Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Melodi 23 Kebap Pide Salonu

Özcan Çinkılıç, Melodi 23 Kebap ve Pide Salonu’nu ve lezzetleri anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 00:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Melodi 23 Kebap Pide Salonu

 

 

Sayfamızın bugünkü konuğu Özcan Çinkılıç, Melodi 23 Kebap ve Pide Salonu’nu ve ilk günden buyana geliştirerek sürdürdüğü hizmet anlayışını anlattı.

HAKKIMIZDA

1977 yılında Elazığ  Sivrice'de başlayan hayatım 94'ten itibaren Bursa'da devam etti. Bursa'da kurmuş olduğum Pide, Kebap, Lahmacun salonuyla burada hizmetlerim devam etti. Uzun yıllar boyunca ülkemizde yaşanmış olan ekonomik sıkıntılara rağmen hiçbir zaman kaliteden ödün vermedik.


MELODİ 23 DAİMA YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ

Son zamanlarda girdi maliyetler yükselmiş olmasına rağmen yine de en kaliteli eti, sebzeyi, baharatları ve unu kullanmaktayız. Çünkü kaliteli ürünler ancak kaliteli malzemelerden oluşur.

ÜRÜNLERİMİZ

En başta lahmacun olmak üzere kuşbaşılı pide, kıymalı pide, kaşarlı pide, karışık pide, cantık ve cantık çeşitlerimiz, çorba olarak sabahları ezogelin çorbamız , etli güveç, tavuklu güveç ve diğer güveç çeşitlerimiz ezme ve ezme çeşitlerimiz mevcuttur.


IZGARA ÇEŞİTLERİMİZ

Adana, Urfa,Tavuk Şiş, Ciğer Şiş, Patlıcanlı Kebap, Domatesli Kebap ve Kanat ağırlıklı olarak öğle servislerinde bulunmakla beraber akşama kadar servisimiz devam etmektedir.

EVLERE SERVİSLERİMİZ DE VARDIR

Evlere ve işyerlerine servislerimiz geniş bir alanda devam etmektedir.

Eski Fakülte, Yavuz Selim, Samanlı, Duaçınarı, 152 Evler, Şükraniye, Beyazıt'dan Zafer veAtıcılar Mahalllerine kadar dağıtım ağımız mevcuttur.


CEMİYETLERE ÖZEL FİYATLAR

Cemiyetlere özel fiyatlarımızla Bursalılara hizmet vermekteyiz. Ölüm, Doğum, Özel günlerinde ve eğlencelerinde müşterilerimize hizmet vermekten gurur duyuyoruz.

Odunlu Kara Fırınımızda ürünlerimizi pişirerek müşterilerimize sunuyoruz.

Orta vadede Erikli ya da Millet Mahallesinde şube açmayı düşünüyoruz.

İşyerimiz Davutdede Metro İstasyonunun hemen yakınında .Doğu Garajının girişinde aynı zamanda Eski Karakol Yeni Yabancılar Şube Müdürlüğü 'nün hemen yanı başındadır. Ulaşım olarak bütün yolların kesiştiği yerde ulaşımın çok kolay olduğu bir bölgededir.

KALİTE HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZDİR

Kalitede ve hizmette çok iddialıyız. Zaten 22 yıldır bu sektörde olmamızda bunun kanıtıdır. Çünkü kalitesiz ve özensiz hazırlanan kebap, Pide ve Lahmacunlar 22 yıldır insanımızdan takdir görmezlerdi. O yüzden elimizden geldiğince ve yapabildiğimizin en iyisini sunmak için çalışmaktayız. 

Söyleşimizde bizlere yardımcı olan Özcan Bey’in değerli arkadaşlarından Mehmet Demiray'a da Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Gerçekten de çok kaliteli ve güzel lahmacunları var, bilhassa tadarak farkına vardım. Özcan Bey'e ve ustalarının ellerine sağlık diyorum buradan bir kez daha.

 

 

 

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

 

Anadolu Mahallesi

Anadolu Caddesi No:12

Yıldırım/BURSA

TEL: 0 224 3642465

GSM: 0 545 460 14 32

 



HABER VE FOTOĞRAF:ÖZKAN YILDIRIM

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.