Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÖZEL TASARIMDA LİDER KURULUŞ ‘Mürdüm Kids’

Bursa'da çocuk giyim ve tasarımında öncü kurumlardan olan "Mürdüm Kids" in sahibi, genç bayan girişimci Sayın Neslihan Duran'la keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ÖZEL TASARIMDA LİDER KURULUŞ ‘Mürdüm Kids’

Mürdüm Kids, sektördeki özel tasarım açığını görerek kendi geliştirdiği ve ürettiği ürünleri siz müşterilerin beğenisine sunan sektörünün lider kuruluşlarındandır.

Öncelikle Neslihan Hanım sizi tanıyabilir miyiz?

  1993 İstanbul doğumluyum. Uludağ Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümünden 2015 yılında mezun oldum. Üniversite 2.sınıftayken dahi tasarım yarışmalarına katılırdım. UTİB Ev Tekstili Yarışması ve ATHİB Dokuma Yarışmalarında dereceye girerek Paris Tekstil ve Giyim Fuarına katılmaya hak kazandım. 8 Mart 2013 yılında daha eğitimime devam ederken Mürdüm Kids' i kurdum.

 

Hangi yaş grubu aralığında özel tasarım ürünler hazırlıyorsunuz?

     0-3 aydan itibaren yaş sınırlaması olmaksızın hitap eden ürünlerle, sektördeki özel tasarım ihtiyacını karşılamaktayız. Koleksiyon, özel tasarım ekibi tarafından özenle hazırlanarak, kendi atölyemizde üretilmektedir. Sektörün ihtiyacını karşılamak amacıyla oluşturulan koleksiyonu belirlerken, çocuk giyiminde kullanılan renk ve desenlerin dışına çıkıp, hayallerin ötesinde tasarımlar yaparak fark yaratmayı hedeflemekteyiz. Retro, Vintage ve Country desenli kumaşları, geometrik formları ve sıra dışı renkleri bir araya getirerek hayat verilen koleksiyonlar; kurdeleler, düğmeler, keçeler, inciler, danteller ve tüller ile el yapımı özel detaylarla tamamlıyoruz.

Uludağ Üniversitesinde Tekstil Mühendisliği eğitimi almış olman ve daha okul yıllarında tasarım yarışmalarında dereceye girmen yurtdışında tekstil fuarlarına katılmış olmanız sizin için iş hayatınızdaki atılımlarda büyük avantaj sağlamıştır kanısındayım.

 

Genelde sektörde kız çocuklarına daha fazla ağırlık veriliyor gibime geliyor bu konuda neler söylemek istersiniz?

Tabi bence de öyle olduğuna katılıyorum. Sorunuza gelince;

      Sektörde genelde kız bebekler için kıyafetler çok alternatifli iken Mürdüm Kids' de biz erkek bebekleri de atlamadık ve harika tasarımlar yaptık. Biz burada tasarım ve üretim dahil, ölçülere göre özel dikim yapıyoruz,  anneler hayal ediyor, bizler gerçeğe çeviriyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için olmazsa olmazımızdır. Müşteri memnuniyet odaklı çalışmalarımız ve kendi çocuklarımıza elbise alıyor gibi hassasiyetle dikim yapmamız bizleri başarıya götürüyor inancındayım.

 

MEMNUNİYET GARANTİLİ KİŞİYE ÖZEL TASARIM ÜRÜNLER

Ayrıca;

Anne-kız, baba-oğul, anne-oğul ve hatta baba-kız kombin tasarımlarda yapabilmekteyiz. Mevlüt ve lohusa takımları ve özel günlere özel konsept doğum günü kıyafetleri hazırlamaktayız.

 

Peki, Neslihan Hanım size gelecek hedeflerinizi sorsam neler söylersiniz?

   Satışlarımızı ve ihracatımızı arttırmayı hedeflemekteyiz. İleriki yıllarda dünya çapında bir firma olma amacımızdan da bahsetmeden geçemeyeceğim.

Bu yoğun işlerinizde size kimler yardım etmekte ve işyerinizde toplam kaç kişi çalışıyor acaba?

    Çalışmalarımızda ve mağazamızda biricik annem, Gülfidan Duran, satış uzmanı pozisyonunda da değerli arkadaşım, aynı zamanda yine benim gibi Uludağ Üniversitesi, Tekstil Mühendisliğinden mezun olmuş olan Gülsüm Sarımehmetoğlu olmak üzere, toplamda 10 kişi çalışmakta.

 

Mürdüm Kids bebek ve çocuk modasında bir ilk. Neden mi? Evet her yerde bebek ve çocuk kıyafetleri adına her şey var ama fark yaratacak kadar güzellikte çok az yer var.  Bu güzel işletmenin genç ve başarılı kurucu ve yöneticisi Sayın Neslihan Duran'a bundan sonraki çalışmalarında da Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak başarılar dileriz.

 

İLETİŞİM

ADRES: ODUNLUK MAHALLESİ LEFKOŞE CADDESİ ARSLANLI PLAZA NO:3/A NİLÜFER/BURSA

TEL: 0224 452 56 67

GSM: 0542 208 32 99 - 0531 866 98 39

İNSTAGRAM: murdumkids

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.