Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

More Enstitü Fark Yaratıyor

2008 yılında Bursa’ nın özel eğitim markası olma vizyonu ile genç eğitimci olan Dr. Bülent Öz ve Dr. Oğuzhan Karagül tarafından kurulan More Enstitü, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nca aynı anda akredite edilmiş tek danışmanlık ve eğitim merkezi.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2016 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2016 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
More Enstitü Fark Yaratıyor

Dr. Bülent Öz ve Dr.  Oğuzhan Karagül, kurucusu oldukları More Enstitü’nün faaliyetleriyle ilgili bilgi verdiler.

HAKKIMIZDA

* Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (İstihdam hizmetleri–Osgb ) tarafından aynı anda akredite edilmiş Ülkemizdeki TEK Eğitim & Danışmanlık kuruluşudur.

* 1500 m2 kapalı alanın ile kendi sektöründe Ülkemizin en büyük kapalı alana sahip Eğitim & Danışmanlık kuruluşudur.

* Kurulduğu günden bu yana 100 den fazla firmaya yönetim danışmanlığı, 500 aşkın firmanın da eğitim hizmetleri yapmıştır.

* 2008 yılında bu güne yaklaşık 60.000 kişiye eğitim vermiştir.

* More Enstitü Eğitim & Danışmanlık şirket bünyesinde danışmanlık hizmetleri, eğitim hizmetleri , istihdam hizmetleri ve iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri aynı çatı altında verilmektedir.

Dr Bülent ÖZ

 

KARİYERİNİZE MORE ENSTİTÜYLE YÖN VERİN

EĞİTİM HİZMETLERİ

* More Enstitü; kurumsal gelişime avantajlar sağlayan ve kişisel gelişimi de destekleyen eğitim hizmetlerinde güçlü bir marka olma vizyonu ile hareket etmektedir. Eğitim hizmetlerinin en başından en sonuna kadar işleyişi, hatta belgelendirmesi; Milli Eğitim Bakanlığı ve Yalova Üniversitesi disiplini altındadır. Bu açıdan tüm eğitimcilerimiz, eğitim materyallerimiz ve idari işleyişimiz; periyodik olarak denetlenmekte ve izlenebilir bir yapı ile yönetilmektedir.

İnsan Kaynakları Yönetim konulu eğitimlerden Kalite Yönetimine, İletişim, Liderlik, Motivasyon gibi kişisel gelişim içerikli eğitimlerden, ticaret, finans, muhasebe ve sosyal güvenlik eğitimlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet vermekteyiz.

Müşteri kurumlarımız, yöneticilerine ve süreç liderlerine, More Enstitü' nün uzman eğitimcileri tarafından eğitim aldırabilmektedir.

Bir takım eğitimlerimiz; Tiyatral gösterimli ve drama metodolojisi ile hazırlanmış interaktif sunumlarla yapılmaktadır. More Enstitü; paydaşlarının bu tarz taleplerini karşılamak amacıyla, Bursa İzmir Yolu Yerleşkesinde 150 kişi oturum kapasiteli, ses ve görüntü sistemli ve 3 kulisli bir yapıda Konferans Salonu bulunmaktadır.

More Enstitü' nün eğitim koordinatörlüğü biriminde, yeni oluşan ihtiyaçlara göre de eğitimler planlanabilmektedir. Yeni yayımlanan bir yasa ya da revize edilen Uluslararası Standartlar gündeme gelebilmektedir. Daha çok bilgilendirme formatında hazırlanan sunumlar, tüm paydaşlarımızın iş yaşantılarındaki bilgi hakimiyetlerini güçlendirmeye, ciddi katkılar sağlamaktadır.


İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ

More Enstitü Eğitim Danışmanlık firması olarak iş sağlığı ve güvenliği Hizmetleri ile müşterilerimizin isteklerine cevap vermektedir. İş sağlığı ve güvenliği hizmetleri kapsamında işyeri hekimi görevlendirme, iş güvenliği uzmanı görevlendirme, sağlık personeli görevlendirme, ilkyardım eğitimleri, hijyen eğitimleri, periyodik kontroller, acil durum ve tahliye eğitim ve tatbikatları, isg risk tespit ve isg eğitim hizmetleri yapılmaktadır.


İSTİHDAM HİZMETLERİ

Seçme yerleştirme birimimiz; partnerlerimizin personel ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde hizmet vermektedir.

Bu kapsamda orta ve üst düzey yönetici ve idari kadro personel ihtiyaçları karşılama konusunda ciddi bir bilgi arşivi ile hizmet vermekteyiz.

More Enstitü, bu hizmeti sağlarken hem yüzlerce firma portföyüne sahip olmasının ve hem de binlerce kursiyere ulaşılabiliyor olmasının sağladığı faydayı, paydaşlarına avantaj olarak sunmaktadır.

More Enstitü' nün İK alanındaki tecrübe ve deneyimleri ile desteklenen bu birimimizde; müşteri firmalarımızın, personel arama, aday belirleme, mülakat yapma, seçme ve yerleştirme gibi hem maliyetli ve hem de riskli bir sürecini profesyonelce yönetilmektedir. Aynı birimimizde; özel talepler doğrultusunda bordrolama hizmeti de sunulmaktadır.


Çözüm ortaklarımız için sunduğumuz hizmetler;

-Talebiniz doğrultusunda gelişen işe alım süreci

* Fizibilite çalışmaları; firmanızı tanımak, pozisyon hakkında bilgi sahibi olmak için yapılan ön çalışma

* İşe alım; fizibilite ile sağlanan bilgiler ışığında firma kültürünüze uygun işe alım süreci belirlenir.

* Aday değerlendirme /Mülakat; adaylar titizlikle incelenerek(referanslar, özgeçmiş), yüz yüze görüşmeye çağırılır, pozisyon için uygun kişilik envanter testleri yahut pozisyonun gerektirdiği bilgi seviyesini ölçecek sınavlar yapılır, kısacası adayın beşeri sermayesi ölçülür.

* Teklif sunma/ işe yerleştirme: firma tarafından uygun görülen adaylara, çözüm ortağımızın kurumsal teklifi sunulur ve karşılıklı mutabakat sağlanması halinde adayın ilk iş günü süreci takip edilir.

More Enstitü uzman kadrosu tarafından yürütülen bu süreç firmalara ana faaliyet konularına odaklanabilmeleri için alan, zaman ve fon yaratır. Personel istihdamına yönelik tüm ihtiyaçlara cevap vererek, doğacak tüm ilave iş yükü ve maliyetlerin minimalize edilmesi amaçlanmaktadır.

More enstitü olarak çözüm ortaklarımıza ihtiyaçları doğrultusunda belirlenecek kurumsal eğitim fırsatı sunmaktayız..

Ayrıca söyleşide yardımlarından dolayı Kurum Eğitim Koordinatörü Sn Pelin Elif Özkan'a ve Kurumsal İletişim Uzmanı,Eğitimci Gizem Gülizargür'e Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

 

HABER VE FOTOĞRAF:ÖZKAN YILDIRIM



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.