Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saç Tasarımda Artı Saç Devri

+Saç Tasarım işletmecisi Mustafa Esen, Bursa Haber'e konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 02:04
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 02:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Saç Tasarımda Artı Saç Devri



+Saç Tasarım işletmecisi Mustafa Esen, Bursa Haber'e konuk oldu.

 

23 Nisan Mahallesi’ne ikinci şubesini açan Artı Saç Tasarım gelen yoğun talepten oldukça memnun. Artı Saç Tasarım işletme sahibi Mustafa Esen, çube sayısının artması konusunda talebe göre davrandıklarını söyledi.

 

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM BERK

 

 

20 YILLIK TECRÜBE
1997 senesinden bu yana sektörde olduğunu ifade eden artı saç tasarım işletme sahibi Mustafa Esen sadece Bursa'dan değil ilçelerden hatta İstanbul'dan dahi randevu alıp kendisine gelen müşterilerin olduğunu ifade ederken ilgiden çok mutlu olduğunu dile getirdi. Saç tasarımının yanı sıra manikür pedikür ağda ve pek çok hizmet sunduklarını belirtirken, insanların neden kendisini tercih ettiğini sorduğumuzda ise en büyük etkenin samimiyet olduğunu dile getirdi. Tabii ki hizmet kalitesi tartışılmaz ama buraya gelen müşterilerimizin yüzde 99’luk kısmı burada kendilerini rahat hissettiklerini ifade ettiklerinde bizim işimizi doğru yaptığımızı bir göstergesi haline dönüşüyor diye ifade etti.

2. ŞUBE GÖZ DOLDURDU

23 Nisan Mahallesine ikinci şubesini açan artı saç tasarım gelen yoğun talepten oldukça memnun gibi gözükmekte. 3. Şube şubeyi açmayı düşünüp düşünmediklerini sorduğumuzda artı saç tasarım işletme sahibi Mustafa Esen ikinci şubeyi de zaten gelen yoğun talep neticesinde açılmıştır. Şuanda yeni talepler mevcut fakat doğru zamanda doğru yerde adım atacaklarını ifade etti. Önemli olan çok yer açmak değil çok hizmet vermek ifadesini kullanan Mustafa esen biz referans ticareti yapıyoruz, bize gelen müşterilerimiz mutlaka daha sonra gelirken yanında başka tanıdıkların da getiriyor ve bu bizim için gurur kaynağı ve yeterli diye belirtti.

KADINLAR SAÇIYLA OYNUYORSA MUTSUZDUR
Her saçıyla oynayan bir kadın görüyorsanız kesinlikle mutsuz bir kadına denk gelmişsinizdir. Aşk, evlilik ya da iş hayatlarında mutlaka bir problem vardır ifadesini kullanan Mustafa Esen saçıyla oynayan kadınların ilk gidecekleri yer kesinlikle kuaför salonudur. Çünkü kadınların kendini mutlu hissettiği en önemli ve rahat  yerlerden bir tanesi burasıdır diye belirtti.


KADINLAR KUAFÖRDE MUTLU

Kadınların kuaföre gitmesinin nedeni dış görüntülerine enerji katmak istemeleridir.
Aslında nedenleri çok bellidir.

Kuaför ortamı kimseye soru sormadan, kimseden de izin almadan, uzun saçlarını çok kısa kestirebilir.

İsterse saç renginde koyu renklerden, kızıl veya sarı tonlara geçişler yapabilir.

Kaş almadan, ojesine kadar her şeyi yapabileceği bir ortam.
Kuaför salonları, kadınların kendilerini en özgür hissedebilecekleri sınırlı sayıdaki alanlardan sadece bir tanesi…

Kuaförlüğün Tanımı: Kuaförlük günün modasına ve saçı yapılanın zevkine göre, vücut ve yüz ölçüleri ile sosyal yaşantısına da uygun olarak, saçın kesimini, biçimlenmesini, boyanmasını esas alan bir meslek dalıdır. Bu amaçla saçların kesilerek, sarılarak, taranarak diğer usül ve araçlarla şekillendirilmesi, koyudan açığa, açıktan koyuya saçların değişik renklere değişik usül ve ilaçlarla boyanması, takma saçlarla ve aksesuarlarla değişik saç biçimleri yapılması, çeşitli saç kozmetik ürün, ilaç ve gereçlerle, düz saçları kıvırmak, kıvırcık ve dalgalı saçları düzeltilmesi işlevini amaç edinen, bilimsel yöntemlerle saçlara estetik biçim veren meslek dalıdır.

Kadın Berberi = Kuaför
Türkçe de KUAFÖR olarak dilimize yerleşen bu kelimenin aslı Fransızca, “COFFEUR“dur. “BERBER” demektir.
1965-70 yılına kadar Türkiye’de erkeklerin tıraş olduğu berbere “Erkek Berberi” kadınların saçlarını yaptırmak için gittikleri berbere de “Kadın Berberi” denilirdi. Berber salonlarının camlarında, tabelalarında “Berber”, “Kadın Berberi” yazardı. Mesleğimizin asıl adı “Kadın Berberi” dir.

MİSYON & VİZYON

Misyonumuz: Kuaförlük yeteneği, mutlu müşteriler, üretkenlik ve harika bir salon ortamının yanı sıra hepimiz, teknik becerilerin, yaratıcılığın, takım çalışmasının ve müşteri hizmetinin sürekli gelişmesi ilkesine gönülden bağlıyız.

Vizyonumuz: Kalitenin yaşamımızın her anına dokunduğu bir dünyada, tüm paydaşlarımız tarafından hayranlıkla izlenen, yenilikçi saç tasarımları ve saç bakımı alanlarında lider bir çözüm sağlayıcı olmak. 

ADRES: İHSANİYE MAHALLESİ, İSMETİYE CADDESİ

SİMGE YAPI KOOP NO:28

NİLÜFER/BURSA
TEL 0224 247 21 51

ŞUBE: ALTINŞEHİR  MAH.  KÖROĞLU CAD

GÖRKEM SİTESİ A BLOK NO:40

NİLÜFER/BURSA 
TEL: 02242472150

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.