Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafa Koç Av Market Fark Yarattı

Müşterilerin beklentilerine istikrarlı, kaliteli bir anlayış ile değer yaratan ve müşteri odaklı çalışan Av Market sahibi Mustafa Koç ile sektöre dair merak edilenleri konuştuk.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 00:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mustafa Koç Av Market Fark Yarattı

‘Ben yok, biz varız’ anlayışıyla yola çıkan Mustafa Koç ‘Kurulduğumuz günden bu güne kadar amatör ruh ile başladığımız bu yolda başarılarımızı işimize gösterdiğimiz saygı, özen ve disiplin ile birlikte bizden destek isteyen müşterilerimize hizmet vermekteyiz’ dedi.

HABER- FOTOĞRAF: İRFAN BİLEK
 

Mustafa Koç, kısaca sizi tanıyabilir miyiz?

1970 Bursa İnegöl doğumluyum. 1998 yılından beri bu sektörün içindeyiz. Aynı zamanda Görükle Sanayi Bölgesi’nde konfeti imalatı yapıyoruz. Bunun haricinde av sektöründe de iş yapmaya başladık. Çok deneyimli bir ekibimiz var. Evliyim, iki çocuk babasıyım. Kendi işimizin başında halkımıza hizmet vermeye devam ediyoruz.


Kendi işimizin başında hizmet vermeye devam ediyoruz, dediniz. Rica etsem biraz daha detaylandırır mısınız?

1998 yılında başladığım organizasyon işindeki 12 yıllık tecrübemi kendi şirketimi kurarak devam etme kadarı aldım.

2010 yılında havai fişekle başladığımız bu yolda ilerleyen zamanlarda havai fişeğin yanında sektöre bağlı eksikleri görerek lazer gösterileriyle havai fişek gösterilerini senkronize hale getirdik. Birçok festival, konser, düğün, açılış ve davetlerde hizmet vermeye başladık. 2010 yılında çeşitli gösteri ürünleriyle birlikte ilk ithalatımızı yaptık ve gördük ki ithalatını yaptığımız ürün çeşitlerinden konfetiyi kendi bünyemizde üretime alıp hem kaliteli hem de daha uygun fiyatlı ürünler olarak piyasaya çıkarabilir ve hem müşterilerimize hem de ülkemize daha hayırlı olabiliriz diyerek üretimde de ilk adımımızı attık.

Mustafa Bey ‘Ben yok biz varız’ diyorsunuz. Bu görüşünüzü bizimle paylaşabilir misiniz?

2010 yılında Mustafa Koç olarak “Ben yok, biz varız.” Mantığı ile insanların özel günlerini daha özel, unutulmaz ve kaliteli hizmet sunabilmek için yola çıktık. Müşterilerimizin beklentilerini istikrarlı, kaliteli bir anlayış ile değer yaratmaya ve müşteri odaklı çalışma stratejimiz, tatlı rekabetçi büyüme potansiyelimiz ile en iyi şekilde hizmet vermek, karşılıklı güven ve saygının hakim olduğu bir şirket olmaktır.

Kurulduğumuz günden bu güne kadar amatör ruh ile başladığımız bu yolda başarılarımızı işimize gösterdiğimiz saygı, özen ve disiplin ile birlikte bizden destek isteyen müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

KALİTELİ VE UYGUN FİYAT POLİTİKASI

Mustafa Koç Av Market olarak sektörde birçok eksik olduğunu Bursa’mızın profesyonel ve yeterli ürün çeşitliliğine sahip bir av malzemesi bayisi olmadığını düşünerek geniş, kaliteli ve uygun fiyat politikasını sergileyebilecek bir mağaza açarak bu sektörde yer almaya karar verdik. Mustafa Koç Av Market mağazamızda outdoor giyim, hem kara avı hem de balık avı olarak tüm konseptlerin aynı bünyede olup geniş bir yelpazeyle ilk adımımızı atarak hizmet vermekteyiz.

HOBİDAŞLARIMIZIN TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILANIR

Hobidaşlarımızın bizlere geldiğinde tüm ihtiyaçlarını temin etmesi, aldığı ekipmanlarının kaliteli ve güvenceli olması, aynı zamanda hangi avda hangi ekipmanı kullanması gerektiği konusunda uzman kadromuz tarafından bilinçlendirilmesi ilk hedeflerimiz arasındaydı. Bizler çok kısa zamanda bu hedeflerimizi gerçekleştirerek sektörde yeni olmamıza rağmen değerli müşteri dostlarımız sayesinde sağlam bir yer edindik.

Bu sektörde hızla büyüyen işletme olarak bulunduğumuz yerle yetinmeyip daha başarılı, daha sağlam hizmetler verebilmek için emin adımlarla ilerlemekteyiz.

Kendi bünyemizde üretimlere başlayarak avcı dostlarımızın ihtiyaçlarını doğru tespit ederek balık avlarında en çok tüketilen ürünleri en kaliteli ve sorunsuz şekilde hem geniş bir kitleye hitap ederken hem de kişiye özel olarak üretmekteyiz. Gün geçtikçe bu hizmet alanımızı genişletmek için araştırmalarımız ve hedeflerimiz devam etmektedir. Zaman ilerledikçe görüyoruz ki doğru yoldayız. Araştırmalarımız ve müşteri dostlarımızın desteği ile birlikte Bursa’mızın ihtiyaçlarına hitap ediyoruz ve bunu başarmaktan onur ve gurur duyuyoruz.

BİZ MÜŞTERİLERİMİZİ BİLGİLENDİRİYORUZ

Ahmet Kangal ve Fahrettin Arslan çok deneyimli kişiler. Ahmet Kangal’ın lakabı İ. Reis’dir. Ahmet Bey, bir iki cümle de sizden rica etsek.

İrfan Bey, biz firma olarak bize gelen müşterilerimizi profesyonel ekibimiz ile önce bilgilendiriyoruz. İnsanlar ne kadar tecrübeliyiz deseler de bizim uzman kişilerden oluşan ekibimizin verdiği bilgileri görünce kendi doğru bildikleri yanlışları düzeltiyorlar. Daha sonra bize geldiklerinde bunu itiraf ediyorlar. “Sizin gösterdiğiniz uygulamaları yaptık ve çok başarılı olduk.” Diyorlar. Geçmişte eksik bilgiler ile avlandıklarını itiraf ediyorlar. Avcılığın zevki de ava giden bir avcının eli boş dönmemesidir. En zevkli tarafı da budur. Av konusunda her vatandaşımız bizi ziyaret edip uzman arkadaşlarımızdan teknik destek alabilirler.

AVDA DOĞRU MALZEME KULLANMAK ÇOK ÖNEMLİDİR

Ahmet Bey açıklamalarına devam ediyor. Şunu söylemek istiyorum. Avda tecrübeli olabilirsiniz. Ama doğru malzemeyi kullanmıyorsanız emeğinize ve harcadığınız zamana yazık ediyorsunuz. Diyelim ki balık avına gidiyorsunuz. Hangi tür balık avlamak istiyorsunuz, işte burada bizim uzman kadromuz size bu konuda çok önemli ve doğru bilgiler verebilir. Balığın çeşidine göre malzeme tavsiye edilir. Öyle balık var ki yanlış malzeme ile avlandığınızda o balık yanlış malzemeye hayatta gelmez. Biraz daha açarsak aynı yerde iki kişinin avlandığını düşünün. Birisi oltasını atıyor ve oltasını çektiğinde birkaç balık yakalayabiliyor. Diğer avcı da oltasını atıyor fakat yakalayamıyor. Sonra da kendisini şanssızlık ile suçluyor. Aslında şanssızlığı yanlış malzeme kullanmasıdır. Çünkü aynı noktada iki olta var. Birisi yanlış malzeme kullandığı için eli boş ve üzgün dönüyor. Yani karada avlanıyor ise bunun malzemesi farklıdır, kayıkta avlanıyor ise bunun malzemesi farklıdır ve çok önemlidir. Bu eksiklikleri bizim uzman personelimiz ile tamamlayabilirler.

Meliye Özbalcı, çok zor aynı zamanda riskli bir iş yapıyorsunuz. Bir bayan olarak nasıl başarabiliyorsunuz?

Ben mağaza müdürü olarak çalışıyorum. Yaptığınız tespit çok doğru. İşimiz çok zor ve riskli bir iş ama bizde çok deneyimli ve bu konuda eğitim almış aynı zamanda emniyet birimleri ile de koordineli çalışıyoruz. Biz yasal olmayan hiçbir işlem yapmıyoruz. Mustafa Koç Av Market mağazamıza faturasız mal girmez ve faturasız mal da satmayız. Bunun yanında satın aldığımız malın arkasında durmayan firmaların da malını satmayız. Çünkü biz sattığımız malın arkasında duran bir firmayız.

 

 

Bir vatandaşa satış yapmadınız. Niçin satış yapmadınız?

Evet, siz de şahit oldunuz. Bu vatandaşımızın GBT sorgulamasında eksik evrakları vardı. Dolayısıyla satış yapmadık. Bizde 15.000-20.000 kalem mal var. Bu mağazanın tüm mallarını da satın almak istese firma olarak bizden hiçbir şey satın alamaz. Biz Mustafa Koç Av Market olarak doğru yerde duruyoruz. Kontrollü büyüyerek hedefimize doğru ilerlemeye devam ediyoruz. Müşterilerimize müşteri gözüyle bakmıyoruz. Onları dostlarımız olarak görüyoruz.

Mustafa Koç, son birkaç cümle ile sohbetimizi bitirelim. Buyurun.

İrfan Bey, Mustafa Koç Av Market açıldıktan sonra bazı firmalar indirim yapmaya başladılar. Neden daha önce bu indirimleri yapmadılar? Avcı kardeşlerimiz bunları sorgulamalıdır diyorum. Tüm halkımızı gönülden selamlıyorum. Bursa Haber’e ve size de bize geniş yer verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

BİZE NASIL ULAŞIRSINIZ?
Mustafa Koç Av Market Satış Adresimiz: Üçevler mah. 2. Dilen sok. no:6/A Nilüfer/BURSA

Tel : +90 224 441 69 03 

www.kochavaifisek.com

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.