Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MURTAŞLAR AVM YENİ ŞUBESİNİ EMEK’TE AÇTI

Bursa’da 16. şubesini açan Murtaşlar firma yetkilisi Okan Murat Bursa Haber Gazetesi’ne konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2016 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2016 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MURTAŞLAR AVM YENİ ŞUBESİNİ EMEK’TE AÇTI

Müşterilerimize, beklentileri doğrultusunda en iyi hizmet vermeyi hedefleyen Murtaşlar AVM ulusal marka yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Okan Bey öncelikle hayırlı olsun, açılışta yoğun ilgi gördünüz ve diğer şubelerde de halkın size karşı yoğun bir ilgisi var bunun nedeni nedir?

Öncelikle hoş geldiniz bunun pek çok sebebi var fakat öncelikle kaliteli ürünler satıyoruz ve müşterilerimizi finansal anlamda idare ediyoruz 12 aydan 22 aya varan vadelerle hizmet verirken konusunda uzman güler yüzlü personelimizle en iyi hizmeti en uygun ve ödeme seçenekleriyle sunduğumuz için halkımız birinci tercihlerini bizden yana kullanıyor. Yine hedefimiz bu yönde olup uzun yıllar boyunca aynı kalitede hizmet vermek ve müşteri memnuniyeti sağlamak en büyük hedefimizdir.

NE TÜR ÜRÜNLERİNİZ VAR

Öncelikle Beko’nun ana bayiliğini yapıyoruz. Evlenecek çiftlerin A’dan Z’ye bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Beyaz eşya grupları, ankastre, süpürge, klima, kombi, şofben, cep telefonları, elektrikli ev aletleri, küçük ev aletler ve daha sayamayacağımız binlerce ürün çeşitlerimiz mevcut.

BASINDA MURTAŞLAR

Açılışta TV kanallarının da yer verdiği firma basında da ilgi gördü. Bursa genelinde 15 mağazası bulunan Murtaşlar, Beko ürünlerinin satılacağı yeni şubesini Emek Mahallesinde hizmete açtı. Açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Özlükurt, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Törene katılan protokol üyeleri özellikle bu günlerde açılan yeni işyerlerinin önemine dikkat çekerek, açılışın hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından Murtaşlar 16. mağazasının açılışı duaların ardından, kurdele kesilerek yapıldı. Açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür eden Murtaşlar şirket ortaklarından Okan Murat, bölge halkına en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarını söyledi.

MİSYONUMUZ
Müşterilerimize, beklentileri doğrultusunda en iyi hizmet ve yüksek performanslı, kaliteli, estetik ve insan sağlığına uygun, dünya standartlarındaki ürünleri, önde gelen üreticilerden tedarik ederek yaşam standartlarını yükseltmeyi hedeflediğimiz çalışanlarımızla, toplumsal ve sosyal değerleri göz önünde bulundurarak sunmak…

VİZYONUNUMUZ
Yenilikleri ve müşteri beklentilerini takip ederek, hizmet kalitesinde sürekli çıtayı yükseltme. Ulusal marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemek ve mevcut pazar payındaki değerini korumak…

KALİTE POLİTİKAMIZ

Murtaşlar AVM olarak müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak belirlediğimiz kalite politikamız şöyledir: Başarılı olmak ve müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımıza devam etmek, güvenilirlik konusunda Bursa’da belirlediğimiz hedeflere ulaşmak.

İLETİŞİM

ADRES: ZEKAYİ GÜMÜŞ DİŞ MAH. TURGUT ÖZAL CAD. NO:17 EMEK

OSMANGAZİ/ BURSA

TELEFON : (0224) 242 50 53

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ERDEM BERK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.