Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memursen 1 Mayıs'ta Kahramanmaraş'ta

Memursen Bursa İl Başkanı Numan şeker 1 Mayıs kutlamaları ile ilgili olarak, “Yıllardır vandalizmin ve anarşizmin hakim olduğu alanların kaotik bir ortama dönüştürüldüğü illegal yapıların Meydanları Propaganda alanına çevirdiği 1 Mayıs ve emek dayanışma gününü, çözüm platformlarına teklif zeminlerine dertleri paylaşma hakkının kullanıldığı arenalara dönüştürdük” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Memursen 1 Mayıs'ta  Kahramanmaraş'ta

1 Mayıs emek ve dayanışma gününde temalı kutlama modelini hayata geçirerek yeni bir kültür oluşturduklarını belirten Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ın sözlerine birebir katıldığını belirten Şeker, “Geçtiğimiz yıllarda Tandoğan, Çanakkale, Diyarbakır ve Konya'dan sonra güçlü memur büyük Türkiye ve Adil Dünya temasıyla bu yıl Kahramanmaraş’tayız” şeklinde konuştu.

 

Memur-Sen’in bu yıl gerçekleştireceği 1 Mayıs kutlamalarının Türkiye'nin terörle yürüttüğü mücadele, bölgesel gelişmeler ve küresel oyunlar nedeniyle çok büyük bir önem kazandığını ifade eden Numan Şeker “Türkiye'nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olarak öyle muhteşem bir Mayıs etkinliği gerçekleştireceğiz ki Kahramanmaraş Meydanı'ndan herkese mesajımızı duyuracağız” dedi. 

HABER VE FOTOĞRAF:ERDEM BERK

Numan şeker ile neden Kahramanmaraş'ın tercih edildiği ile alakalı bir söyleşi yaptık.

1 Mayıs gündemi ile yapılan Memur Sen genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısında konuşan Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın 1 Mayıs kutlamalarının Türkiye'nin terörle yürüttüğü mücadele bölgesel gelişmeler küresel oyunlar nedeniyle çok büyük bir önem kazandığını ifade etti. 1 Mayıs'ta Kahramanmaraş'ta olacaklarını vurgulayan Yalçın “Türkiye'nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olarak öyle muhteşem 1 Mayıs etkinliği gerçekleştireceğiz ki Kahramanmaraş meydanından herkese mesajımızı duyuracağız” dedi


KAHRAMANMARAŞ MEYDANI'NDAN HERKESE MESAJIMIZI DUYURACAĞIZ

Memursen Bursa İl Başkanı Numan şeker 1 Mayıs kutlamaları ile alakalı, “Yıllardır vandalizmin ve anarşizmin hakim olduğu alanların kaotik bir ortama dönüştürüldüğü illegal yapıların Meydanları Propaganda alanına çevirdiği 1 Mayıs ve emek dayanışma gününü çözüm platformlarına teklif zeminlerine dertleri paylaşma hakkının kullanıldığı arenalara dönüştürdük” ifadesini kullanırken “1 Mayıs emek ve dayanışma gününde temalı kutlama modelini hayata geçirerek yeni bir kültür oluşturduk” diyen Yalçın'ın sözlerine birebir katıldığını ifade etti. Numan Şeker “Geçtiğimiz yıllarda Tandoğan, Çanakkale, Diyarbakır ve Konya'dan sonra güçlü memur büyük Türkiye ve Adil Dünya temasıyla bu yıl Kahramanmaraş’tayiz” şeklinde konuştu.

Memur-Sen’in bu yıl gerçekleştireceği 1 Mayıs kutlamalarının Türkiye'nin terörle yürüttüğü mücadele bölgesel gelişmeler küresel oyunlar nedeniyle çok büyük bir önem kazandığını ifade eden Numan Şeker “Türkiye'nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olarak öyle muhteşem bir Mayıs etkinliği gerçekleştireceğiz ki Kahramanmaraş Meydanı'ndan herkese mesajımızı duyuracağız” dedi.


MEMURSEN CİDDİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

“Memur Sen'in yapmakta olduğu ve yapacağı çalışmalardan birkaçı da şöyle ifade edebiliriz.  Memur-Sen Vakfı kuruluyor, sırada üniversite var” ifadesini kullanan Numan Şeker, “Bunun yanı sıra üçüncü dönem toplu sözleşmede imza altına alınan ve üzerinde çalışılacak çalışmalarla alakalı çözüme yönelik adımlar atıyoruz” dedi.

Şeker, “Bunun yanı sıra 4B 4Cliler ve memur işi yapan üniversiteli işçiler başta olmak üzere tüm sözleşmelilerin kadroya alınmasını sürekli masada tuttuk, modern köleler olarak tarif ettiğimiz taşeron işçilerin kadroya alınmasını sürekli dile getirdik” şeklinde konuştu ve bu konunun önemini şöyle bir satır başı ile dile getirdi: “Özel statülü personel istemiyoruz.”

Ayrıca Memur-Sen’in  yapacağı çalışmalardan bir tanesinin de yeni anayasa için sahaya inmek olacağının altını çizen Şeker, “Bunun yanı sıra diğer bir çalışmamız da, 1 Milyon Üye Hedefimizdir.  999 bin 999 üye bize yetmez” dedi.

“Son olarak önemli bir konu başlangıcı olarak şunu vurgulamak isterim. Uluslararası ilişkilerimizde büyük artış oldu” diyen Memursen Genel Başkanı Yalçın'ın bütün söylemlerine  yürekten katıldığını ifade eden Numan Şeker’e ve bütün Memursen ailesine başarılı bir organizasyon dilerken,  1 Mayıs’ini canı gönülden kutlarım.


EĞİTİM BİR SEN İL YÖNETİMİ
NUMAN ŞEKER ŞUBE BAŞKANI
MUSTAFA SARIGÜL BAŞKAN VEKİLİ
ADİL YAZICIOĞLU BAŞKAN YARDIMCISI
RAMAZAN ACAR BAŞKAN YARDIMCISI
ARİF ARI BAŞKAN YARDIMCISI
FATİH KOCAAĞA BAŞKAN YARDIMCISI
MEHMET ALİ AKİŞ BAŞKAN YARDIMCISI


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.