Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mevlana Sofrası Ezber Bozacak

Bursa halkı aradığı mekâna Mevlana Sofrası ile ulaşıyor. İşletme sahipliğini Şaban Bircan’ın yaptığı Mevlana sofrası 1 ay içerisinde açılış yapmayı ve Bursa halkının gözüne kısa sürede girmeyi hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 01:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 01:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mevlana Sofrası Ezber Bozacak
  

Kaliteli hizmet anlayışı, güler yüzlü personeli ile vatandaşların aradığı restoran ortamını Bursa’ya taşıyan Bircan, hedeflerinin Bursa halkına hak ettiği hizmeti sunmak olduğunu belirtti.

 

 

“Mevlana Sofrası” ile Bursa’da yeni bir lezzet durağı oluşturmayı hedefleyen Şaban Bircan, hedeflerini anlattı.

İşletme Sahibi Şaban Bircan, 1 ay içerisinde yapılacak açılışla ilgili olarak çok özel ve güzel bir mekânla halkın karşısına çıkacaklarını ifade ederken farklı ve güzel bir açılış yapacaklarını ve açılışa özel sürprizlerinin olduğunu belirtti. Mevlana Restaurant’ta birçok kahvaltı, tatlı ve yemek çeşitlerinin bulunduğunu söylerken. “Restoranımızda zengin Kahvaltı çeşitleri ile kahvaltı organizasyonları yapılacak” dedi.
Şaban Bircan’ın verdiği bilgiye göre, Mevlana Sofrası’nın özellikleri şöyle:

ZENGİN MENÜ DİKKAT ÇEKİYOR

Sulu ev yemeği çeşitleri: çorba çeşitleri (mevsimsel), pilav, kuru fasulye, bulgur, makarna, et sote, tas kebabı, musakka, karnıyarık, pırasa, ıspanak ve özel menüler

Ve Tabii Ki Özel Konya Etli Pidesi

Tatlı çeşitleri: yaş pasta, baklava, kuru pasta, sütlaç, profiterol, ekler, traliçe, ıslak kek, elmalı pasta, supangle, kup ve ayrıca (kaşarlı, sucuklu, kıymalı, karışık, sade, menemen) de menülerde yer alıyor.

RESTORANIMIZ ÖZEL GÜNLERDE

MÜŞTERİLERİNE EV SAHİPLİĞİ DE YAPIYOR

Aile salonu ve bahçe olmak üzere 2 bölümün bir arada olacak şekilde tasarlanan mekânda, doğum günü organizasyonları olmak üzere kahvaltı programları, yemek programları, ikramlı toplantılar, okul aile birliği organizasyonlarına özel tahsis edilmesi, kurumsal firmaların yemekli toplantıları, mekânı diğerlerinden farklı kılıyor. Ayrıca Mevlana Sofrasın da ev ve iş yerlerine sipariş alınacak. Kurum ve kuruşlara ve iş yerlerine özel hizmet verilecek.

AİLE SALONU ÇOCUK OYUN ALANI FARK YARATACAK

150 kişilik kapasitesiyle Mevlana sofrası Bursa’da restoran konseptine farklı bir anlayış katarak ezber bozuyor. Genç kesim başta olmak üzere aynı anda ailelere de hizmet verme konusunda son derece başarılı olan Mevlana sofrası aile salonunun geniş ve ferah olmasıyla ayrıca dikkat çekici görsel ışıklarla da müşterilerin gün geçtikçe uğrak mekânı olmayı sürdürecek. Ve ailelerin çocuklarıyla beraber eğlenceli vakit geçirme imkânı da sunacaktır.

 

MEVLANA SOFRASI MÜŞTERİLERİNE ÜRÜN GARANTİSİ SUNUYOR

 

Ayrıca Mevlana Sofrası Kurum ve kuruluşlarla yapılan toplu anlaşmalarda ürünlerimizde %10 ile %35 arası indirimli satışlarımızdan faydalanabilecek Restoranımızda içecek ve yiyeceklerde ürün garantisi mevcuttur.

MEKÂNDA TİCKET, SODEXXO GİBİ YEMEK FİŞLERİ DE GEÇERLİ OLACAK

 

Mevlana sofrası sahibi Şaban Bircan, mekânların da ayrıca resmi kurum ve kuruluşlar, özel işletmelerde çalışan personeller için özel indirimlerin geçerli olacağını ifade ederken ileriki süreçte ticket, sodexxo gibi yemek fişlerinin de geçerli olacağını belirtti.

 

VİZYONUMUZ

Dinamik, yaratıcı, yenilenmeye açık, insana ve çevreye saygılı, dayanışmacı bir ekip ruhuna sahip, toplumda güvenilir ve saygın bir isim olmayı önemseyen bir anlayışla kurumsal kalitemizi maksimum seviyeye çıkarmak, müşterilerimize en kaliteli, sağlıklı ve ekonomik yiyecekleri sunmak başlıca hedefimizdir.

Kalite politikamızın kusursuz bir şekilde yürütülmesi ve geliştirilmesi tüm Mevlana Sofrası çalışanlarının sorumluluğu ve asli görevidir

MİSYONUMUZ

Mevlana sofrası olarak; sağlıklı ve lezzetli yemekler üretip, müşterilerimiz talepleri doğrultusunda hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini maksimize etmek, müşteri odaklı üretim ve hizmet anlayışıyla, toplu yemek üretimi sektöründe iddialı bir model olarak varlığını sürdürerek, uluslararası kalite standartlarında yemek hizmetleri üretmek.

 

MEVLANA SOFRASI’NA NASIL ULAŞIRIZ?

Ertuğrul Mah. İzmir yolu 10. Km Shell benzin istasyonu arkası Nilüfer/Bursa

HABER- FOTOĞRAF: ERDEM BERK

 

 

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.