Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık Ve Irk Garantili Evcil Hayvanlar ‘ A Petshop’ta

Bin bir çeşit hayvan ve malzeme çeşitliliği ile içeri girdiğinizde mutlaka aradığınızı bulacağınız intibahı uyandıran bir işletme olan A Petshop’ta işletmeci Büşra Gülseven'le keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2016 01:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2016 01:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlık Ve Irk Garantili Evcil Hayvanlar  ‘ A Petshop’ta

Timuçin Üzel’in işletme sahibi olduğu A Petshop’ta  kedi, köpek malzemeleri, mamaları, oyuncakları, tuvaletleri, kumları, vitamin ve taşıma malzemeleri, yatakları, tırnaklamaları, mama kapları gibi aklınıza gelebilecek her türlü malzemeler bulunmaktadır.

 

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

 

HAKKIMIZDA

Büşra Gülseven: 2008 yılından beri hizmet vermekte olan A Petshop 'da son üç yılında işletme ve müşterilerle ilgileniyorum. Çok çeşitli evcil hayvanlarımız ve balıklarımızla birlikte evcil hayvanlarla aklınıza gelebilecek her türlü malzemeyi bulabileceğiniz tarzda bir Petshop 'tur.

Türkiye’nin En Güzel ve En Kaliteli Kedi-Köpek Yavrularına Sahip Olmak İstiyorsanız Sizleri Mağazamızda Görmekten Mutluluk Duyarız...

Irk ve sağlık güvencesiyle satışını yaptığımız yavrularımızı Türkiye’nin bütün illerine aynı gün içerisinde sağlık karneleri ve taşıma çantalarıyla birlikte gönderim sağlamaktayız.

Firmamız bünyesindeki ekip arkadaşlarımız Devlet kurumları tarafından verilen tüm sertifikalarını almış olup profesyonel bir hizmet sunmaktadır.

Uzman ekip arkadaşlarımız satış sırasında siz değerli müşterilerimizin bütün sorularına cevap vermekten büyük keyif alacaklardır.

A Pet Shop, facebook adresinden ve kedi köpek yavruları’ ndan da bizleri takip edebilecekleri gibi, evcil hayvanlarımızın fotolarını da görebilirler. Ayrıca evcil hayvanlarımızı ücretli sahiplendirdiğimiz ailelerimizle sözleşmeyle vermek suretiyle sahiplendirdiğimiz hayvanlarımızın sonrasında da onlara her türlü desteği vermeye devam ediyoruz.

ÜCRETLİ SAHİPLENDİRDİĞİMİZ EVCİL HAYVANLARIMIZIN DAİMA ARKASINDAYIZ

Ücretli sahiplendirdiğimiz evcil hayvanlarımızın, sahiplendirme sonrasında da her türlü malzemelerde ömür boyu %30 ila %50 arasında indirim sağlamaktayız.

HİZMETLERİMİZ

* Kedi, Köpek mamaları ve hizmetleri

* Kuş ve kuş malzemeleri ve hizmetleri

* Balık malzemeleri ve hizmetleri

Kedi, Köpeklerimiz malzemeleri ve hizmetleri:

Kedi, Köpek malzemeleri, mamaları, oyuncakları, tuvaletleri, kumları, vitamin ve taşıma malzemeleri, yatakları, tırnaklamaları, mama kapları gibi aklınıza gelebilecek her türlü malzemelerimiz vardır. Kedi ve Köpek üzerine ihtiyaç duyulan her şey Tarım Bakanlığı onaylı malzemelerle müşterilerimizin hizmetindeyiz.

 

Kuş ve kuş malzemeleri ile hizmetleri:

Değişik türlerdeki kuşlarımızla birlikte, kuş yemi ve mamaları, kafesler, kafes malzemeleri, taşıma kafesleri, ilaçları, vitaminleri, kuş oyuncakları, kuş ve kuş üzerine ihtiyaç duyulan her şey Tarım Bakanlığı onaylı malzemelerle müşterilerimizin hizmetindeyiz.

Balık malzemeleri ve hizmetleri:

Çeşit çeşit balıklarımız, her ebatta akvaryumlarımız mevcuttur. Sipariş üzerine değişik modellerde akvaryum yaptırabiliyoruz. Balık yemleri, ilaçları, vitaminleri, akvaryum malzemeleri balık ve akvaryumla ilgili her çeşit malzemeler bulunmaktadır. Hepsi Tarım Bakanlığı onaylıdır.

SÖZLEŞMELİ SATIŞ VE 7/24 SAĞLIK HİZMETİ

Kedi ve Köpeklerimizi Petshop Animals Center Veteriner Kliniği' ne bağlı olarak çalışan, aynı zamanda bizimle de anlaşmalı çalışan Veteriner Hekimler Eiçin Batmaz, Nil kurtaran ve Güneş İskender Önel tarafından muayene, kontrol ve iğneleri yapıldıktan sonra sahiplendirilme aşaması başlıyor.

Müşterilerimize hayvanlarımızı sahiplendirdikten sonra kesinlikle iletişimimiz kesilmiyor, 7/24 Sağlık ve Danışma hizmetimiz devam ediyor. Herhangi bir problemde soru sorabiliyor gerekirse Veteriner Hekimimiz tarafından evlerine kadar giderek hizmet verilebilmektedir.


BELGESİZ VE YETKİSİZ ÇALIŞANLAR BÜYÜK SORUN

Belgesiz ve yetkisiz bir şekilde piyasada çalışarak evcil hayvan satanlar yakalandıklarında ceza almaları gerektiği halde, müdahale edilmediğinden her hangi bir işlem yapılmamaktadır. Halkımızın mutlaka yetki belgeli yerlerden alışveriş yapmalarını öneriyoruz. Çünkü sonrasında olabilecek sağlık sorunlarında hayvanlarının sıkıntıya düşmemeleri için mutlaka yetkili ve resmi belgeli shopları tercih etmeleri büyük önem kazanmaktadır.

İLGİNÇ BİLGİLER

Isırmayan tek kemirgen (Ginepig tir)

Bulunduğu alanda sabit kalabilen tek balık beta balığıdır.

Tatlı su akvaryumlarında bir balık kendi gözü kadar yem yiyebilir.

Kediler çok tüy dökmesine rağmen en ender tüy döken (Scotisch ve Britich tir)

Avustralya Kumrusunun eşlerinden biri öldüğünde diğeri de intihar eder.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: İzmir Yolu, Orhaneli Kavşağı Carrefoursa Avm  -1 Kat E10 Nilüfer/BURSA

Gsm: 0 554 891 13 33

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.