Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Odun ateşinde ıslak İskenderun döneri: 'Dilo's Döner'

Nalbantoğlu'nda daha yeni açılmış olmasına rağmen kısa zamanda Bursa halkının gözdesi haline gelmiş olan "Dilo's Döner"in Bursa Şubesi sahibi ve işletmecisi Yılmaz Çakır'la keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2016 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2016 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Odun ateşinde ıslak İskenderun döneri: 'Dilo's Döner'

Dilo’s Döner'in nefis soslu İskenderun dönerini tatmadan kendinize döner yedim demeyin. Kalite, hizmet ve lezzet bir arada Dilos Döner'de!


Öncelikle Yılmaz Bey sizi tanıyabilir miyiz?

1973 Samsun-Çarşamba doğumluyum. Çocukluk yıllarımdan itibaren ticarete atıldım, Samsun'da çeşitli sektörlerde Fırıncılık, Süper Market işletmeciliği ve Fatsu Anabayiliği yaptıktan sonra 2016 yılında Bursa'ya gelerek "Dilo's Döner'in Bursa Nalbantoğlu Şubesini işletmeye başladım.

 

Yılmaz Bey, bildiğim kadarıyla Dilo's Döner Ülke çapında büyük bir zincir, bu konuda bizleri bilgilendirebilir misiniz? 

İlaveten  Misyon ve Vizyonunuzla ilgilide okuyucularımıza açıklama yaparsanız sevinirim.

İlk olarak 1982 yılında Taksim Çiğ Köfte adı altında kurulmuş olan işletmemiz, ilerleyen süreçte "Dilo's Döner" adıyla çalışmalarına devam etti. Ülke çapındaki 452 Şubesiyle hizmet vermekte olan Dilo's Döner'in Bursa Nalbantoğlu'ndaki şubesini işletmekteyiz.

 

DİLO’S DÖNER: ODUN ATEŞİNDE NEFİS SOSLU DÖNER...

Dilo’s Döner diğer sıradan dönercilerden farklı olarak sizlere özel İskenderun soslu döner sunmaktadır. Standart döner yemekten sıkıldınız biliyoruz. Artık Dilo’s döner özel sosu ile dönere muhteşem bir lezzet veriyor. Sizlere özel bir damak tadı sunuyoruz.  Firmamızın amacı insanların temiz ve hijyenik bir ortamda, içi rahat bir şekilde döner yiyebilmenizi sağlamaktır. Kimsenin cebini yakmadan her kuşaktan, her gelir grubundan insanı sadece lezzet ekseninde buluşturuyoruz.
Dilo’s Döner dürümde kullandığımız her türlü malzemede kalite arar ve kaliteli olarak üretir. Piyasadaki sıradan dönercilerde bulunan garnitürlerden kullanmaz ve bu konuda hassas davranmasının meyvesini kalite ve müşteri memnuniyeti olarak alır.

 

Çok güzel kampanyalarınız ve doyurucu menüleriniz var. Bu konuda bizlere neler söylersiniz?

Herkes doya doya döner yesin diye! 

 

DİLO’S DÖNER'DEN YENİ BİR KAMPANYA DAHA...
Şimdi Dilo's Dürüm alana ayran ve tatlı bedava... Ayrıca yanında su da bizden ikram...
Üstelik sadece 5 TL

Üstelik diğer Patis Menümüz, Genç Menümüz, Geleneksel Menümüz  ve Yaz Menümüzde 5 TL Olmakla beraber hepsinin de birbirinden güzel olduğunu söyleyebilirim.

Yılmaz Bey, Paket servisiniz saat kaçta başlıyor ve hangi bölgeler arasında çalışıyor.

Paket Servisimiz Sabah 09:00'da başlayıp gece 23:00'e kadar Namazgah, Set başı hattından, Altıparmak Çekirge ‘ye kadar  yapılabilmektedir.

Bursa'da yeni açılmış olmamıza rağmen günlük dürüm adedimiz 1000'in üzerine çıkmıştır. Okullarında açılmasıyla birlikte potansiyelimizin daha da artacağı inancındayım.

Yılmaz Beyinde söylemiş olduğu gibi daha birkaç ayda lezzeti ve tadıyla kendini kanıtlamış olan Dilo's Döner'in ileriki zamanlardaki çalışmalarında başarılar dilerken, Başta Yılmaz Bey'e ve çok bilmiş, ama  akıllı oğluna röportaj esnasındaki katkıları dolayısıyla Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

 

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

ALO PAKET SERVİSİ:224 79 79

ORHANBEY MAHALLESİ

ATATÜRK CADDESİ KORUYUCU İŞHANI NO:39

OSMANGAZİ/ BURSA

GSM: 0 539 289 92 37

 

HABER-FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.