Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu’ndan müsamere ve mezuniyet töreni

Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu müsamere ve mezuniyet töreni Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhan Gazi Salonunda gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 02:09
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 02:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu’ndan müsamere ve mezuniyet töreni

 

Mezuniyet kokteyli ve okul aile birliği filografi sergisi açılışıyla başlayan etkinlik sonunda keplerini havaya fırlatan öğrenciler büyük sevinç yaşadı.

 

 

/-/-/-/-/
HABER- FOTOĞRAF: DENİZ YILDIZ
/-/-/-/-/

 

 

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhan Gazi Salonundaki tören,  Mezuniyet Kokteyli ve okul aile birliği filografi sergisi açılışı ile başladı. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından coşku ile İstiklal Marşımız okundu, ardından mezuniyet konuşmalarına geçildi.


Okul Müdürü Erol Ardahanlıoğlu yaptığı konuşmada, “Sevgili veliler; elinden tutup getirerek, bize emanet ettiğiniz küçük yavrularınız artık büyüdü. O günün üzerinden yıllar hızla geldi geçti. Bizler de onları kendilerine güvenen, öğrenme ve araştırma isteğiyle dolu, sorumluluk sahibi, iletişim becerileri yüksek bireyler olarak yetiştirmek için özverili bir çalışma gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin her türlü başarısıyla onurlandık, gururlandık. Üzüldüklerinde üzüntülerini taa içimizde hissettik. Sevinçleri kahkahamız oldu. Biz onlarla bütünleştik, onlarla mutlu olduk. Şimdi bu değerli emanetinizi iade ediyoruz. Fidanlarımız artık birer ağaca dönüştü. Şimdi her birini kök salacağı ormanlara uğurluyoruz’’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Sınıfların modern dans ve halk oyunları gösterileri yapıldıktan sonra, sırası ile kürsüye gelen öğrenciler, ellerindeki gülleri öğretmenlerine verdiler ve öğretmenlerinin elinden de diplomalarını almanın mutluluğunu yaşadılar.

Sıra törenin sabırsızlıkla beklenen ‘’kep atma’’ anına gelmişti. Hep birlikte ondan geriye sayıldı ve konfetiler eşliğinde tüm kepler havaya fırlatıldı. Mezun olmanın mutluluğunu aileleri, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla doyasıya paylaştılar.

Bursa Haber olarak Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu’ndan mezun olan yavrularımıza hayatta başarılar diliyoruz.

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.