /Bursa

Tel:0224 441 37 50

0541 852 23 75

 

HABER VE FOTOĞRAF:ERDEM BERK

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.