Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Modanın Özgür Hali Özgür Moda

Kadın giyim konusunda faaliyet gösteren Özgür Moda, iki şubesi ve geleceğe dönük vizyonuyla Bursa’nın en önde gelen işletmelerinden biri olmaya aday….

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Modanın Özgür Hali  Özgür Moda

"Özgür Moda”nın genç girişimcisi Özgür Çaltı, “Orta vade projelerimiz kapsamında Görükle, Eskişehir, Ankara ve Balıkesir'de de şubeler açarak kaliteli ürünleri Bursa dışında da satarak sesimizi diğer şehirlerde de duyurmak istiyoruz” dedi.

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR : ÖZKAN YILDIRIM

 

Kısa zamanda büyük yol kat etmiş ve iki şubesiyle Bursa'da adından söz ettiren ve kadın giyimi denince akla gelen ilk işletmelerden biri olan "Özgür Moda”nın genç girişimcisi Özgür Çaltı’nın Özlüce'deki şubesinde misafiri oluyoruz. Özgür Çaltı, işletmeyi, hedeflerini şöyle anlattı:

HAKKIMIZDA

1999 yılında Beşevler Giyim Pazarındaki hemen pazarın girişindeki tezgâhımızla başlayan satışlarımız, kısa zamanda müşterilerimizin gösterdiği büyük teveccühle ünümüz arttı. Tabi bunda kaliteli ürünlerimizin ve çeşitliliğimizin payı büyüktür.

Sonrasında pazarda halkımızdan aldığımız büyük destek ve güvenle mağazalaşma çalışmaları kapsamında 2014 yılının 1 Ekim'inde Fatih Sultan Mehmet Bulvarında Tuna Caddesinde ilk şubemizi açtık. İlk şubemizi açtıktan sonra Beşevler Giyim Pazarında halkımızdan gördüğümüz teveccüh artarak devam etti. Bunda kardeşim Özer'in de yardım ve desteklerini anlatmadan geçmek istemiyorum. Her zaman yanımda oldu yardımlarını eksik etmedi. Dediğim gibi ilk şubemizi açtıktan sonra da müşterilerimizden olumlu tepkiler almaya devam ettik ve ardından şubeleşme çalışmalarımız başladı. Nereye şubemizi açalım derken düşünürken Özlüce taraflarında olan gelişmeyi de göz önünde bulundurarak 27 Temmuz 2015 'de  ikinci şubemizi de Özlüce'de Ahmet Taner Kışlalı Bulvarında açarak sesimizi bir kez daha Bursa 'ya duyurduk.

ŞUBELERİMİZİ ÇOĞALTMA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Orta vade projelerimiz kapsamında Görükle, Eskişehir, Ankara ve Balıkesir'de de şubeler açarak kaliteli ürünleri Bursa dışında da satarak kendimizi diğer şehirlerde de duyurmak istiyoruz.

Ayrıca Franchising sistemi ile Türkiye 'nin her yerinde uygun görülmesi halinde şubelerimizi çoğaltabiliriz, dedi.

MODANIN KALBİ, MODADA İDDİALIYIZ

Hazır aldığımız ürünler olduğu gibi İstanbul'da özel modellerle üretim yaptırarak Bursa'da her iki şubemizde de haftada iki gün vitrinlerimizi ve raflarımızı yeniliyoruz ve her zaman yeni yeni ürünlerin araştırmalarını yapmaktayız. Çünkü halkımız vitrinde ve raflarda daima yeni ürünleri görmek istediğinden sık sık İstanbul'a giderek yeni ürünlerin tedariği için çalışmaktayız.

Şubeler arası koordinasyonu kardeşim Özer Bey sağlamaktadır. Diye ilave etti.

ÖZGÜR ÇALTI

İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR

Her zaman yapmış olduğumuz işlerde inanmak başarmanın yarısıdır diyerek işlerimize atıldık, işimize sarıldık, geceli gündüzlü demeden çalışarak bu günlere geldik .Müşterilerimizde sağ olsunlar her zaman bize sahip çıktılar, tabi ki burada bizim vitrin ve raflarımızda yeni ürünler getirme ve yenileme sıklığımızın da önemi bulunmaktadır. Lafı geçerken şunu da belirtmeliyim ki Görsel, Vitrin ve Raf düzenlemelerimizle Harun Bey ilgilenmektedir. Ayrıca sadece kendi çalışmalarımızla bu duruma geldik .Büyüklerimizden yada herhangi bir yerden sermaye desteği hiçbir zaman almadık .Tırnaklarımızla kazıya kazıya bu duruma geldik inşallah gelecekte  öngördüğümüz projeleri uyguladığımızda daha güzel yerlere geleceğimizden hiç şüphemiz yoktur.

Bursa'nın tanınmış mankenlerinden Cansu Vatansever'de giyiminde bizi tercih ettiğinden dolayı onlara da buradan şükranlarımı iletiyorum.

PATENTİMİZİ DE ALDIK

16 Şubat 2015 'de "Özgür Moda “adının patentini de alarak ölümsüzleştirdik ve moda ve bayan giyiminin öncü kuruluşu olduğumuzu bir kez daha kanıtladık. Sektörde bir çok işletme olması ve bazılarının bizden ilham alarak bu işe girdikleri halde onlar tarafından takip edildiğimizden her zaman, her koşulda patentimizi de alarak liderliğimizi pekiştirmiş olduk. Ayrıca "Putare Özel Güvenlik Şirketi” de bünyemizde bulunmaktadır. Şirketlere ve kurumlara özel güvenlik hizmeti verilmektedir. Oradaki işlerle Organizatör İsmail Altınkaynak ilgilenmektedir. Ayrıca gelecek planlamalarımızın içinde İnşaat sektörüne de adım atmayı planlamaktayız. Özgür Yapı-İnşaat-Gayrimenkul adı altında çalışmayı düşünmekteyiz.

 

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

 

ŞUBE 1

F.S.M. Bulvarı Tuna Caddesi No:163/A Nilüfer/BURSA

 

ŞUBE 2

Özlüce Mahallesi  Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı Ardıç Park Avm Karşısı Nilüfer/BURSA

 

TEL: 0 224 246 95 55 / GSM:0 532 775 86 40



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.