Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meltem İklimlendirme ezber bozuyor

Klima sektöründe kalite anlayışı ile fark yaratan Meltem İklimlendirme’nin yetkilisi Mehmet Aslan ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2016 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2016 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Meltem İklimlendirme ezber bozuyor

Satışta başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Meltem İklimlendirme, sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.

Firmanızı bize anlatır mısınız?

Meltem  İklimlendirme 2014 yılında Bursa’da kurulmuştur. Sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterilerimiz ile paylaşmanın heyecanını duyarız.  Kurulduğu günden itibaren Klima Montaj Malzemeleri  konusunda satış yapan uzman kadroya sahip olan firmamız  Bakır Kangal Boru, Boy Bor, İzolasyonlar, Klima ve Araç Gazları, Montaj Kitleri, Klima Kumandaları, Kompresör vb. klimanın montajında bulunan malzemelerin perakende ve toptan  satışını yapmaktadır.
Küçük ölçekli bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede klima sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.
Firmamızın değişmez prensipleri daima güler yüz, samimiyet, kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.

Hedefiniz nedir?

Firmamız  klima ve soğutma alanında  hizmet vermektedir. Firmamız bu alanda Hergün  kendini geliştirmeye devam etmektedir. Daha sonra ki yıllarda hedef olarak soğutmanın yanında ısıtma alanında faaliyetlerimize başlamayı hedefliyoruz. Tek alanda değil hem ısıtma hem de soğutmada  Meltem İklimlendirme kalitesini ön plana taşıyacaktır.

Müşteriler neden sizi tercih ediyor?

Müşterilerimizi  güler yüzle ağırlayıp onların talep ettikleri ürünleri uygun fiyatlarla onlara arz ettiğimiz için onlara değer verip düşüncelerini ve önerilerini büyük küçük ayırt etmeden yerine getiriyoruz. Sattığımız üründe sorun yaşanması halinde, sorgusuz geri iade alıp müşterimizin mağdur olmasının önüne geçiyoruz. Bunları en iyi şekilde yapığımız için de  tercih ediliyoruz. Biliyoruz ki  başarı yapılan iş sayısında değil hakkıyla yapılan iş sonucu memnun müşterilerimizin bizi tavsiye etmesidir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

ULU MAHALLESİ

13. ÇAKMAK SOKAK

NO:8/B OSMANGAZİ/BURSA

TEL: 0 224 251 23 22


HABER- FOTOĞRAF: ERDEM BERK
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.