Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MY GYM BURSA’DA EZBER BOZUYOR

Çocuklara oyun oynarken spor yaptıran ve eğlenceli dakikalar geçiren My Gym profesyonel doğum günleri ile de Bursa’da adından bir hayli söz ettireceğe benziyor. My Gym yetkilileri Süleyman Akın Tabak ve Sena Sır Tabak kapılarını Bursa Haber’e açtı.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MY GYM BURSA’DA EZBER BOZUYOR

Merkezi Amerika'daki bulunan My Gym her hafta özel programlar uygulayarak bebeklerin ve çocukların sağlıklı büyüme ve profesyonel sporcu olmalarının kapısını açıyor.  Ebeveynler çocuğumuz buraya gelirken koşarak geliyor fakat buradan ayrılırken ağlıyorlar diye belirtirken, bazen ebeveynlerin çocuklardan daha da fazla eğlenmeleri dikkatlerden kaçmadı.

 

NEDEN MY GYM?

Dünyada  300’ü aşkın şubesiyle çocuk spor ve eğlence alanında uluslararası bir marka
Amerika’daki merkezimizde uzman kadrolarımızca yaş gruplarına uygun olarak hazırlanmış benzersiz My Gym programları en son teknoloji takip edilerek özel olarak tasarlanmış zengin ekipman, sevgi dolu, enerjik, konusunda uzman ve kurumsal My Gym eğitimini başarı ile tamamlamış eğitmenler, çocukların ilgi ve heyecanını daima canlı tutmak için  her hafta değişen ekipman kurulumu spor salonu düzeni ve ders programı içeriği, sosyalleşme, öz değerlilik,  özgüven ve başarma duygusunun en sağlıklı şekilde yaşanabileceği çocuklar arasında rekabetin olmadığı bir ortam. Benzerlerinden çok farklı olarak mükemmel öğretmen/öğrenci oranları
My Gym’in güvenlik ve temizlik standartları

My Gym’den muhteşem doğum günü partileri

My Gym ekibi olarak bizler, çocuğunuzun kendini en özel ve mutlu hissedeceği günü yaratıyoruz.

My Gym 30 yılı aşkın tecrübesiyle alanında birçok ödül almış birbirinden farklı oyunlarıyla çocuğunuza, size ve misafirlerinize unutulmaz bir doğum günü partisi yaşatarak eğlenceyi maksimuma çıkarıyor.

Doğum günü çocuğu partinin yıldızı olarak My Gym’e özel tasarlanmış yüzlerce oyunlardan istediği oyun ve aktiviteleri özgürce seçip kendi özel programını oluşturabiliyor.

2 saat boyunca profesyonel My Gym eğitmenleri eşliğinde enerjisi yüksek, her yaş grubuna özel oyunlar, danslar, şarkılar ve dünyaca ünlü uzay uçuşumuz ile (space flight ) aralıksız eğlence sunuyoruz. Düzenleme, dekorasyon, yiyecek-içecek servisi ve temizlik dahil her şeyden biz sorumluyuz. Partiden önce istek üzerine özel şarkı ve oyunlarla çocuğunuz için özel oluşturulmuş bir kutlama sunuyoruz ve salonumuz parti boyunca yalnızca size özel kullanıma açık oluyor.

Yetişkinlere özel kafe alanımızda misafirlerinizle keyifli vakit geçirirken; My Gym sizin adınıza her detayı düşünerek profesyonelce organize oluyor.

 

MY GYM KİMDİR?

1982’de California’da kurulan My Gym dünyanın dört biryanında 300’den fazla noktada hizmet vermektedir. Sporu eğlenceye dönüştürerek çocukların bedensel ve ruhsal gelişimlerine destek olan My Gym, geliştirdiği benzersiz programları ve doğum günü partileriyle birçok ödül almıştır.

My Gym 6 haftalık bebeklerden 13 yaşa kadar olan çocukların fiziksel, bilişsel ve duygusal gelişimlerine yardımcı olmak için sıra dışı bir program yaratmıştır. My Gym yenilikçi beceri kazandırma yöntemleriyle sağlıklı yaşamı çocuklar için heyecan verici hale getirerek bu sahada öncülük etmektedir.

My Gym’in en son teknolojiyi takip eden tesisi, çocuklara yeni ve heyecan verici bir tecrübe yaşatmak için her hafta yerleşim düzeni değiştirilen özel tasarımlı ekipmanlara sahiptir. Eğlence, çeşitlilik ve heyecan çocukları motive etmede kritik öğelerdir ve My Gym sürekli değişen ekipman ve spor salonu düzeni ile ilgi seviyesini yüksek tutmaktadır.  My Gym öğrencileri her geldiklerinde ayrı bir deneyim yaşarlar ve bundan da çok mutlular.

 

AMAÇ VE MİSYON

Bir çocuğun fiziksel gelişimi onun gelecekteki mutluluğunda önemli bir rol oynar. My Gym’in misyonu çocukların ileride sağlıklı birer yetişkin olabilmeleri için gerekli olan beceri ve güven kazanmalarına yardımcı olarak, çocukları harekete geçiren imkân, program ve hizmetleri yaratmaktır. My Gym’in amacı çocuklara fiziksel faaliyetleri bir yaşam tarzı olarak aşılamaktır. My Gym programından elde edilen faydalar fiziksel olmanın da ötesindedir. Fiziksel bir görevi elde etmekten gelen başarının heyecanı, çocuğun hayatının her yönüne aktarılan bir öz değerlilik ve güven inşa etmektir.

 

İLETİŞİM

ADRES: EKER İŞ MERKEZİ ODUNLUK MAH. LEFKOŞA CAD. NO: 19 A BLOK NİLÜFER/ BURSA

TEL: 0224 451 88 50

GSM: 0532 321 79 35

WEB: www.mygym.com.tr

EMAİL: bursanilufer@mygym.com.tr

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ERDEM BERK


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.