Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Resmi internet ve reklam ajansınız: Mo Ajans

Dijital Pazarlama Ajansı dendiğinde Bursa'da adından oldukça söz ettirmiş bir kuruluş olan "Mo Ajans'ın genç sahibi Murat Ordu ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Teknolojik trendleri yakından takip edip, modern tasarımlara sahip duyarlı (responsive ) ve yönetim panelli web siteleri kodlamakta olan Mo Ajans, müşteri ihtiyaçlarına göre çeşitli çözümler ve öneriler sunuyor.

Öncelikle Murat Bey sizi tanıyabilir miyiz?

1990 Bursa-Mustafakemalpaşa doğumluyum. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi iki yıllık Bilgisayar Programcılığı bölümünü bitirdim. Daha sonra dört yıllık Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdim. Google'la  tanışmam Anadolu Üniversitesi son yıllarımda oldu. Google Adwords Türkiye ekibi, Türkiye'deki üniversiteleri gezerken yolları Anadolu Üniversitesine de uğradıklarında onlarla tanışmış olduk. Sonrasında sertifikasyon süreçlerini tamamladım. Bir yıl Freelance olarak bu işe devam ettim. Edinmiş olduğum bilgi birikimi ve tecrübelerimi katarak 2012 yılında Altıparmak Caddesinde ilk işyerimi açarak firmalaştık. İşlerimizin büyümesi ve gelecek beklentilerimizin artmasıyla kısa dönem askerliğimi yaparak, işlerimin başına döndüm. Askerlik dönüşü Kükürtlü ‘deki yeni işyerimizi açtık ve son üç yıldır işlerimizi buradan yönetmekteyiz.

Murat Bey ne tür çalışmalar yapıyorsunuz Okuyucularımıza açıklar mısınız?

Sizin için teknolojik trendleri yakından takip edip, modern tasarımlara sahip duyarlı (responsive ) ve yönetim panelli web siteleri kodlamaktayız. Ayrıca çağımızın en büyük arama motoru olan Google tarafından sağlanan reklamcılık hizmetlerini bir Google iş ortağı olarak gerçekleştirmekteyiz.

Uzmanlık alanlarınızı değerli okuyucularımıza maddeler halinde sıralasanız desem ne dersiniz?

WEB TASARIM

GOOGLE ADWORDS

PHP YAZILIM

MARKALAŞTIRMA

Şirket olarak çalışma prensip ve değerleriniz hakkında neler söylemek istersiniz?

-Müşteri Memnuniyeti

Müşteri ihtiyaçlarına göre çeşitli çözümler ve öneriler sunarız. Müşterinin koşulsuz memnuniyeti bizim için çok önemlidir.

-Standart Fiyat Anlayışı

Fiyatlarımızı firmalara göre değil istenilen çalışmanın süresine ve niteliğine göre belirleriz. Tüm müşterilerimize aynı ücret yaklaşımıyla hizmet veririz.

-Profesyonel Yaklaşım

Almış olduğumuz tüm projelere profesyonel şekilde yaklaşmaya çalışıyoruz. Bizim için profesyonellik çok önemli her proje için elimizden geleni yapıyoruz.

Murat Bey, Bütün sektörlerde olduğu gibi sizin sektörünüzde de sorunlarınız var mı neler söylemek istersiniz?

 İnsanlar sektörü, neyi nasıl yapacaklarını bilmediklerinden, müşterilerimizle bazen iletişim problemleri yaşamaktayız. Bunun en büyük nedeni elle tutulmayan, sanal bir hizmeti vermeye çalışmaktayız. Bu tür çalışmalara, hizmetlere firmalarımızın ilerleyen süreçte bakış açılarının pozitif yönde değişeceği kanaatindeyim.

Birde şunu belirtmeden geçemeyeceğim sektörümüzde iyi yetişmiş eleman sıkıntımız had safhadadır. Yetkililerden bu konulara el atmalarını beklemekteyiz.

Müşterilerinizden örnekler verir misiniz?

Aydıntaş Vinç, Buzz  Par, Ahmet Çelebi Eğitim Kurumları, Ayza Mızrak, Serra Group, Hann Otomotiv,  Sezerler Perde, Kemal Tanca  çalıştığımız firmalardan bazılarıdır.

Bu güzel sohbet tadında ki röportaj için Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Kısa zamanda tanıdığım kadarıyla, Güzel çalışmalarının büyüyerek devam etmesini umuyor, mevcut çalışkanlığı ve azmiyle kısa zamanda amaçlarına ulaşacağından hiç şüphem olmadığını belirtmek istiyorum.

 

Bize Ulaşın

Kükürtlü Mh. Belde Cd. Dervişoğlu Apt. No:1/5 Osmangazi / Bursa

(0224) 252 58 14

(0507) 507 27 36

bilgi@moajans.com

 www. moajans.com

www.reklamkolik.net

T  mo_ajans

F  facebook .com/moajans



HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.