Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomobillerin En Sevdiği Yer: Erkuş Oto Yikama

Altınşehir’de kurulu Erkuş Oto Kuaförü’nde müşteri memnuniyeti esas. İşletme sahibi Müyesser Erkuş, “Bir gelen müşterimiz tekrar geliyor. Üstelik dostlarına da bizi tavsiye ediyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 01:13
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 01:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Otomobillerin En Sevdiği Yer: Erkuş Oto Yikama

 

2014 yılından bu yana Bursa'da hizmet verdiklerini belirten Erkuş oto yıkama sahibi Müyesser Erkuş müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını belirtirken, “Biz genellikle referans ticareti yapıyoruz. Müşterimiz muhakkak tekrar geldiği gibi eş dost ve çevresinde bizden aldığı iyi hizmeti referans vermektedir” dedi.

Kullandıkları ürünlerin birinci sınıf olduğunu belirtirken özellikle kaliteli köpük kullandıklarını ve henüz cilalama işlemine geçmedikleri halde cilalı gibi gözüktüğünü kaydeden Erkuş, “Bütün çalışmaları titizlikle kontrol ediyorum. 4 etaplı temizleme işlemi yapılıyor” dedi.
Erkuş oto yıkama sahibi Müyesser Erkuş, işletmeyi şöyle anlattı:


HAKKIMIZDA

Erkuş Oto Kuaförü, kurulduğu tarihten bu yana geçen zaman süresince çalışma alanını sürekli genişletmiş, yüksek kalitede hizmet sunma konusunda örnek bir kuruluş olmuştur.

Deneyimini ve işine duyduğu saygıyı üstün kalite anlayışıyla birleştirerek müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır.

Uygun fiyatlarıyla bursa kuaförlerini kısa sürede geçen erkus Oto Kuaför en iyi hizmet ve kusursuzluğuyla müşterilerine her daim mükemmel hizmeti sunmaktadır.

Daima müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalar yapan firmamız, ağırladığı müşterilerinden olumlu dönüşler almaktadır.


MOTOR YIKAMA VE KORUMA

Erkuş Oto Kuaför, motor koruma sisteminde sadece yüzeysel değil iç ve alt kısımlardaki temizlenmesi gereken tüm noktalara ulaşılarak derinlemesine bir temizlik sağlanması sonrasında özel motor koruma ürünü uygulanır. Böylece dış etkenlerin motora verebileceği zarar en aza indirgenmiş olup uzun süreli, kalıcı bir temizlik sağlanmış olur.

Motor yıkamada kullanılan sıcak su, mazot ve benzeri ürünlerin plastik ve metal aksamalara zarar verdiği bilinmektedir. Erkuş Oto Kuaför tüm bu sorunları ortadan kaldırmakta ve güvenilir motor temizliğine imkan vermektedir.

Zamanla aracınızın motorunda biriken kirler, zift, katran ve yağ tortuları bir süre sonra aracın çalışma düzenine etki ederek yakıt sarfiyatını artırır. Motor yıpranarak ömrü kısalır.


ANTIBAKTERIYEL İÇ DETAYLI TEMIZLIK SISTEMI

Araç iç aksamının tavan taban koltuklar kapı döşemeleri torpido bagaj stepne vb. birçok noktada detaylı olarak antibakteriyel ürünler kullanılarak temizlenmesidir.

Sistem içerisinde kullanılan kimyasallar kumaş için ayrı, deri için ayrı, plastik aksam için ayrı kullanılmaktadır. Aracınıza zarar vermeyen, aynı zamanda doğaya duyarlı ve ayrıca antibakteriyel özelliğe sahip olup araç içerisindeki bakterileri öldürür ve oluşumunu engeller.

Temizlik işleminden sonra plastik aksamlar yoz tutmama özelliğine sahip plastik yenileme sütü ile yeni görünüme kavuşur. Deri koltuklu araçlarda ise deri temizliğinden sonra derilerin kuruyup çatlamasını önleyen deri besleyici bakım kremi kullanılır. Aracınız ilk günkü temizliğinde sizlere teslim edilir.


MİSYONUMUZ

- Biz dayanışma içinde çalışıp çağdaş, girişimci ve mükemmeli hedefleyenlerdeniz.

– Büyük işler başarmak için, insanüstü değil birlikte ve yan yana olmak gerekir.Biz buna dayanışma diyoruz.

– Yaşama bir şeyler katmak sorumluluk duymak demektir.Biz buna çağdaşlık diyoruz.

– Başarılı insanlar genellikle, en küçük işleri bile titizlikle yapabilme yeteneğine sahip olanlardır.Biz buna mükemmeli hedeflemek diyoruz.

– Ve her zaman başarının BEN değil BİZ ile geldiğine inanıyoruz.Biz buna takım çalışması diyoruz.

VİZYONUMUZ

- Müşterilerimiz ile ve çalışanlarımız ile karşılıklı saygıyı, itibarı ve hoşgörüyü, her zaman ve her şartta muhafaza etmek.

– Yapacağımız ticari planlamalar ile yeni müşteriler kazanıp, onlara daima ürün ve hizmet kalitemizi sunarak, pazarın lider markası olmak.

– Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, hizmet ve ürünler sunarak kalite anlayışımızı devam ettirmek.

 

 

Adres

 

Altınşehir Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi Altınşehir AVM No 8 Bursa

Telefon :0541 630 71 85

Www.erkusotoyikama.com

 

HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM BERK 



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.