Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÖDÜLLÜ GÜZELLİK UZMANI ÖDÜLLÜ GÜZELLİK UZMANI

Gürsu’da bayanların en çok tercih ettiği, kuaför salonu olan Eylül Güzellik Salonu sahibesi Sayın Emine Ay Bursa Haber Gazetesi’ne konuğu oldu. 

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2016 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2016 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ÖDÜLLÜ GÜZELLİK UZMANI ÖDÜLLÜ GÜZELLİK UZMANI

Kişisel bakım, Epilasyon, Türban tasarım, Saç tasarım,  El ayak bakım,  Profesyonel su bazlı makyaj gibi çalışmalarla hizmet veren Eylül Güzellik Salonu ekibi,  dayanışma ve takım ruhu anlayışıyla göz dolduruyor.

Emine Hanım, öncelikle kendinizi tanıtır mısınız?

 Elbette. Adım Emine Ay, 18 yıllık bayan kuaförü, saç bakım uzmanı, kişisel bakım uzmanıyım. Mesleğimi severek isteyerek, tutkulu bir şekilde icra etmekten büyük haz duyuyorum. İşimi severek yapıyorum derken, bunun bana sağladığı bir çok imkan ve başarıdan da biraz bahsetmem gerekirse, mesleğim ile ilgili Türkiye Kuaförler ve Berberler Federasyonunun düzenlemiş olduğu yarışmalarda bir çok derecelerim var. En son türbanlı saç tasarımı konusunda Bursa birinciliğini aldım. Meslek dalımla ilgili birçok ödül ve sertifika sahibiyim.  2010 yılından bu yana kendi işyerim olan, Eylül Kuaför ve Güzellik Salonu’nu işletmekteyim. Aynı zamanda Kuaförler Odası, Show Takımında görev almaktayım.  Bizim mesleğimiz daha çok görsele hitap ettiğinden, kırsal bir alanda olmamıza rağmen kaliteden asla ödün vermeyen bir anlayışa sahibim.

Müşterilerinize ne gibi hizmetler veriyorsunuz?

Kişisel bakım,

Epilasyon,

Türban tasarım,

Saç tasarım,

El ayak bakım,

Profesyonel su bazlı makyaj,

Kalıcı makyaj

Saç kesimi,

Saç boyama,

Röfle, perma, kısacası kuaförlük sanatı ile ilgili her şeyi yapıyoruz. 

Sektörel anlamda ne gibi zorluklar ve sıkıntılar yaşıyorsunuz?

 Sektörel bazda, karşımıza çıkan zorluklardan ziyade, bazı kuaför arkadaşların mesleklerine ihanet ettiklerini düşünüyorum. Fazla kar yapmak amacıyla kullandıkları ucuz malzemeden kaynaklanan tahribatlarla çok sık karşılaşıyoruz. Malum devir ekonomi devri deyip, ucuz fiyat politikası güden kuaförlere, hatta hiç kuaför salonu olmadan bu işi evlerde yapan, diğer iş kollarında merdiven altı diye tabir edilenler bizim sektörde de mevcut. Aslında bu bizim hayli güç durumlara düşmemize de sebep oluyor. Gönül isterdi ki bu işi herkes kazandığı sertifikalar ile yapsın. Sonuçta meslek odaları bunun için var. Bir taraftan alnının akı ile çalışmakta olan bizler gibi olan meslektaşlarımız var bir tarafta hiçbir belgesi olmayan bu işten çıkar sağlayan ama vergi vermeyen, kazanç elde eden ve hatta kaçak çalışan insanlar mevcut. Bu gibi durumların önüne geçilebilmesi için devlet büyüklerinin daha sık kontrolleri olması gerekir. Sonuçta bizler dürüst çalışan insanlarız. Etik çalışmayan kişiler bence bu sektörden temizlenmeli.

Emine hanım gelecek ile ilgili düşünceleriniz neler? İşlerinizi daha da büyütmekle, yeni şubeler açmakla ilgili düşünceleriniz var mı?

Erdem Bey, öncelikle şunu belirteyim ki, kontrol edilmeyen güç güç değildir. Yeni şubeler açmak, müşteri sayımızı arttırmak, elbette karlılık açısından güzel olurdu. Fakat işimizi büyütelim derken, mevcut olan, ilgilenmekle mükellef olduğumuz müşterilerimizin de memnuniyeti bizim acımızdan çok çok önemli. Kalitemizin düşmemesi için şimdilik şube açmayı düşünmüyorum. Yetiştirdiğim ve yetiştirip bu sektöre kazandıracağım gelecekteki çalışanlarımla şube sayısını ileride çoğaltmayı düşünebilirim. Ama kalitemizden ödün vermeden olmalı bu büyüme.     

Son olarak okurlarımıza iletmek istediğiniz bir mesajınız var mı?

Mesleğimi çok seviyorum bu mesleği bana sevdiren değerli hocalarıma ve mesleki anlamda bize her daim yol gösteren ve destek olan değerli Bursa Kuaförler Odası Başkanımız Sayın İlker Hüseyin Tan’a teşekkür ediyorum. Sürekli kendimizi yenileyerek Gürsulu ve Bursalı hanımlara kaliteli temiz ve güler yüzlü personelimizle elimizden gelen en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Kadın güzelleşirse dünyayı güzelleştirir. Kadın mutlu olursa dünyayı mutlu eder diyor ve saygılar sunuyorum.

VİZYONUMUZ;

Eylül Güzellik Salonu olarak vizyonumuz, müşteri odaklı, güvenilir, yenilikçi, sorumluluk sahibi ve özverili olmamız gerektiğinin bilincinde olarak, gücümüzü performansımızı bu yönde sürekli geliştirmektir. Dayanışma ve takım ruhu anlayışımızla güzellik salonu olarak, kalitenin varılması gereken bir hedeften ziyade, işimizin, devamlı gelişime açık olmak ve süreklilik gösterilmesi gereken bir süreç olduğu bilincinde ve inancında olmaktır. Bu çerçevede müşteri memnuniyetine, çalışanlarının çalışma süreçlerinin ve de ekipmanlarının gelişimine sürekli yatırım yapmaya devam etmektedir. 

MİSYONUMUZ;

Güzellik salonumuzda mevcut olan ve gelecekteki müşterilerin ihtiyaçlarını anlamak, müşteri gereksinimlerini karşılamak ve müşteri beklentilerinin üzerinde hizmet sunmaya gayret etmektir.

İLETİŞİM

ADRES: KURTULUŞ MAH. ŞEHİT CENGİZ TOPEL CAD. NO:86 GÜRSU / BURSA

TEL: (0224) 377 00 93  

GSM: 0541 595 86 73

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ERDEM BERK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.