Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Antrenör Ayhan Korkmaz'dan Otantik Bir İftar Yemeği

Kardeşler Spor Kulübü Başkanı ve Milli Antrenör Ayhan Korkmaz, eğitim yaptıkları salonda yer sofrası kurarak tüm sporcularına iftar yemeği verdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 02:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 02:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli Antrenör Ayhan Korkmaz'dan Otantik Bir İftar Yemeği

Kardeşler Spor Kulübü Başkanı ve Milli Antrenör Ayhan Korkmaz, eğitim yaptıkları salonda yer sofrası kurarak tüm sporcularına iftar yemeği verdi.

Bursa'mızın Wushu Kung Fu ve Kick-boks Milli Takım Antrenörlerinden Ayhan Korkmaz hocanın sahibi olduğu Kardeşler Spor Kulübü tüm öğrencilerini verdiği iftar yemeğinde bir araya getirdi. Başarılı Milli Hoca Ayhan Korkmaz, Kardeşler Spor Kulüp antrenman salonunda oluşturduğu bir düzenle tüm sporcularıyla birlikte iftar açtı. Mekân olarak ilginç bir iftar yemeğine katılan sporcular hocaları Ayhan Korkmaz'a bu davetinden dolayı teşekkür ettiler.

Bilindiği gibi Milli Antrenörümüz Ayhan Korkmaz, Kardeşler Spor Kulübü Başkanlığının yanı sıra Bursa Kick-boks Kulüpler Birliği Başkanlığı ve Wushu Kung Fu Kulüpler Birliği Başkanlığını da yürütmektedir. Şehrimizde uzak doğu sporlarını eğer bu sporun içindeki kişilerle konuşuyorsanız Ayhan KORKMAZ Hoca'dan bahsetmeden geçmeniz mümkün değildir. Ayhan Hoca Milli Takım ve Kulüp Antrenörlüğünün yanı sıra Yöneticilik konusunda da üzerine aldığı görevleri eksiksiz yerine getirmektedir.

İçinde bulunduğumuz Ramazan Ayı nedeniyle sporcularını bir iftarda toplamayı planlayan Ayhan Hoca;

"Büyük bir aile ortamı sağladığımız kulübümüzde sporcularımız ve aileleri ile zaman içinde çeşitli etkinliklerde bir araya gelerek sıcak bir ortam yaratıyoruz. Salonlarımızda her şey spordan ibaret olmadığını gerek sporculara gerekse ailelerine söylüyoruz. Düzenli olarak yaptığımız organizasyonlarla sporcularımızla birlikte Piknik; Tarihi Şehirlere Geziler; Branşlarımız hakkında Konferanslar; Açık Hava Turnuvaları; topluca Tiyatro izleme; Aşure günü gibi etkinlikler düzenliyoruz."

RAMAZANIN MANEVİ ÖNEMİ!

"Eda etmekte olduğumuz Mübarek Ramazan ayının manevi önemini anlatmama sanıyorum gerek yoktur. Kulüp olarak gelenek haline getirdiğimiz Ramazan İftarları veya Sahur yemeklerini çok önemsiyoruz. Bu kez bir farklılık yaratmak adına antrenmanlarda ter döktüğümüz salonumuzda bu kez huzur içinde bir iftar yemeği düzenlemek istedik. Tüm sporcularımız bu iftar konseptine çok sıcak baktılar bizlerde gereken düzeni alarak bu organizasyonu gerçekleştirdik."

BAYRAM SONRASINDA TEMPOMUZ ARTACAK!

"İdarecilerimiz, antrenörlerimiz ve tüm sporcularımızın katılımıyla otantik bir anlayışla yer sofrasında gerçekleşen iftarımız nedeniyle bu akşamki antrenmanımızı iptal ettik. Diğer yandan Ramazan ayı boyunca antrenmanlarımızı aksatmamadan devam ediyoruz fakat biraz daha düşük tempo ile çalışıyoruz. Tam yaz aylarının ortasına gelen bu seneki Ramazan Ayı, çok uzun süre oruçlu kalmak zorunda kaldığımızdan sporcularımıza karşı müsamahalı davranıyoruz. Fakat bu açığımızı bayram sonrasında sıkı bir tempo ile kapatacağımızı çocuklarımızda biliyor."

İftar davetine katılan sporcular ise "Ayhan Hocamız bize her zaman sürpriz yapmayı sever bu kez de değişik bir atmosferde iftar yemeği tertip etti. Kendisine tüm sporcular olarak bu iftar davetinden dolayı Allahın kabul etmesini niyaz ediyoruz." dediler.

Halen 11 branşta halen fiilen Antrenörlük yapan Ayhan KORKMAZ, Kardeşler Spor Kulübü bünyesinde Wushu Kung Fu; Kick-boks; Muaythai; Taekwondo; Karete-do; Bocce, Squah, Matrak; Yüzme; Badminton ve Shoulin Kung Fu sporlarının eğitimi vermektedir.

HABER VE FOTOĞRAF: ADNAN ALP

  

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.