Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şaft ve sanayi balansında çözüm ortağınız: 'TİRSAN'

Tirsan Şaft ve Sanayi Balansı Servisi'nin genç ortaklarından Hüseyin Yılmaz ve Kaya Ali Kahya sektöre dair merak edilenleri Bursa Haber’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2016 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2016 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şaft ve sanayi balansında çözüm ortağınız: 'TİRSAN'

Çalışma prensibi olarak her zaman en iyisini sunmayı hedefleyen Tirsan, uzman teknik kadrosu, deneyimli ve eğitimli teknik servis çalışanları, teknolojik ve yeterli iş ekipmanları ile sizlerin memnuniyeti için çalışmaktadır.

Hüseyin Bey, sırayla sizleri tanıyabilir miyiz?

1984 yılında Tokat'ta doğdum. İlkokulu Bitirdikten sonra, çıraklık eğitimime şuan ortaklarından olduğum Tirsan'da 1996 yılında başladım. Askerlik dolayısıyla bir süre ayrı kaldıktan sonra, dönüşte 8 yıl kadar başka bir işyerinde çalıştım. Ama Tirsan daima aklımızdaydı ve 2014 yılında ortağım Kaya Ali Kahya ile beraber her ikimizin de çıraklık eğitimimizi aldığımız yer olan Tirsan'ı devraldık.

Kaya Ali Bey, gerçekten de çok işletmelerde röportajlar yaptım ama ilk defa, şirket ortaklarının 90’lı yıllarda çıraklık eğitimlerini almış oldukları yeri devralmış olmalarına ilk kez tanıklık ediyorum. Sizi de tanıyabilir miyiz acaba?

Elbette, 1983 yılında Bursa'da doğdum. Ortaokulu bitirdikten sonra, bende ortağım Hüseyin Yılmaz gibi 1997 yılında çıraklık eğitimime Tirsan'da başladım. Askerlik sürecinde ve sonrasında 4 yıl kadar başka bir yerde çalıştıktan sonra yine burada çalışmalarımıza devam ettik ve en nihayetinde Hüseyin kardeşimle beraber 2014 yılında devraldık ve halen müşterilerimize en iyi hizmeti sunma çabasındayız.

Kaya Ali Bey, çalışma ve uygulamalarınızla ilgili bizleri bilgilendirebilir misiniz?

 Biz, 7/24 her an, ve saatte, cumartesi-pazar, bayram, tatil, fark etmiyor, her zaman ve daima müşterilerimize bir telefon kadar yakınız. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; Dünyanın önde gelen Türkiye'de tek olan TİRSAN Fabrikasının yetkili bayisiyiz.

Hüseyin Bey, Tirsan gerçekten de çok köklü bir kuruluş, bizlere geçmiş kuruluş tarihçesi ve çalışmalarınız hakkında bilgi verir misiniz?

 Tirsan Yetkili Şaft Balans Servisi, Mustafa Barlas tarafından 1989 yılında Bursa’da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana işletmemiz siz değerli müşterilerimize en üstün hizmeti vermeyi amaçlamıştır. 20 yılı aşkın tecrübemizle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak “En İyi ve En Kaliteli Şaft Balans Servisi” olma misyonumuzu sürdürmekteyiz. Üstün kalite hizmeti anlayışıyla, uygun fiyat, zamanın da teslim, sürekli yardım hattı, uzman kadro, teknik ekip ve siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti bizler için birinci sıra da gelmektedir.

Her türlü kardan mili (saft), fan, krank, kırıcı, volant, pervane, endüvi, kasnak, merdane, disk, Hasbay vb. rotasyonel sanayi parçalarının statik ve dinamik olarak balans ayarları yapılmakta ve değişik sektörlere yönelik şaft imalatı ve tadilatı konusunda hizmetinizdeyiz.

OTOMOTİV GRUBU-KARDAN SAFTLARI

Firmamız her türlü araç şaftlarının bakim ve imalatını yapmaktadır. Ayni zamanda servisimizde tüm araçların şaftlarının söküm işlemi de mümkündür.

Otomotiv kardan şaftlarının imalat ve tamirlerinde yedek parça olarak Tirsan, Akkardan gibi yerli, firmaların orijinal ürünleri kullanılmaktadır. Gelişmiş makine parkuru ve kaliteli isçiliğimiz şaftınızı ilk günkü gibi sağlam hale getirecektir. Hassas dengeleme sistemimiz sizlere keyifli sürüşler sağlayacaktır. Otomotiv Sektörleri;

* Binek araçlar
* Minibüs-Otobüs
* Kamyon-Kamyonet
* Beton mikserlerin pompaları
* Ağır is makineleri
* Arazi taşıtları

 -- Ve ilaveten Sanayi Tekstil, Dokuma Tezgahlarının şaft tamiri, imalatı ve yedek parça hizmetleri vermekteyiz.

ENDÜSTRİYEL VE AĞIR HİZMET TİPİ KARDAN SAFTLARI

Bütün dönen elemanların ömrünün uzaması ve verimli olarak çalışabilmesi için balanslanmaya ihtiyacı vardır.( Fan, Rotor, Volan gibi ) Balanslama yapılan malzemeler çok çeşitlilik göstermekte bununla birlikte tecrübe gerektirmektedir. Biz bu tecrübeye sahibiz. Tirsan Balans geniş makine parkı, her çapta ve devirde dönen fan, rotor ve kırıcıların balansını sorunsuz yaparak işletmelere zaman, ve verimlilik katmaktadır. Muhtelif kapasitelerde her ihtiyaca cevap verebilecek balans makinelerimiz ile tüm ağırlık, çap ve boydaki malzemelerin balansını yapabilmekteyiz.

Bu güzel röportaj için işletme ortaklarından Hüseyin Bey'e ve Kaya Ali Bey'e Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak Teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ

17.BLOK  NO:39

NİLÜFER / BURSA

TEL:0 224 441 34 52

GSM:0 536 293 77 56

         0 537 515 35 97

www.tirsanbalans.com


HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.