Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Mahalle Marketleri Çok Önemli’

Hipermarketlerin ve AVM’lerin mahalle marketlerini olumsuz etkilediğini düşünen Akşit Market’in sahibi Mücahit Akşit ‘hafta sonu pazar günleri büyük alışveriş mağazalarının kapalı kalması gerekiyor’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Mahalle Marketleri Çok Önemli’

İşlevsellik olarak bir marketten çok daha fazlasını veren ve neredeyse gelen bütün müşterilerinin her türlü isteklerini bulabileceği ayrıca fatura ödemelerinden, şehirlerarası otobüs biletlerine kadar, gıda ve temizlik maddelerini falan saymıyorum. İşlevsel bir market dendiğinde akla gelen bir market konsepti ve bu marketin işletmecisi Mücahit Akşit'in konuğuyuz.

HABER VE FOTOĞRAF: ÖZKAN YILDIRIM

 

HAKKIMIZDA

Mücahit Akşit; Bursa’nın Şirin ve güzel ilçesi Orhaneli'nin Mahaller Köyü'nde 1982 yılında dünyaya geldim. İlköğretim ve liseyi bitirdikten sonra 2003 yılında evlendim 2005 yılında Bursa’ya yerleştik Uzun yıllar Otomotiv Sektöründe çalıştıktan sonra, Çalışmış olduğum fabrikadan aldığım tazminatla Anne Babamın ve Eşimin ailesinin destekleriyle Akşit Marketi 2015 Ocak ayında açtık Allah'ıma şükür kötü gözlerden ve düşman şerrinden korusun ,İşlerimiz iyi gitti şimdi yakında Marketimize ,manav reyonu açıyoruz ,inşallah en kısa zamanda müşterilerimizin hizmetine sunmayı amaçlıyoruz. Bir erkek Canip(12) ,iki kız Fadime(9) Meryem(5)çocuğum var.

DAİMA MÜŞTERİMİZİN YANINDAYIZ

Büyük Alış Veriş Merkezleri Kartla alışverişlerde müşterilerine nakit mi, taksit mi diye sorarken, mahalle esnafları halini sorar, hatırını sorar ve hatta insanlar sıkıştığında kart limiti ya da nakitleri kalmadığında AVM'lerde hiç şansları kalmadığından bize geldiklerini bizim daima müşterilerimizin yanında olduğumuzu bilmelerini isteriz.


EVLERDEN SİPARİŞLERE, SERVİSİMİZ BAŞLAYACAK

Açılacak olan manav reyonumuzla birlikte, evlerden gelen siparişleri evlere servis etmeyi ve müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermeyi planlamaktayız.

Orta vadede Bursa'nın önde gelen semtlerinde yeni şubeler açmayı düşünüyoruz.

Her gıda ürünlerinden bol çeşitlerimiz bulunmaktadır. Bisküvi, Çikolata, Şarküteri, Atıştırmalıklar, Temel Gıda Ürünleri ve gelecek ay açılacak olan manav Reyonumuzla müşterilerimizi en iyi şekilde hizmet etmek için elimizden geldiğince çalışmaktayız.


HİZMETLERİMİZDEN BAZILARI

* BU KART DOLUMU YAPILIR.

* BESAŞ ÜRÜNLERİ BULUNUR.

* FATURA ÖDEME MERKEZİ.

* ELEKTRİK-SU- DOĞALGAZ.

* EV TELEFONU –CEP TELEFONU FATURALARI.

* İNTERNET-TV YAYINLARI FATURALARI.

* TÜRKSAT-DİGİTÜRK-D SMART.

* GSM TL YÜKLEME.

* PARÇA TL YÜKLEME.

* GÜNÜ GEÇMİŞ FATURALAR ALINIR.

* NAKİT VE KREDİ KARTIYLA FATURA ALINIR.

* KREDİ KARTIYLA FATURA ÖDENİR.

* KONTÖRLÜ TELEFON BULUNUR.

* SICAK ÇEREZ BULUNUR.

* FOTOKOPİ ÇEKİLİR.

* ÇIKTI ALINIR.

* ÖDEV ARAŞTIRILIR,ÖDEV ÇIKARILIR.

* ONLİNE OYUNLARA PARA ÇEKİLİR.

* HAVALE EFT YAPILIR.

* HESABA PARA TRANSFERİ YAPILIR.

Mahallelimizin hayatını kolaylaştırmak için her türlü hizmetlerimizi n kolay uygulamalarıyla vermekteyiz.

* ŞEHİRLERARASI OTOBÜS BİLETİ.

* ETKİNLİK BİLETİ.

* SİGORTA BAŞVURUSU, DİJİTAL OYUN KARTLARI.

* FIRSAT ÜRÜNLERİ.

* MAÇ BİLETİ.

* PASSO LİG KARTI HİZMETİ.


HİPERMARKETLER VE DEV AVM'LER ESNAFI BİTİRİYOR

Her gün yenileri açılan süpermarketlerin mahalle aralarına kadar girmesiyle müşteri kaybeden bakkallar, iş yapmamaktan şikâyet ediyor.

Küresel krizle birlikte işsiz kalanların akıllarına gelen ilk şeyin bakkal dükkânı açmak olması sorunu daha da büyütüyor. Krizle birlikte bakkal sayısında artış olduğu belirtiliyor. Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu verilerine göre Türkiye genelinde 245 bin bakkal ve bayi bulunuyor. Küçük esnafı korumak için çıkarılması düşünülen yasanın Meclis'ten geçmemesi bu kesimi düşündürüyor. Bu saatten sonra büyük marketlerin şehir dışına çıkarılmasının zor olduğuna değinen , günümüz şartlarında küçük işletmelerin zincirlerle kıyasıya rekabetinin zor olduğunun altını çizerek mutlaka büyük zincir ve hipermarketlerin şehir dışına çıkmasını aynı zamanda hafta sonu pazar günleri büyük alışveriş mağazalarının kapalı kalması gerekiyor.

Büyük Alışveriş Merkezleri Dünyada Hafta sonları kapalıyken Türkiye'de ise nerdeyse gece gündüz açılar 7/24 bu durum bu şekilde götürülemez.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

FETHİYE MAHALLESİ

FEDAKAR SOKAK NO:19

NİLÜFER /BURSA TEL:0 224 242 95 96

GSM:0 536 789 40 73

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.