Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi 'Orhan Usta'

Çiğköftenin bir numaralı adresi Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi ‘Orhan Usta’nın Dikkaldırım Şubesi’ni çalıştıran Safa Arıkan ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi 'Orhan Usta'

Gıda işinde hijyen, temizlik, düzen, kıyafet, güler yüz bizim olmazsa olmazlarımız arasında ve bu konuda taviz vermeyiz diyen Safa Arıkan ‘Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi Orhan Usta olarak Türkiye’de 70 şubemiz bulunmaktadır’ dedi.                                     

Safa Arıkan’ı tanıyabilir miyiz?

1991 Bursa Tahtakale’de doğan Safa Arıkan, ilk, orta ve lise tahsilini Bursa’da tamamladı. Ticaret ile uğraşmayı düşünmüş, bunu da bir takvim yaprağının arkasındaki yazıyı okuyup etkilenmiş. Takvim yaprağının arkasında “Ticarette risk vardır. Ama rızkın onda dokuzu ticarettedir.” yazıyormuş. Bu yazıdan etkilenen Safa Bey, ağabeyi Talha Arıkan’ın da büyük desteğini alarak Dikkaldırım’daki bu dükkanı açmaya karar vermiş. Ağabeyi Talha Arıkan’ı çok seven ve vermiş olduğu desteği yere göğe sığdıramayan Safa Arıkan, genç yaşına rağmen esnaflığı, güler yüzü ve beşeri ilişkileriyle de bütün çevresine kendisini çok kısa sürede sevdiren bir isim.

Bu dükkanımı 7 yıldır işletmekteyim. Artık Bursa’mızın birkaç noktasında şubeler açmayı düşünüyorum. Çevremizden gelen istekler de bu doğrultuda. Biz de bu taleplere kayıtsız kalmayıp birkaç noktada şube açmayı düşünüyoruz. Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi Orhan Usta olarak Türkiye’de 70 şubesi bulunmaktadır. Yurtdışında da (Almanya) fabrika açtı.

HİJYEN OLMAZSA OLMAZLARIMIZIN BAŞINDA GELİR

İrfan Bey, gıda işinde hijyen, temizlik, düzen, kıyafet, güler yüz bizim olmazsa olmazlarımız arasında ve bu konuda taviz vermeyiz. Yiyecek işini ne kadar lezzetli yaparsanız yapın eğer temiz ve güler yüzlü değilseniz o müşteriyi dükkanınıza bir kere getirebilirsiniz. Ama bizim abone dediğimiz devamlı müşterilerimiz var. Bir gün bir müşterimiz dükkanımız kapandıktan sonra dükkana gelmiş, bakmış dükkan kapalı. Telefonla beni aradı, evden kalkıp geldim, dükkanı açtım, çiğ köftesini aldı ve “Eşim hamileydi, onun için aradım sizi. Gelmeseydiniz ben ne yapardım?” dedi. Çok memnun oldu.

PAKET SERVİS, DÜĞÜN VE NİŞAN SİPARİŞLERİ ALIYORUZ

Paket servislerimiz oluyor. Düğün ve nişan yapan ailelere önceden sipariş vermeleri durumunda bu tür hizmetleri de karşılıyoruz. Bizim her türlü malzememiz günlük gelir. Marul, şalgam, ayran da dahil günlük ve tazedir. Örnek marul Ankara Beypazarı’ndan iki günde bir gelir. Paket serviste de Bursa’da çok iddialıyız. En iyi paket servis yapan firmalar arasındayız. Bütün Bursalı hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunar, çiğ köfte yemeye bekleriz. Bursa Haber’e ve size de çok teşekkür ediyorum.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

DİKKALDIRIM CAD. NO:57/C BURSA

TEL: 0 224 238 38 04 GSM: 0 546 412 12 55


HABER-FOTOĞRAF: İRFAN BİLEK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.