Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Motivasyon Devi Bursa'da

Dünya motivasyon devi uzman psikolog Doç. Dr. Ali İlseven toplumu iyileştirmeye geliyor!

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Bursa’da Dev Eğitim Fırsatı, Motivasyon Devi, Uzman Psikolog Doç. Dr. Ali İlseven, 7-8 Mayıs tarihinde, toplumun umutsuzluğunu kırmak için Merinos Kültür Merkezi Başkanlık Salonunda Bursalılarla buluşacak.


 Dünyanın değişik ülkelerinde 183 sosyal sorumluluk projesine imza atan, Uluslararası Bilim ve Eğitim Federasyonu Başkanı, Uzman Psikolog Doç. Dr. Ali İlseven tarafından, toplumda son aylarda yaşanan korku kültürüne karşı özellikle metropoller de yaşanan kaygıyı, umutsuzluğu minimuma indirmek ve toplumsal gelişime katkıda bulunmak amacıyla Türkiye’nin çeşitli yerlerinde seminerler vererek şiddet sarmalının olduğu bir toplumda gerek öğrenciler, gerekse toplumun diğer kesimlerindeki derin gerginlikleri yatıştırmak, onların hayatlarına dokunmak için Bursa’ya geliyor.


 Saat 12:00’ de başlayacak olan eğitimde, Uzman Psikolog Doç. Dr. Ali İlseven, özellikle son günlerde yaşanan cenaze olayları, halkın gerginliği, yaşamın umutsuz hale dönüşmesindeki gözlemlerinden kaynaklanarak bir sivil toplum hareketi yapacağını belirtti, İlseven ülkenin tüm illerinde yapacağı bu projede iradenin güçlendirilmesi, zamanın doğru kullanılarak etkili iletişimin nasıl yapılacağının önemine değinecek.

Eğitimin insan hayatında belli bir yere kadar değil, sürdürülebilir bir biçimde olması gerektiğine de vurgu yapan, Uzman Psikolog, içselliğin insan yapısının ayakta kalabilmesi için sürekli olarak güçlendirilmesi gerektiğine vurgu yapacak. Ve bu anlamda kendisiyle çalışmak isteyen diğer Sivil Toplum Kuruluşlarına da çağrıda bulunarak, Türkiye toplumu için pozitif bir güç oluşturabileceklerine değinecek.


5 Yılda tüm Türkiye’de hiçbir kurum ve kuruluştan maddi destek almadan 2.7 Milyon kişiye ücretsiz eğitim ve ücretsiz sertifika vererek Birleşmiş Milletler ve EUACC tarafından “Dünyanın En Aktif Sivil Toplum Kuruluşu” ödülüne laik görülen Uluslararası Bilim ve Eğitim Federasyonu (UBEF); tamamen tasavvuf temelli kurulup, din, dil, ırk ayırımı yapmadan Mevlana öğretileri temelli, merkezi İstanbul Üsküdar’da bulunan dünyada bilim ve eğitim alanında kurulmuş ilk ve tek resmi federasyondur.

HABER VE FOTOĞRAF: DENİZ YILDIZ

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.